Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
felicic76 spune:
buna seara si de la mine!
Azi i-am innoit garderoba lui fi-miu, i-am luat costumase pentru iesit afara, jeansi, vesta din fas, plus multe alte lucrusoare. La targ, la baby expo, sa cautati standul Bebetto, dau in scris pentru calitate
irina: tu te plangi de independenta? io ce sa mai zic, fi-miu este un hlizit si jumatate, la toata lumea, daca te joci cu el poti sa fii negru ca abanosu", nu s-ar speria, nu ar zice nimic. Iar cu bunicii a venit maica-mea la mine si ii explica lui tati cum o sa-l ia ea toata vara la ea, la tara(are toate conditiile, sta la bloc) asta se facuse verde la fata, a ingaimat ca poate la anu', ea a pus bot, mie imi venea sa plecApoi m-au luat amandoi la rost, "in particular". Deci: io mama purtatoare
stii ce am mai observat? bebe se comporta cu D-na Vio, bona, ca si cu o sclava, tipa dupa ea, o "cearta", la mine vine sa se alinte, eu il pup de-l albesc, lui ii place de nu mai poate
july: mi-e dor de voi! Falkone il intrece pe Base la chelie, Maia este moderna
lala77: si io sunt braileanca Punem pe colicii aia!
iepurila: o Elena frumoasa si pe mama ei! V-au trecut grijile? ESTE BESTIALA PITICA! Nushule, vaz ca frumushelul de David s-a infipt imediat!(inca un frumos)
eu nu am tinut cont de urechi, apropo de mame: faceam baie cu bebe, asistata de buni, ea zice: Urechile. Eu: ok, il spal vartos, mai ales dupa ele, si apoi clatesc din abundenta Ea se sufocaI-ai dat apa in urechi? il sterg bine dupa baie si cam atat.
De bolnavior, a fost o singura data, dupa o vizita a cumnatei cu nepoata de 4 ani, la o saptamana de la vizita ele s-au internat amandoua in spital, cu mai multe diagnostice printe care si pneumonie interstitiala ( clar au fost racite/gripate rau si i-au dat lui bebe ceva, m-am bucurat ca am scapat doar cu atat). Dupa, am racit eu grav, dar bebe nu a avut nimic.
angelyna: spor la treaba si pregatiri!
edit: ce ma bucur pentru Andrei! ce mare s-a facut! parca ieri imi tremurau picioarele de emotie cand am primit mesaj de la tine, cu nastera lui!
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
babytza spune:
Sabinel si noi suntem fericiti posesori de o chelie identica
Lala Si asta pentru colici
Paula noi am luat pentru mucisori Panadol si oscilococcinum. Iar de tuse Stodal. Acum e mai bine. MAi avem ceva mucisori dar mai putin. Nu am avut deloc febra !
Iepurila ce de par are printesa !!!! E superba cum rade ea cu gurita pana la urechi
Ma intrebai de nasuc. Nu mai folosesc batista bebelusului decat daca este foarte infundat. Acum am gasit la farmacie un dispozitiv , se numeste aspirator nazal, este in jur de 25 ron . este un furtun care are la capat ceva de plastic(se baga in gura) si la celalat e mai maricel si se baga in nasuc la bebe. Are un buretel care opreste mucozitatile acolo, ca sa nu iti ajunga in gura Se spala f usor , trage foarte bine daca pui si ser sau sterimar inainte si lasi putin sa inmoaie...www.magazine-online.ro/piticulvesel/aspirator-nazal/aspirator-nazal--165478" target="_blank">uite aici, www.lifebaby.ro/product_info/p-jane-aspirator-nazal-208" target="_blank">sau aici
Preety e o scumpica si o dulce piticoata ta !!!!!!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
andy_galro spune:
Felicic ...da cred ca ti-am dat emotii ...toti am avut atunci....si uite ca totul e bine.... si pentru Vlad care e un frumos...imi place cum sta el sub brad(eu nu am mai vazut demult poze) si acum m-am uitat la mai multe.
Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
anamona spune:
Apropo de "The Baby Book" va recomand mai degraba amazon-ul american.
