LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (183)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
camelia deocamdata eva e inebunita dupa rochite .. sa vezi ce sa admira in oglinda si isi face mai mai (tot in oglinda) .. se tine de rochita si se balangane dintr-o parte in alta .. e tare haioasa ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
jelimoni spune:
si gaby???mai fetelor da va inmultiti rapid! felicitari gaby sa fie 9 luni usoare,si sa fie totul bine!
ema cum te simti?am inteles ca milan va avea un fratior sau gresesc??? felicitari,sper ca tesimti bine!milan merge singurel?cum iti e?
de dana n-am vazut nimic,sper ca e bine si ea si bebe,cred ca e mare burtica deja,tare as vrea sa vad niste poze.vanessa e fericita ca mai vine un bebe?
Ellenuta spune:
jelimoni si noua ne e dor de tine!!!! pupam roberticul noazdravanel
laurici total de acord cu laurad .. ce fetita desteapta ai tu acolo .. si frumoasa pe deasupra!
miri pupici cu tonele! pupam baietii si sper sa se aseze lucrurile si sa vii mai des pe la noi.
Eva creste mare
Eva
papa bun
emabucuresti spune:
Felicitaaaaari Gabittza!!
Shose nu am gasit cubul la mothercare si nici nu l-au avut. poate o sa il comand de la ei direct.
Elle of, sa-i scoata firele? ma gandeam ca are fire ce se resorb, of micuta, mii de pupicei ii trimit. mami da' si tu esti curajoasa, eu m-as fi tanguit incontinuu, asa sunt de rea de carne si la mine si cand vad la altii, mai ales la un copilas. Eu am fost la pamant cand il intepau pe al meu in vena la 3 saptamani, pt branula, si cand il aspirau cu cele mai fine tuburi in nasuc, dar tot reuseau sa zgarie mucoasa pe interior, hai ca am deviat...
Eu cand am aflat ca sunt insarcinata, mai ales ca nu planificasem, am fost la modul practic cum expuneti voi teoretic, LauraI si Angi, rupta intre dragostea mare pentru baietelul meu si incapacitatea de a intelege cum as putea sa dedic dragoste altui bebe in afara de el, cand el este asa mic si are nevoie de mine 200%. Numai despre asta ii vorbeam sotului, insa usor usor am trecut peste blocaj deorece totodata din prima secunda am fost si foarte foarte fericita de ceea ce mi se intampla.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
kalosalina spune:
LA MULTI ANI STANCUTZA SI CORNILIA!!! Sa fiti sanatoase, fericite, tot ce va doriti si copii sanatosi!
LA MULTI ANI BIANCA (pt ieri) SI MATEI!!! Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si sa aveti parte de tot binele din lume!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ginnette spune:
Si, sa nu uit:
Sunscriu la ce-au spus fetele: Thea este si frumoasa si desteapta; filmeaz-o odata, cand 'comenteaza" - cred ca e geniala !
Helene, si eu cred ca tetina a fost pb - era din latex si ei nu i-au placut astea, niciodata; azi ma ducsa-i iau NUK (am NUK dar cu 'gura' mica).
Silvia,
am zis sa nu ma bag in vorba mai ales ca nu sunt 'in cauza', dar mi-am adus aminte ce discutie am avut eu, atunci, legat de vrasa si tot 'tacamul' analizelor.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:
fetelor se vede ca nu am baut cafelutza desi s-au oferit doua in dimineata asta...am urat Anutzei si Dianei la capitolul trecut....reiau aici:
"La multi ani!" printesei Anutza de mami Naty. Sa fii sanatoasa si norocoasa puiutz scump!
"La multi ani!" mami Diana de printesuca Sofiuca! Sa fii fericita la maxim!
"La multi ani!" mami Cornilia!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
Miri Mik multumesc frumos
Jelimoni ma bucur ca ne scrii! Eu sunt mult mai bine acum, Milan al meu inca nu merge singur dar el a fost un burtos lenes asa ca mai avem putin.
Elle ce gand frumos ai avut cu listuta!
emabucuresti spune:
Sanatate multa pt Robertino, Clara si ceilalti clopotei bolnaviori!
Am pus acum repede o poza de pe la 5-6 luni cred, cu burtosul mic, pt exemplificare
http://good-times.webshots.com/photo/2628154100103950812fJSjFG
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti Miri Mik multumesc frumos Jelimoni ma bucur ca ne scrii! Eu sunt mult mai bine acum, Milan al meu inca nu merge singur dar el a fost un burtos lenes asa ca mai avem putin. Elle ce gand frumos ai avut cu listuta! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
am reparat greseala si am trecut-o si pe miha .. se umfla inima in mine cand vad listuta .. nu stiu de ce .. sunt emotionata .. zuzele noastre gravidutze
Eva creste mare
Eva
papa bun