Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Danielle, nu face efort, nu te obosi, nu mai gandi negativ.
Noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Bernix, ceaiul de cretisoara e f bun inainte de sarcina, dar in timpul sarcinii nu e prea recomandat. Eu stiu ca l-am intrerupt cand am aflat de sarcina si am ramas doar pe napraznic pana prin sapt 12 sau asa ceva. ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
Aici am gasit despre cretisoara ca fixeaza sarcina.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Sabina spune:
Dani, o sa fie bine, odihneste-te, da telefin la dr cand nu te simti bine, piseaza-i sa te trateze cat mai mult, cu tupeu, ca asa-i acolo, gura care nu striga moare de foame.
Maroiana, sanatate buncii!
va pup, plecam la munte, sunt la bagaje, urasc facutul bagajelor si nici n-o sa am internet ca n-am avut timp sa-mi iau cartela 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
io cu ce-mi aduc aminte ![]()
Roxana, asa este si aqvarium din barcelona, cu tunel pe sub Mediterana.
http://www.aquariumbcn.com/AQUARIUM/index.php
in tunel e si banda pe cate te sui si te plimba peste tot, ca-i imens si sa nu faci febra musculara ![]()
M-a apucat asa un dor de duca......
Mai zice si Yaia ca merge la socri in Ungaria, pai am inceput sa plang pe-aici, vreau si in Budapesta, ce, vreau si eu.....Yaia, sa-l duci pe Tudor la gradina zoologica sa vada cei 3 elefanti dansatori .
Sabina,la ce post sa te ascultam ? Eu n-am salvat adresa aia de mail si no mai gasesc pe blog.Aia unde sa trimit desenele lui Ghighi. E cam dificil, ca are deja 2 agende mari aproapepline,plus cateva volante pe care le-am salvat, ca el e artistul nemultumit de opera, deseneaza apoi mototoleste si rupe
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
adimercedes spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bernix
Aici am gasit despre cretisoara ca fixeaza sarcina. ![]() Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Bernix, da, e adevarat, o FIXEAZA, dar la Danielle e cam avansata ca sa o mai fixeze. E vorba de fixarea ovulului fecundat in tesutul uterin. Or Danielle deja i-a vazut bucile
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Sabina spune:
olimpiada_copiilor@yahoo.com
Radio romania international.
Dar mai dureaza ceva, va anunt eu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Papanash, nah ca mi-ai transmis si mie dorul de duca.
Cred ca e superb acvariul la Barcelona, buna chestia cu banda.
Au ce au spaniolii cu acvariile astea. Cred ca Alex ar cadea pe spate. Uite-l si pe ala de la Valencia http://www.cac.es/oceanografic/home ca sa ai si mai mult chef de calatorii. Diseara daca apuc (daca nu, maine cu siguranta) o sa pun niste poze de acolo ca sa ne facem sange rau amandoua. ![]()
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Papanash, nah ca mi-ai transmis si mie dorul de duca.
Cred ca e superb acvariul la Barcelona, buna chestia cu banda.
Au ce au spaniolii cu acvariile astea. Cred ca Alex ar cadea pe spate. Uite-l si pe ala de la Valencia http://www.cac.es/oceanografic/home ca sa ai si mai mult chef de calatorii. Diseara daca apuc (daca nu, maine cu siguranta) o sa pun niste poze de acolo ca sa ne facem sange rau amandoua. ![]()
Rox , mamica
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Alooo, latura ailalta a triungiului... ziceai ca vii cu sfaturi de dezvat mancat nocturn... mai astept? ![]() |
Alooo, zisei ca daca vrei sfaturi, le cer si-ti zic, dar n-ai mai zis nimic, asa ca nu am intrebat. Intreb cat de curand si-ti zic!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
-am Energia!Si M a luat destul de mult din oct pina acum,si la fel am fost sfatuiti:nu cereale,biscuiti,napolitane,chec,etc!Papam cu mare placere fructe,iaurt,branzica de toate felurile,iaurtele ,,fara numar'',ousoare,cremwursti de piept de pui Meda,sunca de pui/curcan.... Dar ca si Puppi,face mare scandal la masa de pranz!Inafara de piure de cartofi cu unt si lapte,n-am mai descoperit vreo leguma agreata.Papa pulpe de pui la cuptor sau gratar,dar NICIODATA ciorba sau supa! |
Dovleceii i-ati incercat? Au un gust destul de neutru si copiilor le plac...poate merge si al voi.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze