Bobocei de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
MommyMagda spune:
[quote]citat din mesajul lui babytza
Momy magda de ce nu ai strigat mamico dupa noi daca ne-ai vazut ???????? Data viitoare te rog frumos sa ne tragi de maneca, noi nu te-am vazut
Treceam pe langa voi cand il intrebai pe davidutzu daca vrea si el popcorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
fce spune:
daaa...vreau si eu parole....va rog...va rog....
Carmen, mami de Erica (27.10.2008) ticker
tori
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MommyMagda Treceam pe langa voi cand il intrebai pe davidutzu daca vrea si el popcorn ![]() ![]() MommyMagda mami de ![]() |
In primul rand , imi pare rau ca nu te-am recunoscut si ca tu nu ne-ai tras de maneca...
![](pupic.gif)
Si al doilea :sssssssssssst, fetele stiu ca noi papam doar fructe
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Anamona mmereu ma surprinzi cu raspunsuri bine documentate. Si eu am fost adepta co-sleeping-ului, e o tehnica folosita cu succes in familia mea de generatii ca sa zic asa. Inainte sa nasc as fi exilat-o in celalt capat a casei ca asa cittisem eu ca e bine si mai zisese si o persoana la nush ce curs ca e bine sa aiba cupilu camera sa. Nu ma gandeam sa nu alaptez la cerere, insa mi-am pus problema daca asa e ea sau are ceva, de ex. un puseu de crestere. Da deja tine de ceva vreme. Am ajuns sa-mi pun probleme pentru ca acelasi copil in urma cu o luna jumate se trezea la 3-4 dimineata si la 7, ba am avut si sase ore legate. Daca si Thea face la fel sunt mai linistita, in afara de ele maunt multi bebi pe forum care in jur de 4 luni au facut la fel, mi-aduc aminte acum de Boo (unde esti??? boobooruzo) Nu am cantar dar uneori stau ingrijorata si ma gandesc ca sper sa ia mult in greutate sa mnu aud "da-i lapte praf" sau "diversific-o". Nu ca as face dupa ei, dar m-as enerva unpic. ![]() puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
300 si Dragos al meu tot ca Anda si Thea - alaptat la cerere, frecvent, atat ziua cat si noaptea, prin urmare 90% din noapte sta cu noi in pat. Copiii nostri fac parte din aceeasi gasca
![](icon_smile_big.gif)
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Muuh spune:
300 Dimitri suge noaptea si din 30 in 30 de minute. Doarme cu mine in pat iar ziua doarme numai in wrap. Nu are un program bine stabilit iar eu ma supun deocamdata vointei lui. Asa ca nu pot decat sa spun "Join the Club!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Dragele mele va admir la maxim sunteti niste mame eroine ca puteti sa alaptati la cerere si noaptea de atatea ori.Cam pana la ce varsta vor bebei papa si noaptea??
Nu intreb de al meu ca al meu nu papa noaptea dar nici nu adoarme seara inainte de 12 noaptea il prinde si 2 noaptea treaz si la 7-7 jumate e in picioare.
Care au bebei care dorm mai mult de 5-6 ore noaptea sa vina sa ne faca ciuda va rog
Boo join the club si al meu face la fel cand trebe sa doarma plange de zici ca l-a piscat nu stiu ce ganganie si ce e si mai rau dupa ce adoarme nu doarme decat fix 40 de minute parca are ceas
Mai aveti careva o problema de asta????
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Seara buna fetele
Am fost la mamaie si tataie in vizita...ufff, fata mea e obosita de tai lemne langa ea si nu se trezeste. Am ajuns la 7 acasa..papa putin, apoi somni ca era maraita de la gingie chiar si acum doarme.
Claudina ce grasun a fost Razvanel
Feli se pare ca "cearta" a avut scopul dorit
revin
Vazut poze cu Erica de Carmen ce scumpete si cu Alexandru de Boo
Ia uitati www.nestlebaby.com/Templates/tools/babybook/index.aspx?page=6&edition=1&uid=282cab6a-5f9f-45dc-93d8-125972980e65" target="_blank">Jurnalul Bebelusului online fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
Dya a mea in ultimele 3 nopti adoarme de la 10.30 - 11.00 pana la 6 sau 8 dimineata fara intrerupere pt papa ...chiar m-am speriat zilele acestea.
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
claudinna spune:
Razvan doarme din nou cu noi in pat, ca nu ma mai intelegeam cu el noaptea
acum adoarme pe la 21.30-22.00 si cere de mancare pe la 3, apoi pe la 6-7..fara sa se trezeasca, sau oricum, adoarme imediat la loc.
la masa de la 6-7 uneori il schimb de scutec, daca mi se pare prea plin, asha ca se si trezeste...ne mai jucam putin si baga iar somn pana pe la 9-10, cand e urmatoarea masa
la masa de la ora 18 i-am dat noile cereale, cu mar si biscuite...a mancat cam jumatate din cantitate...deci nu foarte incantat de ele, sau poate ca nu-i era chiar foame...
s-ar juca intr-una!
a propos de TV si bebe...noi avem Tv in dormitor, dar ff rar imi aduc aminte sa-i dau drumul. si asha mi se pare ca ziua e prea scurta...
mai vine sotul si se uita la sport si se uita si razvan cu el. e captivat de ce vede acolo si il las, ca nu se uita nici mult, nici des si sportul nu mi se pare chiar daunator. oricum, cum prinde TV deschis, potzi sa te scalambai cat vrei in fatza lui, ca nu te vede!
am grija sa nu se uite la stiri...se poate speria, poate fi o imagine cu agresiune si ei simt ff repede...
ne mai uitam la desene animate pe youtube, in general la Tom si Jerry, ca sunt colorate, se mischa f repede si au si o muzica atractiva. asta o facem de obicei dupa ce se trezeste pe la 17-18, inainte de masa, ca e odihnit si linistit...s-a la mine pe piept si priveste...pana se plictiseste
si-al meu sot ma ajuta si m-a ajutat destul de mult pe perioada sarcinii si cat Razvan a fost f mic, eu nu eram f bine refacuta...
acum il solicit f rar si pt ca ma descurc. am oarecum un program si imi fac planul pt a 2-a zi, asha ca el ma ajuta cu aspiratul si stersul pe jos, uneori, cand tr neaparat sa stau eu cu Razvan, sau sta el cu Razvan si fac eu ce e de facut. spala bibele, le pune la sterilizat, face laptele, ceaiul, cand eu nu pot sa las copilul...la baie este nelipsit! el pregateste cadita cu apa, el ne toarna sampon, gel de dus, ulei de masaj...eh, nu as putea fi la fel de eficienta fara ajutorul lui, chiar daca uneori tr sa-i explic de ce tr sa fac un lucru, numai pt ca el nu are chef sa-l faca si sa o mai lungeasca putin, sau poate chiar crede ca scapa::)
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)