Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Mi-ai luat vorba din gura ![]() Orice inceput e greu. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
E foarte emotionata si va multumeste din suflet: i-am spus ca toata lumea o sustine, iar sfaturile i-au fost oferite cu toata dragostea si dorinta de reusita
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona - unii ar gasi f bun sfatul de a iti calma copilul prin asezare pe o masina de uscat rufe in functiune - ei bine mie personal mi se pare criminal sa ii zgaltzai creierii cu centrifuga la 1400 RPM. |
Prima reactie a fost sa rad , zic ce nebuni...sa faci asa ceva copilului.... dar apoi mi-am dat seama ca eu ii dau drumul in fiecare seara soricelului la vibratia de la patut....

e cam la fel , nu ????? Dar ii place si il adoarme in 5 minute
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Fetelor noi am lansat ideea de model pe timp de razboi.Va prezint o Karinutza rea dar rea de tot rup tot sau sunt un soldatzel in trasee dar totusi razboi si pace Nikole mami de Karina |
absolut superba
babymom75 spune:
anamona ca ziceai de controverse... mie-mi plac unele din ideile lui Spock, iar altele nu-mi plac deloc. Din acesat ultima categorie fac parte... tocmai cele citate de tine. Adica de ce sa nu-l iei in brate cand plange. Iar pt. un nou-nascut sa-i oferi sanul de fiecare data cand plange mi se pare primul gest pe care trebuie sa-l faca orice mama.
Iar cu zgaltaitul creierilor... poate nu chiar la 1400rpm, dar sa stii ca functioneaza ![]()
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003
sabinel spune:
babymom, sarumana mult!
anamona, eu zic ca-i aberant sa-ti cresti copilul dupa carti. fiecare copil e unic, iar eu prefer sa urmaresc semnalele sa vad unde-i buba, decat sa fug repede la carte poate gasesc acolo cauza plansului. nu dati cu rosii, stiu ca nu ne nastem invatate, eu dupa ce-am nascut ma intrebam unde naiba e instinctul ala matern de care vorbeste toata lumea. acasa fiind, eram disperata crezand ca fii-mea are colici, iar ea plangea din cu totul alte motive. si n-am avut ajutoare, n-am avut pe nimeni care sa ma invete ce si cum, doar forumul si pe voi.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Prima reactie a fost sa rad , zic ce nebuni...sa faci asa ceva copilului.... dar apoi mi-am dat seama ca eu ii dau drumul in fiecare seara soricelului la vibratia de la patut.... ![]() ![]() ![]() e cam la fel , nu ????? Dar ii place si il adoarme in 5 minute |
ma indoiesc ca vibreaza ca centrifuga! si pe mine ma pufneste acum rasul : imi imaginez o masina de uscat rufe care o ia la goana prin camera cu bebele pe ea!!!
babytza spune:
Babymom am si eu o intrebare : de cand am facut Rotarixul , piciul bea foarte putin lapte. Intrebarea mea nu este daca papa suficient, pentru ca in greutate a luat in 2 sapt 340g. Ci daca bea suficient lichid pe zi. El papa 170-190g piure de fructe si bea la 4 mese aproximativ 500g lapte pe zi. Mentionez ca in afara de laptic nu bea nimik , nu vrea nici ceai nici apa nici suc. parca il musca de popou biberonul.... E ok cat bea ? As vrea sa il obisnuiesc sa bea si el ceai sau apa dar refuza de fiecare data cand incerc....
Multumesc mult 

Soricelul meu iubit
dyanira spune:
Avem si noi cateva poze noi:
asta si cu mami la mall
si mi-a pus tata o sapca cam mare
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
anamona eu am avut candva o masina de spalat care pleca la plimbare cand ajungea la programul de stors....o gaseam in mijlocul baii...o uram 
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
babytza face pishu soricelul? Daca da, nu te stresa ii ajung lichidele ( din lapte, din piure ). Stiu ei cand le e sete si le trebuie lichide suplimentare.
Uite, de ex. Victor al meu, cand era bebe, n-a baut nimic, nici ceai, nici suc, nici apa, pana la 8-9 luni, cand a venit vara, a dat caldura si... i s-a facut si lui sete. Bineanteles ca eu insistam si i-am oferit lichidele chiar si cu forta
, cu seringa infipta in coltul gurii, ca-mi era frica sa nu se deshidrateze.
Deh, mama nebuna la primul copil...
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)