Bobocei de septembrie-octombrie (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

aaa, noi am fost in Herastrau de la 12 pana la 14:30....pustoica noastra nu a mai fost in parc pana acum, am scos-o doar in curte si in padurea de visavi. S-a comportat exemplar, imi faceam griji cum o sa reactioneze cu atatea sunete, oameni in jur. A plans doar o data de foame...mi-am luat inima in dinti si am alaptat-o pe bancuta. A fost ok, ma pazea in schimb sotul :)

Asa....ca tot m-am plans ca sunt nesocializata, mi-a promis sotul ca saptamana viitoare ma duce si in Tineretului daca e frumos afara si se mai pune de vreo intalneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ma declar FOARTE satisfacuta de ziua de azi..... iesit afara si cunoscut mami Ada si bebei mai mici (Raducu) si mai mari (Teo) si cunoscut si pe cuscra Preety , dar mai ales pe nora Sorina.... despre care pana si tati cel stresat a zis ca e frumoasa foc.... c-am stiut ce aleg... apropos, pentru Robi e Sorinuca, s-a decis azi...

asa, de ce era tati stresat si am plecat cam repede (dupa mine): era stresat ca are doi copii si ca vrea sa doarma 3 ore legate pe noapte (macar!) si am plecat repede din cauza de stomac gol!!! (asta am aflat mai tarziu). dar, tot raul spre bine, caci am bagat sub nas si noi si hunii si am iesit iar!! in 23 august... ne-am intors franti cu totii, pe la 17 si ceva.... bebeii nu s-au mai bazait, dar Edi tot nazdravan e, nu doarme nici acum (a prins vreo ora si ceva de somn afara).

maine mergem prin vizite, dar trebuie sa repetam experienta si sa ne strrangem mai multe!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

eu mi-s vinovata de bebeii imbracati prea gros... recunosc ca m-a luat prin surprindere vremea de azi... imbracat hunii intr-un costumas, nu f gros, nici subtire (fara body, strampi, salopete etc) + costumas de fas.... asta a fost prea gros. caciulita draguta foc, dar si ea cam grosuta.... poate din cauza asta era Edisor cam agitat, desi dupa ce a papat n-a mai zis nici 'pis'... pe viitor imi iau de schimb... groase, subtiri, sa ii pot schimba, sa nu sufere copiii din nebunia mamei

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Babytza, noi am fost azi in Tineretului (Ada, Preety si cu mine), dar de pe la 13.... daca spuneai mai devreme, poate ne strangeam cumva... dar ramane pe altadata, nu?

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

fetelor, am uitat sa va spun ca in sfarsit ne-am dublat si noi greutatea! acum vreo saptamana...cred
l-am cantarit alateieri si avea 8790...deci pe la 5 luni jumate s-a intamplat.
pt luna a 5-a a crescut de ja 550 g si mai are o saptamana pana face 6 luni
e plin de viata, rade la toata lumea, gangureste, chiraie, mangaie, apuca cu mainile tot ce prinde in apropiere, inclusiv vreun nas, vreo buza, ureche si mai ales podoaba capilara!

ieri am inaugurat caruciorul sport (mostenit de la finutz) si am si facut o plimbare in el...plus ca il iau la bucatarie in carucior si-i dau sa manance masa de dimineata. ii place mai mult decat in coshuletz

doarme mi mult pe burta, dar si pe spate si pe o parte, se intoarce singur, nu mai am probleme.
a reusit sa strice o jucarie, cea care-i placea cel mai mult, bineinteles...paunul Jaques! i-a rupt o aripa si nu i-l mai pot da sa se joace, ca intzeapa...era dintr-un fel de plastic imbrcat cu material...asha ca tr sa ajung la kaufland sa-i iau altul, ca parca nu-mi vine nici mie sa renuntam la el...sau poate ca-i iau o alta jucarie de la LAMAZE

la plimbare nu mai doarme asha tot timpul. sta cuminte si urmareste pe strada...mai gangureste, mai canta...face niste ochi cat cepele
v-ati prins ca sunt topita dupa el si cred cu tarie ca un copil(sau mai multi) este cea mai mare realizare a unui om!
eu nu am fost niciodata atat de fericita cum sunt acum(desi credeam ca sunt), viata nu mi s-a parut nicand mai frumoasa, mai interesanta, mai buna de trait!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

nici eu n-as fi putut exprima mai bine! intr-adevar este o perioada extraordinara....

felicitari, a luat bine in greutate bebica! dar ce zic eu bebica, deja e maricel... 6 luni... oho...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

angelynna, ramo [pup

tu Ramo, pe unde ai umblat azi... ca-n parc nu fusesi....

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lumi voi pe unde ati plecat din tineretului? Eu am vazut pe pod la polivalenta niste parinti cu gemeni

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

pup toate mamicile!
andy:

trebuie sa citesc din urma, am ntele ca fost intalnire in Tineretului cu bebeii ? io am ratat

sunt suparata foc pe tati este un ....... nepriceput (cuvantul asta este dulce) stia ca am treaba azi, dar s-a bagat el cu bebe, a expediat-o pe D-na Vio pela 15, urmand sa stea el cu bebe pana vin eu|(undeva la 22-23 noaptea.Pe la 18,30 il sun, era un car de nervi in 15 min eram acasa: Vladut pe canapea, cu mainile si picioaele in gura, si tati urla: nu mananca si tzipa. Verific: un bibe cu 240 ml, de culoare alba. Intreb: asta-i laptele? El: Da. Eu: Si, este bun? El: gusta-l, io zic ca da, dar lui nu-i place . Eu: Mai, tu nu ai respectat masurile de pe cutie? El: ce masuri?.Eu: Pai uite, trebuiau 8 masuri. El: Da? bine, mai pune 4 capace de

Ne-am certat ca chiorii, pana acum, daca nu-i in stare, sa nu se bage, frate. Avem bona, oricum o platesc peste program.Ce, crede ca Vladut este jucarie? El zice ca sunt io exagerata, ca de ce am controlat copilul la scutec cand am intrat in casa, nu mi-a zis el ca-i ok?
concluzie: ce trebuia sa fac azi, am amanat ptr maine. Eu vreau sa iau copilul cu mine, el zice ca se descurca maine, sa nu iau copilul dupa mine
Si acum nu vorbim si-mi vine sa-i sparg capu'
(sustine ca-i vina mea, ca nu i-am spus de biberoane, masuri si altele)

edit: multumesc ptr umerii pe care m-am plans
ma bag sa citesc din urma, am avut net-ul taiat o zi din grseala

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

sa va aratam si ce noi prietene ne-am facut in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andy, sa fii iubita

Babytza, fetita ta vorbeste italiana?

Claudinna, imi place ce optimista esti . La bebeii care s-au nascut mai marisori este normal sa-si dubleze greutatea mai tarziu, pana in 6 luni.

300, parerea mea e ca alaptatul si toplessul sint doua lucruri total diferite, fara nici o legatura intre ele. Sint intru totul de acord ca toplessul merge cand 18 -20 ani si cand ai responsabilitati zero… Noi de exemplu mergem in concedii la soare cu cupilu' mare dupa noi de cand avea un an jumate in fiecare an. Dupa ce cresc copilasii un picutz incerci cat de cat sa fii un role model pt. ei, ca altfel dai nastere la diverse intrebari. Fiimea de exemplu care are 6 ani ar fi tare nedumerita sa ma vada despuiata in public , ca sa nu zic ca ar incerca clar sa ma acopere, draga de ea . Si sint convinsa ca asta nu m-ar face o mamica mai moderna in okii ei. Dar bineinteles fiecare are o grila de valori diferita.

Dya, eu una incerc sa inchid mereu TV in prezenta bb-ului, am citit de tot felul de chestii negative care ar avea impact asupra bb-ului, cum ar fi deficit de atentie, ADHD, etc. Am inteles totusi ca ei pot procesa viteza imaginilor de la TV incepand cu 18 luni. Imi amintesc chiar ca aveam si o carte in limba romana destul de interesanta ce dezbatea asta. O sa ma duc sa o caut in biblioteca si iti spun titlul daca te intereseaza.

Musette, voi ce mai faceti ? Mai puneti niste poze recente cu voi frumosilor

Ca tot vorbim de copilasi sa va spun si voua din dialouri cu fiimea. Intr-o dupa amiaza o scot pe fiimea la shopping asa ca intre fete . Ea se uita pe rafturi si-mi dadea diferite chestii de care aveam nevoie. Si ca sa o laud si eu sa-i creasca cupilului self-esteemul ii spun: vezi Yasmine, de aia te iau eu cu mine la magazin pt. ca ma ajuti enorm, stii exact de ce am nevoie . Chris nu poate sa faca acelasi lucru ca si tine. Si ea draga de ea ca sa-i scoata meritele lui fratesu in evidenta imi replica : But mommy, Chris is helping you, too. He’s getting milk out of your breasts ….aka in traducere libera te ajuta si el ca-ti scoate laptele din tzitzi…..ei bine, trebuie sa marturisesc ca la asta nu ma gandisem.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput