Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, nu face efort, nu te obosi, nu mai gandi negativ. Noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui bernix

danielle, nu ma pricep io prea bine, dar parca ceaiul de cretisoara ea f bun pt aparatul reproducator feminin, ba chiar ajuta sarcina sa se fixeze. Nu poti gasi pe-acolo?
In rest, cum a zis si papanash stai in pat si cere ajutor pt gospodarie si pt zambilicea ta.
Asculta si ce zice Rox si gandeste pozitiv ca e ff important.
Hai, fruntea sus!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Bernix, ceaiul de cretisoara e f bun inainte de sarcina, dar in timpul sarcinii nu e prea recomandat. Eu stiu ca l-am intrerupt cand am aflat de sarcina si am ramas doar pe napraznic pana prin sapt 12 sau asa ceva.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Aici am gasit despre cretisoara ca fixeaza sarcina.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dani, o sa fie bine, odihneste-te, da telefin la dr cand nu te simti bine, piseaza-i sa te trateze cat mai mult, cu tupeu, ca asa-i acolo, gura care nu striga moare de foame.
Maroiana, sanatate buncii!
va pup, plecam la munte, sunt la bagaje, urasc facutul bagajelor si nici n-o sa am internet ca n-am avut timp sa-mi iau cartela

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

io cu ce-mi aduc aminte
Roxana, asa este si aqvarium din barcelona, cu tunel pe sub Mediterana.
http://www.aquariumbcn.com/AQUARIUM/index.php
in tunel e si banda pe cate te sui si te plimba peste tot, ca-i imens si sa nu faci febra musculara
M-a apucat asa un dor de duca......
Mai zice si Yaia ca merge la socri in Ungaria, pai am inceput sa plang pe-aici, vreau si in Budapesta, ce, vreau si eu.....Yaia, sa-l duci pe Tudor la gradina zoologica sa vada cei 3 elefanti dansatori .
Sabina,la ce post sa te ascultam ? Eu n-am salvat adresa aia de mail si no mai gasesc pe blog.Aia unde sa trimit desenele lui Ghighi. E cam dificil, ca are deja 2 agende mari aproapepline,plus cateva volante pe care le-am salvat, ca el e artistul nemultumit de opera, deseneaza apoi mototoleste si rupe .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:

danielle, nu ma pricep io prea bine, dar parca ceaiul de cretisoara ea f bun pt aparatul reproducator feminin, ba chiar ajuta sarcina sa se fixeze. Nu poti gasi pe-acolo?
In rest, cum a zis si papanash stai in pat si cere ajutor pt gospodarie si pt zambilicea ta.
Asculta si ce zice Rox si gandeste pozitiv ca e ff important.
Hai, fruntea sus!

Bernix, ceaiul de cretisoara e f bun inainte de sarcina, dar in timpul sarcinii nu e prea recomandat. Eu stiu ca l-am intrerupt cand am aflat de sarcina si am ramas doar pe napraznic pana prin sapt 12 sau asa ceva.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Aici am gasit despre cretisoara ca fixeaza sarcina.

Bernix, da, e adevarat, o FIXEAZA, dar la Danielle e cam avansata ca sa o mai fixeze. E vorba de fixarea ovulului fecundat in tesutul uterin. Or Danielle deja i-a vazut bucile ...

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

olimpiada_copiilor@yahoo.com

Radio romania international.
Dar mai dureaza ceva, va anunt eu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Papanash, nah ca mi-ai transmis si mie dorul de duca. Cred ca e superb acvariul la Barcelona, buna chestia cu banda. Au ce au spaniolii cu acvariile astea. Cred ca Alex ar cadea pe spate. Uite-l si pe ala de la Valencia http://www.cac.es/oceanografic/home ca sa ai si mai mult chef de calatorii. Diseara daca apuc (daca nu, maine cu siguranta) o sa pun niste poze de acolo ca sa ne facem sange rau amandoua.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Papanash, nah ca mi-ai transmis si mie dorul de duca. Cred ca e superb acvariul la Barcelona, buna chestia cu banda. Au ce au spaniolii cu acvariile astea. Cred ca Alex ar cadea pe spate. Uite-l si pe ala de la Valencia http://www.cac.es/oceanografic/home ca sa ai si mai mult chef de calatorii. Diseara daca apuc (daca nu, maine cu siguranta) o sa pun niste poze de acolo ca sa ne facem sange rau amandoua.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Alooo, latura ailalta a triungiului... ziceai ca vii cu sfaturi de dezvat mancat nocturn... mai astept?

Alooo, zisei ca daca vrei sfaturi, le cer si-ti zic, dar n-ai mai zis nimic, asa ca nu am intrebat. Intreb cat de curand si-ti zic!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Mariana sanatate bunicutei, zbor lin si sa va intoarceti cu bine!

Iar am cantarit Energia si mi-a aratat cantarul 11kg; i-am scos cerealele din meniu (pai la sfarsit de august avea 8900g, deci a luat cam mult, parerea mea), iar acu in afara de iaurt, banane+mandarine+mere, risotto si paine nu prea vrea nimic altceva. Pranzul e o catastrofa! Dar insistam!

Yannisa Milena
24.08.2007

-am Energia!Si M a luat destul de mult din oct pina acum,si la fel am fost sfatuiti:nu cereale,biscuiti,napolitane,chec,etc!
Papam cu mare placere fructe,iaurt,branzica de toate felurile,iaurtele ,,fara numar'',ousoare,cremwursti de piept de pui Meda,sunca de pui/curcan....
Dar ca si Puppi,face mare scandal la masa de pranz!Inafara de piure de cartofi cu unt si lapte,n-am mai descoperit vreo leguma agreata.Papa pulpe de pui la cuptor sau gratar,dar NICIODATA ciorba sau supa!

Dovleceii i-ati incercat? Au un gust destul de neutru si copiilor le plac...poate merge si al voi.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput