Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
_irina_ spune:
Pupici si de la noi,
am venit cu schema de diversificare.
1. la masa de pranz - la inceput 2-3 zile numai zeama de supica de morcov+pastarnac+cartof, apoi legumele pireut+lapte praf
2. cand se stablizeaza masa de pranz se diversifica masa de ora 10, cu branzica din lapte UHT+8 tablete Ca/litru. Branzica se amesteca cu lapte praf pana devine lichida.
3. cand se stabilizeaza mesele 1 si 2 se diversifica masa de la 18-19 cu mar ras+branzica.
4 dupa 6 luni se introduc la ultima masa cerealele de 4 luni.
Mie mi se pare ok, cel putin in teorie, sunr curioasa ce parere o sa aiba Deea cand da cu nasul de pireut.
Ma pun sa citesc in urma.
fericita de Andreea-Maria
300 spune:
nEata si de la noi. Ne-am invvatit rin casa si m-am uitat si la poze. Voiam sa plec dupa materiale dar a intervenit o reparatie l subsol si le-am dat curent celor care erau acolo. Au terminat pe la aproape 3, asa ca n-am mai plecat nicaieri.
In schimb am o bulinutza maraita, de fapt nemultumita. AM improvizat un sling dintr-o esarfa si am linistit-o in 5 minute, dupa ceepuizasem toate metodele mele... imi vine sa-mi dau palme ca n-am facut asta mai devreme! In brate nu sta asa de bine.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
JulyMorning spune:
Gata, am urcat si cartea Sign with your baby, e intr-un folder intitulat Carti
Preety, din pacate nu merge decat fisier cu fisier... nu am gasit alta solutie mai buna ca sa fie toate la un loc.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
monica_dicut spune:
Miruna, despre Dana vorbesc.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Fetelor da ce de mai scrieti... zau ca nu mai apuc sa citesc Va pun si eu cateva poznici cu dedicatie speciala ptr gemenii Luminitei Deci... avem o fetita ganditoare pozata ieri pe la ora asta, apoi doua papusi si in final iubire mare cu papusa Julie!!! In rest... va pe toate! Mamica fericita de Sorina Gabriela Ticker Sorina Gabriela PS: July se poate downloada si in grupuri sau doar cantecel / poveste cu cantecel / poveste??? |
aaaa, saru mana, cuscra!! superba nora mai am!! Robi a facut cand a vazut pozele si Edi a inceput sa scoata niste sunete ciudate....
va pupam!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
angelynna82 spune:
suntem si noi p-aci
vazut poze cu boboci de sabinel, iepurila si preety -
NICI A MEA NU E PETITA....SE OFERA VREUN BOBOC???
Irina noi facem asa:
- 7.00 lapte&cereale
- 10.00 lapte
- 13.00 piure fructe
- 16.00 piure legume
intre mese suc fructe proaspat
- 19.00 lapte
- 22.00 lapte&cereale
Au venit marturiile, carduri de masa si setul pt mir - superbe
Azi am avut zi de curatenie, spalat rufe, pregatit haine pt botez si tati face mancare
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
andy_galro spune:
Salut! Am fost la doctor si Andrei nu are nimic...doar e ragusit de la cat striga...si mi-a zis sa-l las sa strige ca nu are nimic
vazut si eu bobocei frumoase de sabinel, iepurila, preety si angelyna
Pupici!
Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
iepurila spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nushulica
alo alooo zici ca-i nepetita???crezi tu draga mea...david ii zambeste aici de 5 min asa ca....cu permisiunea taticului domnisoara elena e luata deal?? e o scumpete elena si ce par mare are! david e cam chelios, acceptati si asa? aaaa si cand alegeti cavalerul sa tineti cont ca noi suntem tot din iasi deci ne putem vedea si live oricand salutare pe azi fetelor! babytza am vazut soricelul cum papa si m-am indragostit de el de David Poveste |
OOOOO!!!! ce cavaler! printesa doarme dar abia astept sa-l prezantez.
Cat despre intalneala face to face....abia astept
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.