Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Si acum vestile extraordinare:
prietena mea pentru care ceream sfaturile pt alaptare are acum laptic si se pare ca are indeajuns pentru ca fetita suge bine, ii sta cam 30 mintte la san.

Sunt foarte bucuroasa si entuziasmata de reusita ei!

Mi-ai luat vorba din gura . Tocmai ma pregateam sa te intreb cum ii mai merge cu alaptarea. Ma bucur sa aud ca e pe calea cea buna. Sa-i spui ca o sustinem, sa nu abandoneze orice-ar fi!
Orice inceput e greu.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

E foarte emotionata si va multumeste din suflet: i-am spus ca toata lumea o sustine, iar sfaturile i-au fost oferite cu toata dragostea si dorinta de reusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:

- unii ar gasi f bun sfatul de a iti calma copilul prin asezare pe o masina de uscat rufe in functiune - ei bine mie personal mi se pare criminal sa ii zgaltzai creierii cu centrifuga la 1400 RPM.

Prima reactie a fost sa rad , zic ce nebuni...sa faci asa ceva copilului.... dar apoi mi-am dat seama ca eu ii dau drumul in fiecare seara soricelului la vibratia de la patut.... e cam la fel , nu ????? Dar ii place si il adoarme in 5 minute

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Fetelor noi am lansat ideea de model pe timp de razboi.Va prezint o Karinutza rea dar rea de tot rup tot sau sunt un
soldatzel in trasee dar totusi
razboi si pace

Nikole mami de Karina

absolut superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

anamona ca ziceai de controverse... mie-mi plac unele din ideile lui Spock, iar altele nu-mi plac deloc. Din acesat ultima categorie fac parte... tocmai cele citate de tine. Adica de ce sa nu-l iei in brate cand plange. Iar pt. un nou-nascut sa-i oferi sanul de fiecare data cand plange mi se pare primul gest pe care trebuie sa-l faca orice mama.

Iar cu zgaltaitul creierilor... poate nu chiar la 1400rpm, dar sa stii ca functioneaza

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

babymom, sarumana mult!
anamona, eu zic ca-i aberant sa-ti cresti copilul dupa carti. fiecare copil e unic, iar eu prefer sa urmaresc semnalele sa vad unde-i buba, decat sa fug repede la carte poate gasesc acolo cauza plansului. nu dati cu rosii, stiu ca nu ne nastem invatate, eu dupa ce-am nascut ma intrebam unde naiba e instinctul ala matern de care vorbeste toata lumea. acasa fiind, eram disperata crezand ca fii-mea are colici, iar ea plangea din cu totul alte motive. si n-am avut ajutoare, n-am avut pe nimeni care sa ma invete ce si cum, doar forumul si pe voi.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:

- unii ar gasi f bun sfatul de a iti calma copilul prin asezare pe o masina de uscat rufe in functiune - ei bine mie personal mi se pare criminal sa ii zgaltzai creierii cu centrifuga la 1400 RPM.

Prima reactie a fost sa rad , zic ce nebuni...sa faci asa ceva copilului.... dar apoi mi-am dat seama ca eu ii dau drumul in fiecare seara soricelului la vibratia de la patut.... e cam la fel , nu ????? Dar ii place si il adoarme in 5 minute

ma indoiesc ca vibreaza ca centrifuga! si pe mine ma pufneste acum rasul : imi imaginez o masina de uscat rufe care o ia la goana prin camera cu bebele pe ea!!!

Mergi la inceput

Babymom am si eu o intrebare : de cand am facut Rotarixul , piciul bea foarte putin lapte. Intrebarea mea nu este daca papa suficient, pentru ca in greutate a luat in 2 sapt 340g. Ci daca bea suficient lichid pe zi. El papa 170-190g piure de fructe si bea la 4 mese aproximativ 500g lapte pe zi. Mentionez ca in afara de laptic nu bea nimik , nu vrea nici ceai nici apa nici suc. parca il musca de popou biberonul.... E ok cat bea ? As vrea sa il obisnuiesc sa bea si el ceai sau apa dar refuza de fiecare data cand incerc....
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Avem si noi cateva poze noi:
asta si cu mami la mall
si mi-a pus tata o sapca cam mare

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

anamona eu am avut candva o masina de spalat care pleca la plimbare cand ajungea la programul de stors....o gaseam in mijlocul baii...o uram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

babytza face pishu soricelul? Daca da, nu te stresa ii ajung lichidele ( din lapte, din piure ). Stiu ei cand le e sete si le trebuie lichide suplimentare.

Uite, de ex. Victor al meu, cand era bebe, n-a baut nimic, nici ceai, nici suc, nici apa, pana la 8-9 luni, cand a venit vara, a dat caldura si... i s-a facut si lui sete. Bineanteles ca eu insistam si i-am oferit lichidele chiar si cu forta , cu seringa infipta in coltul gurii, ca-mi era frica sa nu se deshidrateze.

Deh, mama nebuna la primul copil...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput