Redoutistele fidele La Redoute France (159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Cu ce ocazie Clau ? Ce noroc ca m-am nimerit pe faza !

Intrebam in magazine, nu pe La redoute....o fi aceeasi data ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor!
Am intrat sa va dau si eu cod de reducere dar am vazut ca ilpostase deja cineva, era vorba tot de 63940 . Imi pare rau ca aveti problemecu livrarea in Romania si sper sase remedieze cat de curand problema .
Eu am comandat tura asta ceva haine pentru mine si pentru piticulmeu bluze, cele care erau reduse pana la 1,5 euro. Sunt ok bluzele, nu sunt mare lucru dar la banii astia e bumbac si sper sa reziste la spalat.
Eu va mai dau un site care il gasesc f bun dar nu stiu daca livreaza in Romania, poate gasiti alte variante daca vreti ceva, am luat de pe el o multime de filme la preturi imbatabile si sub 1 euro bucata, electrocasnice la preturi f bune si o multime de alte produse. E vb de site-l acesta http://www.cdiscount.com/dvd/promotions-speciales/dvd-a-1-euro/p-104-0202-A.html
Eu am luat si de pe vertbaudet.fr si mi s-au parut super ok. Si la Cdiscount e termenul de livrare f mare, asta ar fi un mic dejavantaj.
O sa intru sa va dau ce coduri primesc si sincer sper sa se rezolve problema si sa se livreze din nou in Romania la preturi normale.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

silvi, super situl... din pacate: Livraison uniquement en France Métropolitaine.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Asta-seara fac cinste!

PS: silvi_2005 cdicount nu livreaza in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Citat:
citat din mesajul lui Picsou

[...]acesta e www.vertbaudet.fr
si in acest moment au reduceri de pana la 70%

Nu livreaza in Ro...dar nu ati pierdut nimic ptr ca sunt neseriosi!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Cum asa ? Eu n-am avut probleme cu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Claujro sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picsou spune:

Nu stiu ce pb ai avut cu Vertbaudet dar eu cand am comandat mi-au zis livrare in 15 zile si acasa al mine si totul a fost ok;
stiu de la cumnata mea ca nici ea nu a acut nciodata pb si e f apreciat de toate cunostintele mele; imi pare rau daca tu ai avut pb cu ei ; iat hainutele sunt super dragalase
o duminica frumoasa si pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Claujro, imi pare rau ca nu livreaza stiam ca livreaza in Germania si Belgia nu stiam de alte tari UE. LA MULTI ANI !

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

La multi ani, Clau!

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI CLAUDIA !

Mergi la inceput