Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, draguta mea, ai rabdare, hematoamele se resorb, nu gandi negativ si nu pierde speranta. Sigur o sa ai baietelul scump in brate, asa perfect cum e, si o sa il pupacesti. Dar ai grija de tine, da?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Danielle, draguta mea, ai rabdare, hematoamele se resorb, nu gandi negativ si nu pierde speranta. Sigur o sa ai baietelul scump in brate, asa perfect cum e, si o sa il pupacesti. Dar ai grija de tine, da?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

cum sa mai am grija de mine??!!in ce fel??!! ca nu mai stiu

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Danielle, cheama pe cineva in ajutor la gospodarie, tu stai la pat si o sa fie bine, s-a spart hematomul fiindca bb creste si da din maini si picioare. o sa fie bine !
Marunzika,doarme Ghighi si n-am aici casti, o sa ascult canteculmai tarziu. Dar tu ce fel de vaccinuri faci ? Lu Energiai-ai dat vreodata salam ? poate-o pacalesti cu ceva preparate.
Valentina, nu lua hotarari pripite, da-ne vesti bune despre voi .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

`neata fetele (la mine e `neata) abia am iesit din spital de aseara si am facut noapte alba,abia am reusit sa atipesc cate 10 minutele asa spre dimineata,urat tare si obosealaaaa
sangerari puternice,de 10 ori mai mult ca la un ciclu normal,da` curgea frate ca m-am speriat ingrozitor,
rezultatul:un frumos de hematom (nu foarte mare) s-a asezat frumusel exact pe "gura" cervixului si nu mai vrea sa plece de acolo,am inlemnit,mi-am luat perfuzia si am plecat spre dormitor,
meditez dar nu am tocmai ganduri bune,am o presimtire asa...ca o sa se intample ce nu vreau sa zic,cel mai tare ma doare ca l-am vazut(cica are putza de baiat ) dadea frumos din picioruse,manute si la un moment dat si-a aratat bucile s-a suparat pe mami ca l-am deranjat din somn,
acu ma gandesc:daca e perfect,nimic in neregula cu el,perfectiunea intruchipata de bebelush (cum zice si doc.) de ce nu sta acolo in burta,de ce mi l-a dat Dumnezeu ca apoi sa mi-l ia?asta nu pot pricepe si pace mi l-a dat,sa il lase acolo,macar inca 3 luni ca tot mai sunt sanse sa ii vad fatzuca si sa il pupacesc tot,nu?
eu cred ca am dreptate

va pup si imbratisez,ma duc la alintat si pupacit BEBE 1

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Danielle, off, draga de tine. Multa sanatate, sa-ti dea Dzeu pace si sa poti duce sarcina cu bine, fara evenimente neplacute.

Am vazut si zambilicea, e o dulce de copila .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Dani vezi ca si ramonaiani are un hematom si a avut sangerari, iar bb al ei e bine in burtik si cred ca saptamana viitoare e la 1/2 sarcinii. Ai grija de tine si gandeste pozitiv si totul o sa fie bine . Ce frumusete de fata ai tu acolo !

Cantecelul l-am luat de la cumnata, italianca; mi l-a pus de cum am intrat pe usa si tare m-am bucurat, de fapt am luat mai multe dar doar acesta are cateva cuvintele si-n romana.

papanash nu i-am dat salam, am incercat cu sunca presata si nu a vrut, am incercat cu sunca de curcan fiarta si acelasi efect. Inca nu ma bag la salam. Oare carne in forma de orez nu se gaseste, sa manance si Energia? Ca am bagat in orez si piept de pui, nu doar legumele si nu a mai vrut sa-l manance.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

danielle, nu ma pricep io prea bine, dar parca ceaiul de cretisoara ea f bun pt aparatul reproducator feminin, ba chiar ajuta sarcina sa se fixeze. Nu poti gasi pe-acolo?
In rest, cum a zis si papanash stai in pat si cere ajutor pt gospodarie si pt zambilicea ta.
Asculta si ce zice Rox si gandeste pozitiv ca e ff important.
Hai, fruntea sus!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Yaia, inseamnca ca deja numarati zilele pana la concediu .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

adimercedes, io mananc cerealae Bixies Sanitarium de-astea de care zici tu si-i plac si Degeticai care rontaie bucuroasa la ele. Numai ca ambalajul nu seamana deloc cu ce am vazut in site-ul lor.

Si la noi e o aiureala totala cu masa. Dimi si la pranz e mai mult o joaca, dar seara o ajunge foamea si baga cu amandoua mainile

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Marunzika, da s-a rotunjit binr Puppi. Mamutica mea tot sub 10kg e, dar acum cu viroza intestina depistata (s-a confirmat prezenta oxiurilor) nici nu-i de mirare.
Io nu-i dau lapte daca nu mananca si pediatrul a zis ca e OK asa. Nu mananca, strang masa si cu asta-basta. Cere ea cand ii e foame.

Ce cantecel dragut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

danielle, nu ma pricep io prea bine, dar parca ceaiul de cretisoara ea f bun pt aparatul reproducator feminin, ba chiar ajuta sarcina sa se fixeze. Nu poti gasi pe-acolo?
In rest, cum a zis si papanash stai in pat si cere ajutor pt gospodarie si pt zambilicea ta.
Asculta si ce zice Rox si gandeste pozitiv ca e ff important.
Hai, fruntea sus!

Bernix, ceaiul de cretisoara e f bun inainte de sarcina, dar in timpul sarcinii nu e prea recomandat. Eu stiu ca l-am intrerupt cand am aflat de sarcina si am ramas doar pe napraznic pana prin sapt 12 sau asa ceva.

Lisa

Mergi la inceput