LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, auleo ce ma fac eu ca dupa ce lipsesc o zi de la birou... a doua zi este "moarta" si ea caci trebuie sa stau pe net sa recuperez din urma... Iar se face teancul mare cu lucrari de rezolvat...
Tocamai acum cand mi se schimba conducerea

Cris- aurel, bine ca ai terminat munca !!! LA MULTI ANI BIANCA !!! AMR 1 LUNA ! Abia astept fotografiile!!!

Honey, te cred ca ai plans de emotie... FELICITARI AJ, BAIAT PLIMBARET !!!! Pai la cat impingeai lazile, jucaria aia... era clar ca vei merge si singurel in curand !

catiiiiii !!!! M-au trecut valuri de emotii citind ca veti veni in romania !!! Prima data m-am bucurat. apoi m-am intristat cand am realizat ca veniti in a doua jumatate a lunii aprilie... atunci sunt eu plecata in grecia pana in prima saptamana din mai. Apoi m-am linistit caci am vazut ca vei sta pana in iunie... Ce ma bucur !!!! Abia astept sa ne vedem !!!!
In ce cartier veti sta in bucuresti ?
Pai, sigur ca ne vom vedea !!!! Atnci va fi si cald, vom putea iesi cu picii in parc!!! Abia astept!!! Eu am senzatia ca te stiu pe tine de o viata !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Monica, stiu ca te-am mai intrebat, dar tu stii cel mai bine cum e treaba la tine la job. Nu zic permanent dar poate gasesti intelegere ca in unele zile sa lucrezi de acasa? Adica sa fie o solutie care sa includa si gradi iar cand nu se poate si nu se poate sa lucrezi acasa. Ma gandesc ca acum e perioada in care isi fac virusii de cap, daca se mai incalzeste nu mai circula atatea nenorociri.Elle, ii plac foarte mult creioanele, le-am luat din carrefour, de la raionul de papetarie, unde au si acuarele, carioci, creioane de desenat pe fatza, blocuri de desen. In nebunia mea i-am luat si acuarele de alfel dar alea nu i-au placut.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Camelia stiu ca m-ai mai intrebat si scuza-ma ca nu ti-am raspuns. Firma nu ofera aceasta posibilitate angajatilor desi in unele joburi cum e si al meu nu ar fi nici o diferenta de acasa sau de la birou. Sefii mei sunt 100% de acord sa lucrez de acasa cand am nevoie dar trebuie sa discute cu resursele umane (sunt in discutii deja). Resursele insa nu vor ca le e frica sa creeze un precedent. "Norocul" este ca suntem doar 2 programatori. Daca colegul, care de altfel e incepator, nu este si eu trebuie sa raman acasa ca e Clara bolnava au un show-stopper. Asa ca seful si sefa incearca sa bage chestia asta la inaintare impachetata in cuvinte de genul "din motive de asigurarea continuitatii muncii" bla bla bla. Poate reusesc sa obtina acordul. Dar va mai dura discutia. Asa le place la alea de la HR sa frece menta. E ceva de speriat.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Matei

Stancutza
Cornilia
Andradda

felicitari Ioana si AJ,pentru primii pasi

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

da da laurici .. abia astept sa se faca cald afara si sa mergem in parc sa alergam dupa pitici .. iti dai seama ce ne vor fugari prin tot parcul .. sa imbracam fetitele in rochite si sa le punem palariute!! yuppyy

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Mai intai:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, MATEI!
SA FII FERICIT SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURIE, PARINTILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ANA!
SA FII FERICITA, INGERAS, SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURIE, PARINTILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, SATNCUTZA!
SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE COMOARA!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, CORNILIA!
SA FII FERICIT SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURIE, PARINTILOR!

Cate-un pt Cati, Nicole, Cameli pt vizionare.

Felicitari AJ, pt primii pasi singurel; la cati mai multi si cati mai siguri!

LauraD, sa stii ca si eu am vrut sa te sun, pt ca eu m-am trezit cu impresia ca azi e joi .

Helene, dak ii scoti firele, inseamana ca s-a vindecat? Nu poti sa-i dai cu ceva "pomada babeasca" (gen crema de galbenele sau compreses cu ceai de pelin) ?

Off, imi vine sa de dragul Claritei; hai, ca poate nue grav si-o sa scapati repede.

Sofiei (de Mada) c-a baut laptic din bibe.

A propos de bibe: i-am luat de la AVENT si nu i-a "placut" - l-a aruncat de nu s-a vazut (plin cu lapte) ; a trebuit sa ne chinuim iar cu 2 bibe; ma duc azi sa-i iau de la NUK.
LauraI - incerc si Farlin.

Roli, deci piciul a fost incantat; e de retinut, experineta si de aplicat.

Si, gata 'placinta'!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!

Monica iar e bolnavioara Clarita? Ooofff, tare greu e...te inteleg. Totusi cred ca ar fi bine sa gasiti o solutie sa nu mai mearga la cresa... Sanatate multa si sa-i treaca repede!
Dana asteptam vesti bune de la dr.!
Gabitza felicitari pt sarcina! Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Am vazut listutza cu gravidutzele noastre ...ce bine imi pare ca se mareste...As avea o mica observatie - lipseste Miha! Chiar aseara vorbeam cu sotul ca trebuie sa-si gaseasca neaparat alt serviciu (acum sta mai mult acasa ) ca sa ne revenim cu baneii si sa ne apucam si noi de bb2.

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici imi pare rau ca nu i-a placut buburuzei biberonul .. ai incercat sa vezi poate se potriveste tetina de la nuk, de la bibe ala cu gura larga?? eu cred ca tetina e de vina .. printesa

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ana

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mada, oare eu ti-am spus ca am admirat inca de atunci montajul facut cu sofiuta ta de la embrion pana in prezent ???
Daca nu am facut-o - rusine sa-mi fie !!!
Daca am facut-o, mai bine o mai fac odata !

extraodinar de emotionant! Ai avut o idee minunata!
si minunata este fetita ta !!!

Monica, abia acum am ajuns la mesajul in care spuneai ca a facut din nou febra micuta calrita... OFFFFF !!!!!

Elle, i-ai facut fotografii evitei cu buzita capsata ? Eu am niste fotografii cu dimitris cu un ochi vanat si umflat - cand a cazut de pe o masinuta sau dimitris cu capul bandajat cand l-a muscat cainele soacrei de frunte ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput