Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dani, suntem alaturi de bine si asa este si DD! Fii cuminte si increzatoare!

Vali, foarte bine ca ati discutat! Sunt increzatoare ca lucrurile vor mere spre bine, cred ca toate avem si hopuri din astea! De la mine

Sabina, drum bun si distractie faina la munte!

Diwana, Danuta, ce faceti?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
sabina - distractie mare la munte.sa aveti vreme buna.
luy - azi n-a mai vrut sa mearga...dar eu nu ma grabesc..o astept la cotitura!iar de prins....fi fara grija..am experienta.
va pup dulce.
we placut tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravos, Gabitz, pt Eliza!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela multumim,bine De fapt tati nu prea bine,ca a reusit sa raceasca si ne cam ferim sa nu luam si noi...Miru inca nu doarme,face ture prin casa,nu-i atenta deloc si mai trage si cate o tranta,apoi urla...

Valentina bine ca ti-ai spus oful...

Dani sanatate multa si ai grija de voi!

gabitz felicitari Elizei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

asta e melodia preferata a fetii mele:
http://uk.youtube.com/watch?v=Md84PIwB61M

p.s. daca o ascultati pana la capat vedeti ce faina e

multumesc inca o data fetelor

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Buna seara !

babylina, uite aici toate amanuntele despre actele pe care le-am depus eu. Adeverinta de la firma o ceri de la resurse umane, in mod normal.
Cum il cheama pe baietelul tau ? Nu vrei sa-l inscrii in randul papanashilor ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Ba da. Baietelul meu se numeste Bogdan. M-as bucura si mi-ar face mare placere sa pot discut cu voi despre problemele , bucuriile si nazdravaniile celor mici. Multumesc frumos si pentru detaliile despre actele necesare pentru indemnizatia de crestere a copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
ramonaaaaaaaa,unde esti scumpa,zi si mie cum mai esti?ce ti-au zis tie cand au vazut ca ai hematom?s-a retras?ai sangerat mult,cum era?
scuza-ma ca te intreb dar nu am avut timp sa citesc nimic nimic

Cred ca io sunt "ramonaaa" aia .
Deci faza cu hematomul e calma - atata timp cat sangele are culoare nasoala, mucus si ce mai vrei tu pe-acolo. Asta inseamna ca e sange vechi, deci curge din 'punga aia de sange' care se afla deja acolo. E de rau - si-ti recomand sa te duci de urgenta la medic atunci cand sangele este proaspat, pentu ca atunci poate sangera placenta, si asta reprezinta iminenta de avort.
Despre curs mult sau putin .. asta depinde de marimea hematomului. Mie mi s-a intamplat in supermarket , cand am tipat la barbata-meu ca mi s-a rupt apa (aveam vreo 10 saptamani!). Adica a curs bine, noroc ca aveam pantaloni inchisi la culoare...
In rest - calm mult, cat mai relaxata, cat mai putin efort fizic (dar nici nu sta la pat non-stop) si speranta multa-multa. Doctorul meu imi spunea de fiecare data ca el e optimist ca totul va decurge bine .
Primele dati mi-a facut eco vaginal si mi-a aratat de fiecare data pata pe monitor, adica locul unde e hematomul. Data trecuta mi-a aratat bebeul pe burtica, l-a masurat - insa nu a mai zis nimic de hematom. Eram si eu f fericita ca mi-a zis ca e baiat, as ca am uitat sa il intreb . Intre timp n-am mai sangerat absolut deloc. Poate nici nu mai e acolo ...

Pupicei si-ti doresc sa fie bine.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Revin, c-am citit din urma . Odata cu inaintarea sarcinii, uterul se mareste si preseaza peste hematom, fortandu-l sa se elimine. Nu te speria, poate scapi de el de tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tirziu-tirziu de tot!

Nu am putut intra pina acum pentru ca m-a acaparat Daria cu totul.
Pe la 19 am mers la ceva cumparaturi. Asa s-a inoit Daria cu o bluzita si o pereche de colanti. A trebuit sa ii cumparam si o minge ca nu mai pleca fara ea din magazin. Nu am fost foarte incintata de Liberty Center. Aveau lucruri frumoase la Researved dar Nextul nu e deloc la fel cu cel din strainatate.

Sunt un pic dezamagita de mine ca m-am abatut de la dieta cu o gurita de clatita si 200ml de fresh.(fetele nu ma consolati, am scris aici pentru ca, chiar ma "seaca" chestia asta.

La multi ani sarbatoritilor de astazi

Valentina excelent ca ati discutat. Te inteleg perfect in problema cu mama sau anturajul. Sunt sigura ca o sa fie totul cum trebuie dupa ce ati lamurit lucrurile.

Gabitz ma-am bucurat mult sa citesc ca Eliza a facut primii pasi. Pupici frumoasei. Sa vezi cum o sa il alerge pe fratior!!!

Danielle, mult optimism si putere iti doresc. Incearca sa te stresezi pe cit de putin cu putinta posibil si sa te odihnesti cit mai mult. Sunt sigura ca va fi totul OK.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Ramonaiani, sanatate multa! Sper sa-ti fie bine in Ro.
Zau de-am priceput cum e problema cu numele ce-ti place... promit sa mai citesc o data

No, te-ai lamurit??
Problema era ca se pronunta la fel in ambele limbi, dar se scrie altfel in romana, ca noi suntem mai cu motz si avem mai multe litere cu virgula jos, decat nemtii care au mai multe litere cu puncte sus.
Pupicei Ioanei de la Eliza (Ii zic sa-mi dea un pupic, dar smechera intinde doar obrazul si asteapta).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Dani asculta ce zice Ramona ca are dreptate am mai auzit de o prietena care a a vut aceeasi problema si la fel mi-a explicat si ea.O as fie bine cu siguranta.Auzi da ce ai impotriva baietoilor?Pupici multa sanatate si ai grija te duci la spital fuguta daca ceva e in neregula nu asculta de astia ca e ok si normal

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput