Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)
Raspunsuri - Pagina 15
mihailescu teodora spune:
Ah,uitasem!Valentina,draga mea
,incearca pe cat de mult poti ,sa raresti contactele familiei tale cu soacra,dar cu cat mai multa discretie,sa nu se prinda cotoroantza de faza
,iar pe sotul tau incearca sa-l atragi in grupul vostru de prieteni in care tu te simti cel mai bine!
Si crede-ma ca ti-o spun din experientza!
Aceeasi pb am avut-o eu cu ,,gashca'' sotului meu,care abunda de ,,binevoitori''
,dar pe care,cu mult tact,i-am redus la tacere total
Aveau ,,ifose ''multe de capitala,iar pe mine ma priveau ca pe o ,,provinciala'',si ,,biata de mine''
eram muuuuuuullllltttt deasupra lor din toate punctele de vedere,iar ,,bunavoitza'' lor se traducea clar prin invidie,f multa invidie si frustrare!!!!
Eram in permanenta ,,pusa la punct ''dpdv cultura generala,gusturi rafinate in ce priveste haine,parfumuri,stil de a-mi realiza make-up-ul,coafura,etc......Stiu ca par chestii superficiale pentru unele dintre voi,dar mie mi se par vitale intr-o relatie si mai ales in modul de a fi ,,catalogat de altii'' care nu stiu mare lucru despre tine,intelectul tau samd.
Insa,pina ajung sa-ti cunoasca modul de a gandi,,,ambalajul(inca) mai vinde marfa''
Sper sa nu-mi atrag o avalansa de roshii
,dar asta sunt eu!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
moldoveanca spune:
Super tare esti mai Teo ,bravo mi-ai placut.Si acu spune-ne si noua ce afrodisiace iei ca vreau si eu sa-mi innebunesc sotul dar numai la asta nu mi-e capul in ultima vreme
mami fericita de Vladut Dominic
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Super tare esti mai Teo ,bravo mi-ai placut.Si acu spune-ne si noua ce afrodisiace iei ca vreau si eu sa-mi innebunesc sotul dar numai la asta nu mi-e capul in ultima vreme ![]() mami fericita de Vladut Dominic |

ce esti ,mai Teo!!!!!Dac-as sti ce-mi accentueaza asa de tare libidoul,crede-ma ca as lua si eu mai des
Sunt cu atat mai happy,cu cat asta survine dupa o perioada cam lunga de ,,nechef''
Dar acum,se pare ca am picat in cealalta extrema
Si macar de-as fi stat departe de sotz o perioada,sa fie ,,dulce'' revederea.......
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
betty78 spune:
Buna ziua si de la noi,
Sincera sa fie am citit printre randuri. Sunt oarecum intr-o stare mai ciudata si incerc cumva sa ma adun. O sa va tin putin la curent cu ce se mai intampla cu proiectul meu
. Am inceput tratamentul de duminica trecuta, am facut pana acum un prim set de analize care mi-au iesit f bine, chiar mai bine as putea sa spun decat acum 2 ani. De luni incep si stimularea si cam asta ar fi.
Danielle stai linistita si ai incredere in tine ca vei duce aceasta sarcina pana la capat. Oricum trebuie sa te duci la doctor la cea mai mica indoiala pe care o ai. Incearca sa iti implici sotul in treburile casnice si in cresterea printesei, iar tu inceraca sa te odihnesti mai mult.
Valentina22 intradevar binevoitorii de genul asta sunt un pericol, iar in cazul in care te casatoresti cu mama pe lnaga "fecior" atunci chiar ca intervine o mare problema. In fosta relatie, a fost un asa zis mariaj in trei - eu, el si mama lui. Acum cand cineva incearca sa se bage sau cumva sa isi spuna punctul de vedere ii spun direct sa isi vada de treaba lui. Am lasat deoparte orice urma de diplomatie si vreau sa spun ca nu am mai avut nici un fel de probleme. Toti ma lasa in pace si nu indraznesc sa ii spuna sotului nimic pentru stiu ce urmeaza in cazul in care aflu...Cel mai bine le spui pe fata ce gandesti si in plus le spui ca cel mai bine stiti amandoi sa ganditi si ca nu aveti nevoie de sfatuitori.
Teodora...ai mare dreptate, dar totusi nu as rari si pur si simplu as schimba atitudinea...ce naiba...cotoroanta trebuie sa inteleaga ca nu mai are un pui la usa si in barbat in toata firea care stie sa i-a o decizie impreuna cu sotia si pentru asta nu are de mamica
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bernix spune:
Noi suntem in carantina. Virusii mei sunt cei mai puternici si i-am dat si lui Bobo care a luat-o de la capat si Anei care tuseste biata de ea si respira cam greu. sper sa trecem cu bine week-end-ul asta ca n-am nici un chef de ajuns cu copilul la urgenta.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Teo, nebunatico, vezi cum faci, poate ingrosi numarul greavidutelor!
valentina, ma bucur ca ati rezolvat micile neintelegeri discutand. Poate n-ar fi rau sa fii mai transanta in relatiile cu acesti binevoitori.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Gata, am venit din perindari. A fost tare dragut la teatru, Alex a fost incantata. Bubu a fost interesat intervale scurte, in rest a misunat peste tot, fara nici o teama de oameni si aglomeratie. Ba mai nimerea si drumul inapoi la scaun. Prea odihnitor nu a fost pentru mine ca am tot misunat dupa el, mai ales ca gasise un baietel mai mare care se juca la usa si la niste perdele si il tentau si pe el, desi nu avea voie. Dar s-au simtit bine copiii, jumatate de ora este chiar ok. Merita mers. Sunt multi copii mici, ne-am intalnit acolo cu frumuselul Robert si parintii lui.
.
Dupa teatru ne-am jucat in curtea muzeului, atomicii au socializat si alergat de zor cu baietii frumosi si cuminti ai lui Bumbacel. Asteptam poze de la ei, eu nu am avut instrumentul de fotografiat la mine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Betty, tinem pumnii pentru proiect.
Bernix, sanatate multa.
Cumatra, daca ai reusite din astea ia treci si pe la mine poate se ia.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Teo pai tare as vrea sa aflu si eu cum reusesti ca la noi e pauza totala si asta numai din cauza mea ca a ajuns saracul sa se roage de mine. De cand am nascut parca sunt pusnica si zau ca nu mai vreau sa ma simt asa. Bravo tie!!! Face bine si la trup si la suflet. In ce priveste relatiile cu cei din jur sunt perfect de acord, norocul meu este ca nu am de-a face nici cu socrela, nici cu prieteni binevoitori, s-au retras singuri cand au vazut ca relatia noastra e cat se poate de serioasa.
Roxana ma bucur ca v-ati simtit bine, o sa incercam si noi, dar poate sa mai creasca putin Adelina. Asteptam pozele.
Betty iti urez sa mearga in continuare totul bine.
Bernix nasol cu virusii astia, asa am fost si noi luna trecuta am luat unul de la altul si am tras mult, noi din pacate am ajuns si la spital. Sa va faceti bine.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Ah,uitasem!Valentina,draga mea ,incearca pe cat de mult poti ,sa raresti contactele familiei tale cu soacra,dar cu cat mai multa discretie,sa nu se prinda cotoroantza de faza ,iar pe sotul tau incearca sa-l atragi in grupul vostru de prieteni in care tu te simti cel mai bine!Si crede-ma ca ti-o spun din experientza! ![]() Aceeasi pb am avut-o eu cu ,,gashca'' sotului meu,care abunda de ,,binevoitori'' ![]() Aveau ,,ifose ''multe de capitala,iar pe mine ma priveau ca pe o ,,provinciala'',si ,,biata de mine'' Eram in permanenta ,,pusa la punct ''dpdv cultura generala,gusturi rafinate in ce priveste haine,parfumuri,stil de a-mi realiza make-up-ul,coafura,etc......Stiu ca par chestii superficiale pentru unele dintre voi,dar mie mi se par vitale intr-o relatie si mai ales in modul de a fi ,,catalogat de altii'' care nu stiu mare lucru despre tine,intelectul tau samd. Insa,pina ajung sa-ti cunoasca modul de a gandi,,,ambalajul(inca) mai vinde marfa'' ![]() Sper sa nu-mi atrag o avalansa de roshii ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Ce bine le spui tu draga Teo