Redoutistele fidele La Redoute France (159)
Raspunsuri - Pagina 11

Mireillegl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Mireillegl, si eu sunt din GL si m-am gandit sa inchiriez o casuta postala in Moldova... Tu cum ai procedat, ai vreo cunostinta? La vama postala / granita ai mai platit ceva suplimentar? Mersi de info ![]() Clau, la multi ani ![]() |
Da, am acolo pe cineva. Nu stiam de posibilitatea de a inchiria casuta postala. Cum e asta?
Asta spuneam, ca inca nu stiu daca a mai platit ceva. Cand voi afla am sa iti spun.

Jasmine spune:
pt scrisori stiu ca exista si optiunea "post restant",adica ajunge scrisoarea la oficiul postal si e pastrata acolo pana vine destinatarul sa o ia.Oare e valabil si pt colete?

Mireillegl spune:
citat din mesajul lui Jasmine pt scrisori stiu ca exista si optiunea "post restant",adica ajunge scrisoarea la oficiul postal si e pastrata acolo pana vine destinatarul sa o ia.Oare e valabil si pt colete? |
Da, exista si pentru colete. La adresa se trec nume si prenume, oficiul postal nr. X, post restant, localitate, cod postal. Coletele raman acolo 30 de zile (3 sau 5 zile gratuit, apoi se plateste fiecare zi).

Picsou spune:
Buna,
iata un site cu produse de marci recunoscute si care si in afarae soldurilor au uneori reduceri de pana la 80%
Va doresc o seara buna si pe curand
Picsou
http://www.fashionshopping.com/boutique/liste_rayons.cfm?code_lg=lg_fr

cristinacsa spune:
citat din mesajul lui Mireillegl La multi ani, Clau! ![]() A 300 cred ca sunt eu ![]() Am primit comanda data in Rep. Moldova. ![]() Inca nu am aflat nimic de eventualele taxe suplimentare. Va pup! |
Din ce data era comanda?
Eu inca astept din 19...
La multi ani, Clau si tot ce-ti doresti...

edit
Am cautat si eu ceva gen post restant in Ungaria, dar nu am reusit sa
gasesc...

Delyutz spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri
[quote]citat din mesajul lui miki68
Delyutz, cec-urile nu au un cod, deci nu au ce sa-ti

Delyutz spune:
hmmm...au crescut preturile niste balerini care vineri erau 8 euro acum sunt 30...se pare ca baga iar produsele vechi in "colectia noua" sau deja le-au scos de la reducere

claujro spune:
citat din mesajul lui Picsou Buna, iata un site cu produse de marci recunoscute si care si in afarae soldurilor au uneori reduceri de pana la 80% Va doresc o seara buna si pe curand Picsou http://www.fashionshopping.com/boutique/liste_rayons.cfm?code_lg=lg_fr |
Si cu ce ne ajuta? Ca nu livreaza in Romania.
Multumesc mult pentru urari,