Bobocei de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
MommyMagda spune:
La multe lunitze Luca de EvaF si David de Sanziana!
Multumim mult tuturor pentru urari!
P.S. Se poate sa primesc si eu parola de la bobocei si contul de mail? pls!!!!!!
Pupam toate mamicile si bebeii!
A! raportam ca am vazut ieri in Herastrau pe David de Babytza si Alex de Boo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby_boy spune:
eheee...Ada e mult 15 min + inca 10 la fiu-meu..trebuie sa-l distrez mereu..stau langa el .ii arat jucarii..ne dragalim..sta cam 30 de min..asa..dupa aia nu mai vrea..in brate putin si nani..si tot asa...
dar ce sa fac..o sa-l iau cu mine la bucatarie..si-l pun in leagan.
Apropo..chiar trebuie facute la aburi legumele? eu nu am aparat din ala si nici nu am vazut. Fierte nu e tot aia?
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
Didididi spune:
Paula al meu sta cuminte pana i se face somn. Am incercat sa il las sa planga, dar face podul in carucior, plange cu lacrimi de crocodil si nu pot sa l mai las. Nu de alta, dar trezesc copii ceilalti. Am luat jucarie, dar nu se uita la ea decat in casa. Sotul meu a concluzionat ca macar e buna ca se uita lumea la ea si nu la copil, si uite asa scapa puiul de deochi .
Legat de serviciu, eu tb sa ma intorc, ca nu de alta am functie de conducere si astia mai vor si o fuziune in vara (cand spera sa mai treaca criza), deci au nevoie de mine sa i mai organizez si pe ceilalti. Mi au zis ca gasesc pe cineva pana ma intorc daca vreau sa stau mai mult, dar au mai patit niste prietene asa: cand sa se intoarca nu mai aveau unde, ca de postul de conducere e unu', cele de executie 's mai multe. Oricum, aveam niste planuri pe care nu le mai putem duce la bun sfarsit daca nu plec la job si e pacat ca ne chinuim de vreo 5-6 ani.
In fine, ca m am intins si eu o gramada, e f greu sa ai un echilibru intre familie si serviciu. Fiecare iti aduce satisfactii/ dureri de cap proprii. Mi ar fi placut sa mai stau macar vreo 2 3 luni cu Mihai, dar nu se poate.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
fce spune:
Buna seara si de la noi dupa o absenta nemotivata
sincer va apreciez pe toate pt cum va descurcati cu bblusii si scrieti si zilnic aici dar pt mine e mai greu...dimineata lucrez acasa si am o camera plina cu hartii momentan, iar dupa/amiaza cineva vrea numi in brate
acum imi dau seama ca nu mai sunt de actualitate, dar din ce/am citit si imi mai amintesc: 300 ca sa scapi de vigantol poti sa/i faci d3 injectabil..oricum eu sunt cu cititul la cap 46 asa ca trag tare sa v/ajung...
pupam toate mamicile si toti boboceii, in special pe cuscra si pe andu cel frumos zis bimbirica, si nu in ultimul rand o felcitam pe moni pt samburel
aaaa, si avem poze noi la semnatura
Carmen, mami de Erica (27.10.2008) ticker
tori
Boo spune:
Remember me ??
Am reusit sa citesc capitolul asta, dar din urma nu prea .
Am vazut ca vorbeati de intorsul la servici. Eu una as amana cat mai mult asta. As vrea sa fac si bebe 2 inainte sa ma intorc. Sper sa-mi iasa cat mai repede si sa nu fie nevoie de inca un FIV. Nu prea stiu cati bani se iau in CIC 2 daca treci direct din CIC 1 .. aveti idee?
Legat de diversificare, noi inca n-am inceput asa ca nu ma pot da cu parerea legat de branzica sau alte piureuri Dar sunt mandra de Alex ca deschide bine gura cand ii dau cu lingurita. Noi luam Vigantoletten, deci tableta, nu picaturi. M-am gandit ca e mai ok ca sa-l si obisnuiesc cu lingurita si nici nu stau cu grija ca expira. De 2 zile am inceput sa-i dau si fier si pare ok deocamdata, nu s-a constipat cum am auzit. Dar ma rog, de la 4 kk pe zi, am ajuns la 2. E un progres
Ieri am fost si noi in parc si ne-am vazut cu Babytza . Azi la fel, ne-am plimbat vreo 3 ore. Ma tot bate gandul sa-l trec la varianta sport, ca vad ca nu mai doarme cu orele afara si azi l-au apucat si nervii pentru prima oara.
Legat de somn si crizele de nervi de dinainte, suntem si noi in grupul vesel. Mai putin seara, multumesc lui D-zeu !!! Atunci ori adoarme la san, ori daca e treaz il pun in pat si adoarme singur in 10 min fara sa stau langa el. Dar altfel zici ca il musca cineva de popou cand trebuie sa doarma.
hai ca am recuperat cat nu am scris demult
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Abia apuc sa mai citesc in diagonala. L am declarat pe Mihai copil super rasfatat. A inceput sa planga si afara in carucior; nu si nu, vrea luat in brate si leganat ca sa adoarma si el ![]() Am sunat astazi pe cineva care ar vrea sa se angajeze ca bona sa vina luni sa o vad. M a sunat de 2 ori de pe 2 nr diferite de telefon, mi a mai dat un alt nr. Poate sunt eu nebuna si scoasa din circuitul social acum de cand stau acasa, dar mi s a parut ciudat ca are atatea nr de telefon si este atat de grabita. Nu mai zic ca m a ? cate pers am chemat la casting !? Poate angajez pt copilul cel mare (a se citi sot) vreun model si nu stiu. Voi ce ziceti? Ca acum nu stiu daca sa ma mai intalnesc cu ea. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Asa e si Matei...doar in brate adoarme ziua in casa sau parc....deci nu esti singura
![](pupic.gif)
De bnona...eu zic sa va intalniti si vezi ce parere iti face...majoritatea celor pe care ii cunosc au 2 tel...
bafta
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidestefan am revenit Programul l-am facut relativ usor ... primul pas ..am inceput sa ii raresc mesele ..acum mincam la 3-4 ore ..ziua ..ca noaptea nu mai functioneaza acelasi algoritm ideea e ca nici nu pot sa lasi copilul sa plinga de foame ...dar daca e bine "indopat" (ceva de genul cind un sin cind celalat ..alternativ timp de 1/2 ora sau chiar si 1 ora)..ar trebui ca macar 2 ore sa nu mai plinga de foame ...plinge ca vrea mingiiat..schimbat..sa doarma ..sa se joace...etc..dar nu de foame pasul doi stabilesti citeva repere ..de ex ..ora la care ia prima masa dimineata ...ora de baie seara ..ora/orele de iesit afara pasul trei incerci sa umpli si restul programului ..cu alte repere .. De exemplu ..programul nostru suna cam asa : noaptea de trezeste pe la 2.30-3.30 apoi la 5-6..apoi la 7..apoi la 8.. eu am fixat masa de dimineata pe la 8/9 (intotdeauna am o marja de eroare de 1 ora in program) ..asa ca daca am alaptat la 5..6..7..o alaptez si la 8 .. dar o "indop" bine ..ceva de genul sa refuze sinul atit de satula sa fie urmatoarea masa e pe la 12-13 ..iarasi mincam bine bine..face si kk..si apoi iesim afara .. somnul de afara e de 2 chiar 3 ore pe la 15-16 maninca din nou.. si apoi din nou la 19/20 si pe la 21.30/22 dupa baie/masaj.. Stiu sa suna putin a militarie...dar din tot ce am citit se pare ca bebelusii care reusesc sa aiba macar o schita de program cit mai devreme posibil sunt mai linistiti..dorm mai bine..mai usor de "citit" ce au nevoie..etc.. aaa si nu iti imagina ca programul iese perfect zi ..de zi ..mai sunt si exceptii..dar daca intr-o zi am dat putin peste cap programul de baza ..a doua zi il reluam.. ![]() LIDIA ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella |
exact asa e si programul lui Matei dar l-a facut el singur...doar ca rar doarme mai mult de o ora chiar si afara...
Am citit ibtr-o cartulie ca daca ii dai sa manance de fiecare data cand are o neplacere..nu neaparat foame se va obisnui sa manance cand va avea probleme in viata ca adult ... ceea ce nu e chiar cea mai buna metoda de a trece peste probleme...
![](alcool.gif)
felicic76 spune:
buna seara si de la noi! Miruna
Luca
David
Am lipsit de acasa si am gasit totul in ordine (inclusiv bebe schimbat de pampers) Cate nu face omul cu un pic de bunvointa, nu?
Pe 8 februarie, in urma cu un an, il concepeam pe bebe!
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
AlexaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
hai ca au adormit copilasii ...si m-am pus pe scris ca mi s-a deschis apetitul ![]() eu zis ca e timpul sa stea singura in patutul ei ..teoria zice ca pe la 3 luni e bine de mutat din pat de linga mami ..in patutul ei ..si eu am pus-o in practica ...adica pe la 3 luni si ceva am mutat-o in patul ei ..e drept ca e in aceasi camera ..din lipsa de spatiu..dar macar are "locsorul ei". si inca ceva ..se zice ca trebuie sa lasi copilasul sa se mai foiasca ..si sa adoarma la loc ...si sa intervii macar dupa 4-5 min ..daca nu reuseste sa se linisteasca...ca daca sari imediat la el se invata asa ... eu recunosc ca asa am facut la Stefan ..cum se foia putin..hop cu "tzitzi" in gura ...si pe la 7 luni il alaptam aproape din ora in ora toata noaptea ... acum m-am invatat minte ...si sunt un pic mai ferma ..la capitolul reguli Ideea e ca trebuie sa invatam bebelusii sa adoarma singuri ...asta e secretul ..atunci cind vor invata sa adoarma singuri ..vor fi in stare sa se linisteasca si atunci cind se trezesc singuri peste noapte ..si vor putea dormi o noapte intreaga ...daca se invata sa adoarma cu "tzitzi"..cum se termina un ciclu de somn..vor din nou la tzitzi ..si cum ciclurile lor de somn sunt de aprox 1 ora ..resultatul poate fi alaptat din ora in ora ...de fapt nu maninca ci doar foloseste sinul pe post de "suzeta" LIDIA ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella |
Ar fi bine sa fie asa ca de vreo 2 saptamani Matei adoarme singurel in patut dupa masa de seara, insa invariabil se trezeste la cel mult 2:30-3 sa pape apoi pe la 4-5 apoi 6-7 etc.
astept cu interes momentul cand se va trezi noaptea si va adormi la loc singurel.
De la 2 luni si ceva doarme in patutul llui si de la 5 luni singurel in camera...asta pa pe la 4-5 cand raman la el si dormim amandoi in patul mare.
babytza spune:
Momy magda de ce nu ai strigat mamico dupa noi daca ne-ai vazut ???????? Data viitoare te rog frumos sa ne tragi de maneca, noi nu te-am vazut
Fce ce dulce e Tori
E o scumpica ! Imi place mult poza din parc in costumas de ursulet
Ce bine e la mami in brate....sa tot dormi
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit