Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)
Raspunsuri - Pagina 14
moldoveanca spune:
Aaa si sunt mandra s ava anunt ca sora mea e insarcinata iar
Sper ca totul sa decurga bine acum ca suntem cu totii in familie cam ingrijorati
mami fericita de Vladut Dominic
greyeras spune:
Neatza fetelor!
E cam devreme de cafea mai ales intr-o zi de sambata, dar a plecat ati la serviciu un pic mai devreme si nu am mai putut dormi, aseara l-am lasat pe el sa presteze cu Adelina si am tras pe dreapta. In plus am profitat ca doarme d-ra ca sa pot sa citesc si eu in liniste.
Danielle sper din suflet sa fie bine si sa va puteti bucura de baiatul vostru.

Valentina ma bucur ca ai acut puterea de a discuta ce te framanta. Cum bine a zis cineva aici toti trecem prin astfel de momente, din pacate asta e realitatea, o casnicie vine cu bune, dar si cu rele, important este ca pana la urma sa ramana binele.
Erina te inteleg in privinta Bucurestiului, eu am locuit din totdeauana aici si inca visez ca intr-o zi ma voi muta de aici, darmite tu care stii diferenta. Nu ne ramane decat sa inchidem ochii si sa mergem inainte, din pacate noi singuri nu putem schimba lucrurile. Sa poarte sanatoasa Daria noile achizitii.
Luy stai linistita, ma gandeam ca nu ai primit PM. Si eu abia astept sa se faca mai frunos afara.
Ieri am fost in vizita la niste prieteni care au o fetita de-o seama cu papanashii nostrii, nascuta in oct 2007 si asa de frumos si de bine s-a simtit Adelina ca vom repeta experienta.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Diwana e bien sa asculti sfatul medicului, eu doar ti-am spus despre experienta noastra in aceeasi problema.
Sa stii ca si Adelina doarme tot cu o veioza aprinsa, dar la noi asa e de cand am nascut-o.![]()
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
greyeras spune:
Va urez un week-end placut fetelor!
Din pacate noi pana in martie nu putem pleca pe nicaieri in we, tati e in sesiune.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
Roxana_G spune:
Neataaaa. Eu am si servit cafeaua cu tati inainte sa plece, si astept sa se trezeasca si Bubu sa mergem toti 3 la teatru de papusi la Muzeul Taranului. De fapt teatrul este pentru Alex, insa inteleg ca se vine si cu copii mai mici. Va tin la curent despre cum a reactionat Bubu.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Moldoveanca, felicitari surorii tale si sarcina usoara! Nu ii aratati ingrijorarea voastra, cred ca o atitudine calma si incurajatoare i-ar prinde mai bine. 
Greyeras, bafta sotului in sesiune. Gasiti voi ceva de facut si pe aici, nu e asa urat afara si cred ca se poate iesi cu copiii.
Sabina, drum bun si distractie placuta, si sa va intoarceti sanatosi.
Danuta, sanatate sotului.
Danielle, cred ca Ebonee o sa o gasesti numai prin cluburi la asemenea gusturi muzicale. Dar de fapt mie mi-a placut taaaaare mult melodia, desi nici vorba de club.
Erina, eu nu te consolez deloc, un fresh si o gura de clatita cred ca e dezmat curat. ![]()
Valentina, felicitari pentru modul in care ai abordat problema, va doresc intelegere si intelepciune in continuare. 
Cam asta de la noi, ma duc la bucatareli si pregatiri de plecare. O zi frumoasa sa aveti!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
hello si de la noi !
a inceput sa ninga ![]()
aseara am scris un mesaj kilometric, cand sa-l postez s-a blocat totul, pana de net. asa ca mai bine mai putin si mai des.
Gabitz, pupici piticaniei bipede, e smechera si vrea sa te tina in suspans. Unde merge baiatul in tabara ?
Yaia, si io eram bortzoasa, dar numai in 3 luni.
Erina, ai reusit sa ma superi !!!!
Pai cum adica o gura de clatita ? Si restul cui i-ai dat ? Faci risipa pe vremurile astea ???
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
mihailescu teodora spune:
'neatzaaaaa!
La noi toate bune!Tati si Mihnutzu' sunt la somn de voie
,dupa ce se trezesc vom pleca la socrei la masa de pranz!
Dani,Mariana

,stati cumintele in repaus sa nu deranjati micutzii putzosi!!!!
![]()
Cumatra
,dixtractie placuta la teatru!!!!![]()
Sabina
,drum bun
si zapada multa la Busteni!
Teo(moldoveanca)
,sanatate multa surorii tale si liniste cat cuprinde sa duca la bun sfarsit sarcina!
Erina
,cu cat o sa gasesti mai multe inconveniente(si nu-i greu deloc,te inteleg),cu atat iti va fi mai greu sa te adaptezi(nici nu stiu daca vrei f tare asta).ia-le asa cum sunt si cauta partea plina a paharului!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Mai gagici,de vreo cateva zile am un libidou care tinde spre ,,+ infinit''
.Parca imi pune cineva pe ascuns afrodisiace in mancare
.
Mi-am zapacit sotiunea din dotare cu atata
.E derutat rau,bietul de el![]()
Cred ca deja am inceput cura de slabire recomandata de Annisia 

Ma duc sa-mi schimb oja pe unghii!!!!!
O sambata frumoasa va doresc!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
Ramonaiani, si eu te-am "botezat" de multe ori Ramona, acum am vazut ca altul e numele tau de fapt ![]()
Drum bun si multa sanatate!
Teo, nebunatico
de unde ti se trage libidoul ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun