Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, inseamnca ca deja numarati zilele pana la concediu .

Da, mai sunt doar 3 saptamani!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

io cu ce-mi aduc aminte
Roxana, asa este si aqvarium din barcelona, cu tunel pe sub Mediterana.
http://www.aquariumbcn.com/AQUARIUM/index.php
in tunel e si banda pe cate te sui si te plimba peste tot, ca-i imens si sa nu faci febra musculara
M-a apucat asa un dor de duca......
Mai zice si Yaia ca merge la socri in Ungaria, pai am inceput sa plang pe-aici, vreau si in Budapesta, ce, vreau si eu.....Yaia, sa-l duci pe Tudor la gradina zoologica sa vada cei 3 elefanti dansatori .

Pe mine acvariul din Barcelona nu m-a dat pe spate. E drept ca eram burtoasa cu Tudor, asa ca tot raul spre bine, ca nu ma mai puteam ridica de jos, ramaneam ca un carabus!
Socrii mei nu stau in Budapesta, asa ca sarim gradina zoologica, dar o sa avem parte de bai si piscine si alte ape...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna, Sunt o mamica de baietel nascut pe 31 august 2007. AM si eu o rugaminte . Imi puteti spune si mie ce fel de adeverinta ati depus * cele care ati depus, pentru obtinerea indemnizatiei de 85% din venituri? Este stas? data de firma? Contabilitate?
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

babylina, uite aici toate amanuntele despre actele pe care le-am depus eu. Adeverinta de la firma o ceri de la resurse umane, in mod normal.
Cum il cheama pe baietelul tau ? Nu vrei sa-l inscrii in randul papanashilor ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Of, tare greu imi merge netul. Si aseara m-a lasat de tot, nu am mai reusit sa intru deloc

danielle, suntem alaturi de tine Gandeste pozitiv si menajeaza-te la maxim, roaga-te daca asta iti aduce liniste . Sa dea DD ca la toamna sa-i faci cadou frumoasei Ebonee un fratior ( care peste vreo 2 ani o s-o traga de coditze )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt acasa dar nu e prea pasnica atmosfera. Presimt ca ma vor dobori zilele astea, mai ales ca maine tati trebuie sa plece la tara. I-am invitat pe bunici (adica parintii mei) si sper ca asa sa ma mai scot, ca altfel...

Vad ca si voi va pregatiti de weekend ca e atmosfera linistita. Un weekend placut sa aveti!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

greyeras, iarta-ma ca n-am raspuns la PM, am avut impresia ca am facut-o, dar se pare ca nu. In ultima vreme sunt cam aiurita
Din pacate momentan vremea nu tine cu noi. Insa o sa scapam odata si-odata de ploile astea si ne vom putea intalni undeva unde sa putem zabovi mai mult, nu numai asa, pe fuga, la piata .
Si o sa-i facem cunostinta si lui Sebastian cu dulcetzelele noastre, sa vedem daca va fi impresionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc tuturor ptr cuvintele frumoase si incurajare
eu tot fetita visez si va multumesc ca ma sustineti

ramonaaaaaaaa,unde esti scumpa,zi si mie cum mai esti?ce ti-au zis tie cand au vazut ca ai hematom?s-a retras?ai sangerat mult,cum era?
scuza-ma ca te intreb dar nu am avut timp sa citesc nimic nimic

toata ziua a fost ok,am lenevit si nu m-a mai durut burta,insa acum iar au inceput sangerarile si mi se pare ca sangele are un miros asa mai ciudat,nu mai e normal,plus ca mai e ca si un mucus asa,nus` cum sa explic mai bine,poate isi face mila de mine DD si "pleaca|" hematomul

va pup,ma bag in barlog

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

gabitz, felicitari micutei bipede !
Si tie iti uram mult succes, sa fii iute de picior sa o ( mai ) poti prinde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dragele mele prietene. Va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase si pentru vorbele de incurajare si pentru ca ati ascultat. Dupa ce mi-am spus oful aseara, parca m-am simtit mai eliberata.
Astazi am avut o discutie foarte serioasa cu G, in care i-am spus tot ce aveam eu pe suflet, toate lucrurile pe care le-am strans in ultimul timp si care m-au doborat cu greutatea lor. Problema noastra nu este o "ea", ci faptul ca in ultimul timp cuvantul meu a inceput sa cantaresca tot mai putin pentru el, fata de cel al mamei lui sau al unui "binevoitor" din cercul nostru. Asta m-a durut cel mai mult, pe langa alte mici rautati. Sper din tot sufletul ca a inteles ce ma doare si care sunt asteptarile mele de la el. Este un tata extraordinar si stiu ca si el ma iubeste, numai ca in ultimul timp nu mi-a mai aratat-o deloc. Iar eu am nevoie de iubire ca de aer. Va mai dura ceva pana imi va recastiga increderea, dar stiu ca suntem pe drumul cel bun.
Va sarut si va imbratisesc cu cel mai mare drag! Milioane de si

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput