Redoutistele fidele La Redoute France (159)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Salut!
Eu nu am apucat sa comand la ei ptr ca a comandat cineva inaintea mea si mi-a zis ca a avut probleme.
Daca voi spuneti ca sunt ok poate a fost persoana respectiva mai ghinionista...Ea era f incantata de produsele lor si a fost o mare dezamagire vertbaudet...eu una nu o sa comand ptr ca nu stiu nici franceza...asa cum nu o sa comand nici la englezii aia cu care Clau a avut pb.
Faceti cum doriti!
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
claujro spune:
Multumesc, 
Apropo de situri noi, neverificate, eu am temeri mari. Probabil ca pe plan local, acolo la ei, or fi seriosi dar din Romania e mai greu sa-ti recuperezi banii in cazul in care ceva merge prost.
Eu comand pe situri romanesti, am mai descoperit unul cu carti/jucarii de care sunt f multumita si pe cele "probate" inainte de alti romani. Macar aici am nelamuriri, ii sun, vb in limba mea...rezolv problema.
Si chiar si asa am patit-o si cu promodul (va amintiti ca era coletul spart si furata o pereche de pantaloni iar promodul a zis ca e vina mea ca nu am verificat continutul in mom receptiei).
E riscant, recunosc...dar e o boala de care eu nu reusesc sa scap.
Mara si Matei
Graviduta spune:
Hello! La multi ani, Claudia! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii anul asta, printre care si reluarea livrarilor LR.fr in RO
!
Ia ziceti-mi si mie o chestie, care stiti: vreau sa comand pe LR cu cadou la o adresa din Franta. Am in cos 25 de produse, haine si o pereche de bascheti. Daca le-as fi comandat in RO, mi-ar fi venit intr-un singur colet mai mult ca sigur. Credeti ca daca le-as comanda in FR la relais colis, mi le impart? Asa, mai departe: sa zicem ca nu le impart, cei de la Atlassib or accepta ditamai coletul sau te pun sa-l faci in colete mai mici? (ar fi aceeasi greutate, per total, dar, fiind in 2 colete, exista sansa sa ma taxeze cu 10 euro/fiecare, daca fiecare colet cantareste mai ptin de 10 kg). Na dilema, ca tre sa calculez costurile de expediere. 
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
gabitaco spune:
Graviduta in Franta....nu stiu care e treaba, dar Atlasibul accepata si colete mai mari. Ce depaseste 10 kg se taxeaza separat ...parca 1,50 euro pe kg in plus. asa ca poti sa trimiti si colet de 20 de kg.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
claujro spune:
Multumesc, 
Nu stiu cum e cu livrare la domiciliu dar la Relais Colis, absolut toate comenzile au fost impartite in 3-4 pungi dupa criterii necunoscute mie.
Mara si Matei
Mireillegl spune:
La multi ani, Clau! 
A 300 cred ca sunt eu ![]()
Am primit comanda data in Rep. Moldova.
Sunt foarte foarte multumita de produse, au venit toate. Coletul a fost desfacut de 3 ori (o data la intrare in Rep. Moldova, o data la posta - cica si acolo se verifica, si o data la iesire, la vama). Cu toate acestea, nu lipseste nici un produs, doar ca n-am gasit nicio factura in colet, ci doar un proces verbal facut de cei de la posta.
Inca nu am aflat nimic de eventualele taxe suplimentare.
Va pup!
rall spune:
Mireillegl, si eu sunt din GL si m-am gandit sa inchiriez o casuta postala in Moldova... Tu cum ai procedat, ai vreo cunostinta?
La vama postala / granita ai mai platit ceva suplimentar?
Mersi de info 
Clau, la multi ani