Bobocei de septembrie-octombrie (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Khristin super tare replica fiicei tale.De abia astept si eu sa imi dea Andrei replici deastea dar mi se pare ca mai e asa mult pana atunci....
In alta ordine de idei declar bebe constipat si plangacios , nu stiu ce sa ma mai fac cu constipatia asta si ia debridat de 10 zile.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

babymom: eu stiu asa: orice agent economic, care are peste 21 salariati, trebuie sa se supuna prevederilor din contractul de munca negociat la nivel national. In acest contract este negociat si acel salariu mediu pe unitate( tarifar, fara prime si sporuri, etc) pentru proaspata mamica. Daca sindicatul vostru a negociat si a obtinut alte drepturi in locul acestui paragraf, este alta discutie si oligoidul tb sa-ti rspunda oficial ptr neacordare (daca tu ai facut cererea respectiva|. sI apoi mai sapam in legislatie

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Babymom nici eu nu am luat in invatamant

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Abia apuc sa mai citesc in diagonala.

L am declarat pe Mihai copil super rasfatat. A inceput sa planga si afara in carucior; nu si nu, vrea luat in brate si leganat ca sa adoarma si el . N am mai auzit de asa mofturi la copii. Toti dorm sau stau cuminti cand ii scoti la aer curat.

Am sunat astazi pe cineva care ar vrea sa se angajeze ca bona sa vina luni sa o vad. M a sunat de 2 ori de pe 2 nr diferite de telefon, mi a mai dat un alt nr. Poate sunt eu nebuna si scoasa din circuitul social acum de cand stau acasa, dar mi s a parut ciudat ca are atatea nr de telefon si este atat de grabita. Nu mai zic ca m a ? cate pers am chemat la casting !? Poate angajez pt copilul cel mare (a se citi sot) vreun model si nu stiu. Voi ce ziceti? Ca acum nu stiu daca sa ma mai intalnesc cu ea.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Diana am inteles ca exista lactuloza la farmacie sau ceva de la Humana care contine lactuloza, parca Milchzucker se numeste. Sau poti incerca cu ceai de musetel (o prietena procedeaza asa), dar bea astazi si face kk maine.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

July nici noi nu ne intoarcem, pe burta stam numai daca o pun eu si daca e bine dispusa, daca nu se lasa cu urlete. Iar noaptea cum o culc asa o gasesc de dimineata.
In schimb Deea e foarte curioasa, rupe, mototoleaste hartiile si daca nu sunt atenta mereu suteste ceva de pe masa sau de unde prinde.

A propos de imbracat ieri urla maica-mea in urma noastra: pune-i un fular la nas! deci se poarta modelul.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

babymom: eu stiu asa: orice agent economic, care are peste 21 salariati, trebuie sa se supuna prevederilor din contractul de munca negociat la nivel national. In acest contract este negociat si acel salariu mediu pe unitate( tarifar, fara prime si sporuri, etc) pentru proaspata mamica. Daca sindicatul vostru a negociat si a obtinut alte drepturi in locul acestui paragraf, este alta discutie si oligoidul tb sa-ti rspunda oficial ptr neacordare (daca tu ai facut cererea respectiva|. sI apoi mai sapam in legislatie

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

felicic asa stiam si eu, dar oligoidul mi-a raspuns in scris ca noi avem ccm pe ramura si conform nu-stiu-caror prevederi sindicale, din care oricum eu nu fac parte ( ca medicii n-au sindicat ), spitalul nu poate sa-mi acorde decat un salariu de incadrare, care e evident mai mic decat cel mediu/unitate. A dat el cu nush-ce articole din Codul Muncii, dar n-am retinut. Imi pare rau ca nu i-am rugat pe cei de la Resurse sa-mi faca o copie xerox, dar ma duc luni din nou sa-i stresez. Si de-o fi sa iau numai cu 1 leu mai mult, nu ma las. Numa'asa, de orgoliu si de respectarea legii!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Babymom am acasa Duphalac e lactuloza i-am mai dat o singura data cand era mic avea 1 luna.Lactuloza asta poate fi daunatoare sau creaza dependenta???Poate ii dau din nou se da maxim 5 zile.Eu atunci i-am dat si dupa 2 zile a facut.Merci
Eu nu m-am batut cu morile de vant dar te admir ca ai ambitia sa castigi.Bafta sa obtii ce trebuie si de fapt ce ni se cuvine dar refuza sa ni se dea.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

khristin nu am vrut sa sune aiurea, pur si simplu uneori scriu mesajele de pe un mobil si sunt mai telegrafica. Datorez niste scuze.

Legat de topless, fiecare, normal, fac cum crede; eu alti copii in afara de fi-mea n-am si nu mi-am pus problema inca despre cum voi face plaja de-acum inainte. Nu am suportat sa am dungi pe pilele si de aia am recurs la varianta topless, insa cand ma tidicam de pe patura eram echipata deux pieces :)

Ideea pe care voiam s-o subliniez era ca, cel putin la noi in Ro, oamenii nu se revolta atata cand vad o femeie facand plaja, dar sunt in stare sa arunce priviri si vorbe urate cand vad o femeie alaptand. Mie personal nimic nu mi se pare mai gingas. Mai rau decat asta este ca inclusiv cadre medicale (am povesteti discutia mea cu asistenta despre femeile care alaptau pe holul dispensarului; asistenta are o fetita de un an jumate!!!) descurajeaza alaptatul.

Pai cum sa iti mearga bine cand in loc sa fii mobila, sa iti poti lua copilul unde vrei, trebuie sa ramai in casa pentru ca alaptezi la cerere si daca urla copilul de foame pe unde esti ce te faci? Nu-i de mirare ca sunt mame care nu se simt in largul lor sa alapteze. Mai demult citeam de o fata care trebuia neaparat sa stea singura in camera cand alapta. Nu pot decat sa-mi imaginez cat era de stresant pentru ea actul asta.

Scuze ca m-am intins atat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

aaa, noi am fost in Herastrau de la 12 pana la 14:30....pustoica noastra nu a mai fost in parc pana acum, am scos-o doar in curte si in padurea de visavi. S-a comportat exemplar, imi faceam griji cum o sa reactioneze cu atatea sunete, oameni in jur. A plans doar o data de foame...mi-am luat inima in dinti si am alaptat-o pe bancuta. A fost ok, ma pazea in schimb sotul :)

Asa....ca tot m-am plans ca sunt nesocializata, mi-a promis sotul ca saptamana viitoare ma duce si in Tineretului daca e frumos afara si se mai pune de vreo intalneala.

Ar fi super sa ne intalnim sapttamana viitoare! De-ar fi vremea asa de frumoasa ca azi!
Si ma bucur ca ai reusit sa alaptezi in parc fara probleme.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput