Bobocei de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
claudinna spune:
Angelynna, ala este filmuletul pe care i l-a facut sotul pt mine. ca eram la reanimare si trebuia sa vad copilul...abia a doua zi m-am dus sa-l vad in carne si oase...si cand l-am vazut cat e de gras...m-am cam speriat, mi s-a parut monstruos! vazusem la TV o bebelina de vreo 6 kg si imi ramasese in minte si am facut asocierea...zau ca m-am speriat! dar cand l-am vazut live...m-am topit! nu era delok cum parea in filmuletz! era mare, dar cum eu nu prea vazusem copii mai mici...mi s-a parut absolut normal si proportionat, asha ca imi venea sa-mi dau palme pt ceea ce gandisem!
acum, cand am gasit filmuletul, am plans!
a propos de pozitia lotus, ca s-a discutat pe aici zilele trecute si n-am apucat si eu sa ma dau cu parerea: cand am fost cu Razvan la prof Jianu de la pliclinica Dorobanti, pe langa faptul ca s-a uitat la labuta si a zis ca e perfect normala, i-a crecanat si picioarele asha, ca sa vada daca atinge cu genunchii solul si a zis ca e in regula. am vazut ca si pediatra il mai face asha...
acuma, bebelushii au corpul proportionat altfel decat noi adultii si sunt si f elastici, de aceea ei pot sa stea in acea pozitie si noi nu, oricat de sportivi am fi! ei fac mischari pe care noi nu le facem cu aceeasi naturalete, usurinta si nici ei nu vor putea face acele miscari toata viata, pt ca proportiile se schimba cu evolutia
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudinna spune:
am vazut fetita frumoasa in fustite si rochite: Tori!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
claudinna mamaliguta cu branza si smantana preparata ca pt. "oameni mari", dar bineanteles fara sare se poate de de pe la 10 luni, insa o fiertura de malai amestecata cu branzica lui, pe care am inteles ca deja i-o dai, poti sa-i faci de pe acum. Porumbul e una din cerealele fara gluten care merg chiar de la 4 luni ( exista in comert cereale diastazate din porumb ).
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh 300 Dimitri suge noaptea si din 30 in 30 de minute. Doarme cu mine in pat iar ziua doarme numai in wrap. Nu are un program bine stabilit iar eu ma supun deocamdata vointei lui. Asa ca nu pot decat sa spun "Join the Club!!" Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
si Alexei ce zice? Teo e destul de gelos si vrea mereu ceva cand il iau pe Radu in brate...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
_giulianna_ spune:
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3263735019/" target="_blank">Pentru www.flickr.com/photos/31848759@N02/3264564162/" target="_blank">cine www.flickr.com/photos/31848759@N02/3263734299/" target="_blank">n-a www.flickr.com/photos/31848759@N02/3263735787/" target="_blank">vazut www.flickr.com/photos/31848759@N02/3264564874/" target="_blank">curcubeul www.flickr.com/photos/31848759@N02/3264565602/" target="_blank">azi!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
anamona spune:
citat din mesajul lui AlexaM Am citit ibtr-o cartulie ca daca ii dai sa manance de fiecare data cand are o neplacere..nu neaparat foame se va obisnui sa manance cand va avea probleme in viata ca adult ... ceea ce nu e chiar cea mai buna metoda de a trece peste probleme... ![]() |
AlexaM, nu am mai auzit teoria asta. Mie imi suna cam ciudat. In ce carte ai citit?
Conform curentului Attachment Parenting, alaptatul e indicat sa se faca la cerere. Desi nu poti sa iti dai seama exact de ce vrea copilul sa suga, de foame sau de suparare, nu conteaza absolut deloc pentru ca unul din beneficiile majore ale alaptatului este exact acela de a aduce confort bebelusul: alaptatul regleaza tensiunea si temperatura corpului, pulsul, ajuta la adormire si calmeaza bebelusul. Care ar mai fi altfel, diferenta intre suzeta si sanul mamei?
A nu se considera ca fac acum teoria beneficiilor alaptatului la cerere, pentru ca fiecare trebuie sa actioneze cum crede ca i se potriveste si ii prieste mai bine copilului.
anamona spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ www.flickr.com/photos/31848759@N02/3263735019/" target="_blank">Pentru www.flickr.com/photos/31848759@N02/3264564162/" target="_blank">cine www.flickr.com/photos/31848759@N02/3263734299/" target="_blank">n-a www.flickr.com/photos/31848759@N02/3263735787/" target="_blank">vazut www.flickr.com/photos/31848759@N02/3264564874/" target="_blank">curcubeul www.flickr.com/photos/31848759@N02/3264565602/" target="_blank">azi! Mami de ![]() Ticker Edi |
heheh si noi l-am vazut.
Cred ca s-a vazut foarte bine in toata zona de vest.
apropo, ati mai pomenit curcubeu iarna?
anamona spune:
citat din mesajul lui Muuh 300 Dimitri suge noaptea si din 30 in 30 de minute. Doarme cu mine in pat iar ziua doarme numai in wrap. Nu are un program bine stabilit iar eu ma supun deocamdata vointei lui. Asa ca nu pot decat sa spun "Join the Club!!" Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Si se pare ca avem un club mare de copii cu personalitate!
gaia.nevia spune:
Multumim de curcubeu!
Unde-i, unde-i Luminita?
Dar Nikoliciu, cu poze compromitatoare?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
citat din mesajul lui dyanira Cam pana la ce varsta vor bebei papa si noaptea?? |
depinde de bebeu, unii renunta pe la 7-8 luni, altii in cazul fetitei sorei mele la 2 ani si 9 luni ( am exclus aici bebeii disciplinati care au dormit din prima luna klumea
![](floare.gif)
Eu chiat nu am nici o problema cu trezitul noaptea, am luat-o pe Thea in pat cu mine ca sa fac alaptarile mai accesibile pentru amandoua si chiar daca mai sunt un pic obosita, felul in care creste si se dezvolta imi da o mare satisfactie care ma face sa uit de toate.
![](pupic.gif)