Iese ma ieftin - costa 15 USD iar transportul 8 usd (4 pe transport si 4 pe fiecare produs)
http://www.amazon.com/gp/product/0316778001
O alta recomandare f interesanta daca aveti timp de studiu si sa optimizati transportul este cartea "The Continuum Concept" scrisa de Jean Liedloff - vreo 12 usd
http://www.amazon.com/Continuum-Concept-Happiness-Classics-Development/dp/0201050714/ref=cm_cr_pr_product_top
Problema e ca dureaza o gramada cu livrarea: intre 15 si 26 zile lucratoare.
AlexaM spune:
La capitolul trecut dadusem de exemplu de unde am comandat hainute pt bebe c h ic b e b e si mothercare.
De la mothercare a venit coletul intr-o saptamana iar de la c h i c bebe in 4 zile asa ca... nu e mare diferenta...doar pretul transportului e...
Ramona, sper sa-ti fie de folos samponul.
Multumim de povesti...tare ne mai plac...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
anamona spune:
Am vazut ca zilele trecute se cautau referinte pentru diferitele tipuri de carucioare: tot pe amazon.com gasiti nenumarate review-uri la toate carucioarele posibile si imposibile si bineinteles la ce va mai intereseaza sa achizitionati. Pacat ca nu pot fi livrate la noi decat carti, cds, dvds.....
Enjoy!
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Apropo de "The Baby Book" va recomand mai degraba amazon-ul american. Iese ma ieftin - costa 15 USD iar transportul 8 usd (4 pe transport si 4 pe fiecare produs) http://www.amazon.com/gp/product/0316778001 O alta recomandare f interesanta daca aveti timp de studiu si sa optimizati transportul este cartea "The Continuum Concept" scrisa de Jean Liedloff - vreo 12 usd http://www.amazon.com/Continuum-Concept-Happiness-Classics-Development/dp/0201050714/ref=cm_cr_pr_product_top Problema e ca dureaza o gramada cu livrarea: intre 15 si 26 zile lucratoare. |
Multu anamona exact asta cautam acum, dar tu ai fost cu un pas inaintea mea. De aici am mai comandat carti de specialitate de neonat.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
khristin spune:
Va salut si eu azi de la 20 grade cu minus , ce credeati voi ?
Andreutac, daca vrei sa incerci secretul e sa fii ffff constiincioasa si sa nu uiti sa te dai zilnic! Unde se pot vedea pozele cu tine despre care tot vorbesc fetele ?
Moni, uleiul trebuie sa fie musai virgin de masline, iar capsulele de vitamine le iei din comert si storci doar lichidul din interiorul lor in compozitie. E o compozitie naturala foarte hidratanta pt. piele si n-are ce sa-ti strice. Cred ca n-ai voie in sacina vitamina A pe cale orala, dar asa avand in vedere cantitatea neglijabila nu cred sa fie vreun bai. Iti poti intreba si doctorita just in case.
Eva, ai un baietel studios tare acolo, zici ca déjà studiaza pt. medicina. Si noi lecturam din aceeasi carte. Partea buna e ca am luat-o de la biblioteca gratis.
Nikolici, abia acum m-am prins si eu ce ziceati voi de Lotus. Noua doctorita de familie la fiecare vizita ii suceste incheieturile soldurilor asa cum ai descris tu sa-i verifice mobilitatea. Nu uita totusi sa ceri si o a doua parere.
Ankussa, voi cu ce va mai laudati ? Eu aseara a fost la o sedinta de vreo ora la masaj, sa-mi mai relaxez toti muschii super incordati caci nu se mai putea .
Claudina, mi-ai facut mie pofta cu sfecla aia rosie.
Nushulica, ce chelios sharmant ai tu acolo. Si mi se pare mie sau seamana tare cu tine ?
Mie azi cand coboram scarile, mi s-a parut ca dragutul meu a zis mama . Si una peste alta, sint curioasa tare cand i-or da dintii juniorului meu ca baleste tare si baga pumnisorii in guritza la greu. Fiemii i-au dat primii dupa 6 luni totusi. Voi cum stati la cap. asta ?
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
iepurila spune:
multumim tare mult pentru aprecieri
ma faceti sa rosesc
va iubim pe toti
Felicic, nu m-am linistit dar incerc sa nu ma gandesc. Si Elena ma ajuta f. mult. Cand o vad atat de activa de "vorbareata" de vesela....uit de toate
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
babytza spune:
Khristin si David baloseste la greu cate 3,4 babetele , chiar si mai multe pe zi. Dar nu ne iese niciun dintisor , ca s-a uitat si pediatra....Doar balute.... Iar pumnisorii ii tzocaie la greu
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit