LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (183)
Raspunsuri - Pagina 5
kalosalina spune:
LauraI ce vorbareatza e Theutza!!! Felicitari si s-o tina tot asa! Dariutza inca vorbeste "japoneza" - vorba Monicai.
Am vazut si pozele cu Dudu care deseneaza...nu mi-a venit sa cred ce bine tinea creionul Bravooo!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
EliaElia spune:
Ba mi-ai raspuns, Monica, numai ca nu stiai exact cum sta treaba atunci,adica nu vorbisesi cu sefii dar erai sceptica din cate imi amintesc.Pai trebuie sa-si justifice si cei de la HR existenta cumva, nu? Adica analizam problema, nu e asa simplu, ce stiti voi...Apropo de rochite, ca tot zicea Elle ca vine vara, eu am imbracat-o o singura data in rochita de cand a inceput sa mearga si nu-i place, o ia de-a busilea, nu suporta sa mearga in rochita. Asa ca am renuntat, cel putin momentan. E mai important sa se simta copilu' bine.Camelia si Laura (06.02.2008)
miri_mik spune:
dragele mele drage,
am avut o perioada gri, in care mamai lafai de altfel, fara sa se fi intamplat nimic specific, dar in care maruntisurile cotidiene s-au adunat intr-un munte de frustrari si enervari...
per total suntem bine, dar parca ne-a cam lipsit energia sa ne bucuram de soarele de dimineata, si ne-a inghitit rutina la cafeaua matinala. am stat mult pe-acasa (am muncit in avans pt zile libere) dar... nu m-am bucurat nici de zile nici de timp... am zacut in preaminunata mea pasa proasta.
nu v-am citit. sa-mi fie cumva. dar n-am citit nici altceva. am vizitat medici peste medici cu copiii (vreo 4 vizite de cand nu ne-am mai scris)si cu blazarea care ti-o da traiul in belgia la un moment dat imi zic... ndah, urmeaza pisicii la tratament, pestii si am incheiat si lichidat bugetul pe medicale 2009.
nu-i bai, noi sa fim sanatoshi, si la vara iese soarele!
ashea,
pt ca nu v-am citit, am ramas in urma cu evenimentele. umbla zvonerul ca.... dar s aincepem cum e frumos sa incepem, cu un LA MULTI ANI! e drept, colectiv, cum nu-mi place mie de altfel, dar daca nu e asa... iar nu mai mai prindeti cu saptamanile pe aici:)
La multi ani!
Si doar amintiri frumoase si pline de dragoste din ziua primei voastre aniversari! sunteti niste copii deosebiti, care ati ales sa va nasteti in zilele cele mai insemnate din an, le-ati transformat in prilej de sarbatoare pentru toti cei dragi voua, in praguri pe drumul vietii voastre! Sa cresteti mari, iubitori, intelegatori si toleranti! pasii vostri sa insemne luminos locurile prin care veti trece, iar surasul vostru sa se imprime in sufletele celor care va deschid usa inimii!
La multi ani!
Alexandru Mihai de carmilia
Rares de irinouka
Beatrice de beinazuta
Ilona de creata
Amandine de micsunea
Matei de ereena
Maya de miutza
Clara de monicaa
Mihai Alexandru de aweya
Anna Laura de anca74
Lulua de nour
Razvan Gabriel de raca
Tudor de grati.ela
Daria de nemary
Izabela de cristacoman
Raducu de andreea29
Cazimir de virgo
Alexandru Cristian de bdiana
Sofia de madalina28
Bianca de Adryana4you
Andreea Bianca de matgravidut
Matei de CameliaH
Eleni de laura_dimitris
Andrei de raluk.m
S-apoi un La multi ani! pentru super mamicile noastre si ale lor!
Emabucuresti
Andradda
Cornilia
Stancutza
Sa ramaneti aceleasi mame iubitoare pentru puii vostri cum ati fost si pana acum, sa treceti cu fruntea sus peste greutatile si micile neplaceri si spaime ale copilariei celor mici si sa nu uitati niciodata cat de extraordinare sunteti pentru ca ati adus pe lume niste minuni!
si... mi-e dor de voi!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
si pentru ca vestile bune merita un mesaj special,
Felicitari Creata,Ioanact si Gabrittza! sa fie intr-un ceas bun, cu ursitoare generoase! o sarcina de vis, usoara ca un fulg, fara temeri si ganduri negre!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
stancutza spune:
Neata zuzici!
Va ultumesc mult mult de tot pentru urari! m-am emotionat tare-tare! Va pe toate, dragele mele!
LA MULTI ANI! CORNILIA, MATEI SI ANA IUBITA! SANATATE SI FERICIRE MAXIMA TUTUROR!!!
Doamne Nati, Ana e superba, e o fetita foarte foarte frumoasa...Iar maimutica mica Stefania, e de coma, de aia nu papa ea, ca nu mai vroia sa fie hranita independenta mica...Ce scumpa era ea cum statea pe vine cu castronelul in fata, ca un mic!
Gabrittza, tocmai ma gandeam la tine zilele astea...Felicitari pentru samburel, sa ai o sarcina usoara!!!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu recomandarile pediatrei...Iaurt si branza nu ii dau cat mai are probleme cu burtica si pana nu ii fac analize. De asta ne-a recomandat sa ii mai dam o masa cu carnita, ca sa ajunga la necesarul zilnic de proteine. Hipotonie este posibil sa aiba, nu numai pt ca nu merge, ci si pt ca inca nu e stabila pe piciorute chiar tinuta, asta se vede cu ochiul liber. Iar doza de 2 pastile de Vigantoletten este echivalentul a 3 picaturi de vigantol, deci e ok, alte vitamine nu ii dau. Stiu ca sunt zuzici care au dat calciu fara recomandarea doc, si asta in perioada in care bebeii oricum beau mult lapte. Deci o sa-i dau, mai ales ca inca are fontanela deschisa.
Zilele astea o sa o duc la analize. O sa fie greu cateva minute, dar e spre binele ei. Dupa aia o sa mergem la interpretare tot la dr care i le-a recomandat, si pe urma poate o mai vede cineva.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ginnette spune:
Gaby, mii de scuze :
Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Dana, sa vii cu vesti bune, de la dr!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui creata2008 Laurici, AMR 1 zi! Te sun cand se trezeste Mariuca! Monica, oooof, iar?? Ai grija ce faci, tine-ne la curent! Ma duc sa mananc ceva... ca am o foameeeeee! Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
papa bine. asta as face si eu ca si mie mi-e o foameeeee
dar eu nu mai am justificarea pe care o aveam inainte "sunt gravida"
puuuuup
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
jelimoni spune:
neatza zuzici!!!ce dor mi-e de voi!!!!nu mai apuc nicicum sa intru abia deschid laptopu si de multe ori asa si ramane..doar deschis ca nu pot face nimic...robert e tot mai nazdravan numa prostioare ar face,acum se plimba prin casa cu piciorul in olita
ii place mult sa imi incalte papucii sa sa umple prin toata casa sa tropaie,sa-mi imprastie hartie igienica in toata casa,sa arunce lucruri la gunoi sa se catere peste tot,cauta lucruri pe care le aduce langa masa sau birou si se urca pe ele ca sa poata sa-si ia de pe masa ce vrea...deh incepe sa-si foloseasca creierasul puiul meu
am fost bolnavi,azi mergem la doc sa vedem daca i-a trecut,a fost prima oara cand a luat antibiotic...o fost cam greu si frustrant pt mine ca nu mi-a mancatmiai nimic cateva zile...noroc cu sanul...inca suge la greu...noaptea in jur de 7 treziri
spunem mama toata ziua,stie sa ceara apa,sa zica nu,zice bavoooo,,ham ham(e inebunit cand vede catei) si cam atat..
am vazut ca alina si creata sunt gravide felicitari fetelor sa aveti parte de sarcini usoare si bebe sanatosi!
am citit asa in fuga ce-a patit alinush cu bona,slava domnului ca nu s-a intamplat ceva!
ramo ce face razvanici?mi dor sa-l vad!dupa cum vezi am raspuns la apel
elle am inteles ca eva o avut un accident,sper ca e bine printesa,ah si pe ea mi dor sa o vad...ma bag imediat sa mai recuperez la poze
ginette felicitari pt adeluta pt primi pasii!
cam atat tin minte din ce am citit asa in fuga
va pupam,ne pregatim acum sa mergem la doc.
emabucuresti spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani
mami Stankuta
Matei
Ana(de Nati)
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Nati Creata Nati sa veniti cu vesti bune de la dr! LauD am fost in Buc de vineri seara pana luni dimi. Dar n-am avut timp nici sa respir cu asta mica. Chiar nu m-am gandit ca ne-am putea intalni cateva fete pe la mall sau la ikea! Acum mi-i ciuda, uf! Cine stie cand vom mai ajunge sa stam asa mult...acum au fost 2 sarbatori (vineri si luni) si sotul nu lucreaza cand e cruce rosie. Sa va zic de Thea, in dimi asta. Aveam langa mine catalogul de la Ikea si ea ma intreaba: ce-aici? Eu zic revista, ea de colo: catea M-a lasat masca Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 Craciun 2008 |
am gresit mai devreme....
"catelus cu parul cret " vine peste vreo luna...
luceafaru' ( cel putin juma') vine peste 6 luni!!!
mai laura, pai pe thea sa o facem avocat daca vorbeste asa de bine, de mult si de repede !
o voi lua eu stagiara mea atunci !
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni