Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Roxali , eu n-am reusit sa vad pozele . Nu stiu unde! la link-ul de la semnatura nu am gasit

Teodora ,multumesc frumos ! Este foarte posibil sa fi fost colega cu Irina Dinca . Pe Luy am recunoscut-o din poza , memorie vizuala am f buna in continuare , dar numele nu mi le amintesc nici macar pe ale colegilor de grupa. Desi odinioara le stiam....

Si pe Mircea badea tot din poze l-am recunoscut :)). Am fost colegi de serie in primul an de facultate , pana s-a hotarat el intr-o zi ca este tare frumos in anul 1 si ar mai ramane un pic . Si asa a facut !!! Din perlele lui mai am , ca se tot aseza la curs langa mine si ma tinea de vorba :)) . Imi spunea ca face tot soiul de teste fetelor de pe strada -una de care imi amintesc : facea cu ochiul fetelor pe care le intalnea sa le vada reactia !
Disperarea cu sala de sport o avea si atunci si tot pozitia ,, cocorului'' o afisa in mai toate pauzele .
Apoi a hotarat ca se muta la ASE!
Eu nu dadeam multi bani pe el .
asta ca mi-a amintit bernix, parca

Sabina , iti tin si eu pumnii si sa dea Doamne doamne sa iasa cum vreti voi !

Valentina

aoleu , e sarbatoare ! eu am bagat masina de spalat!
La multi ani celor ce se sarbatoresc astazi

adimercedes , , insa si perdeaua mea din sufragerie tot nescurtata e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

aoleu, e sarbatoare si eu am spalat de mana 2 costumase trening, sa le verific vopseaua ( care a cam iesit in apa).
La multi ani cu sanatate, veselie si noroc pentru toata lumea sarbatorita azi !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Mie imi place de mor de Mircea Badea, emisiunea "in gura presei" o savurez zilnic, mai vad si in reluare . L-am cunoscut acum vreo 10 ani, pe el si pe Teo, spre deosebire de Teo, el mi se pare ca a evoluat mult.

Puiul meu a adormit singurel la desene, azi i-am dat pt.prima data un sandwich cu salam victoria si cascaval, cascavalul l-a ascuns sub pat si sub perna ( le-am gasit acum dupa ce a adormit), salamul l-a mancat pe tot (cu paine).

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

M-am mai linistit sa aud ca sunt si alti bebei ce nu mananca pranzul. Pupam Mihnutu dragutut si Lisa eleganta.
Eu i-am tot dat la pranz cereale cu lapte pt ca inainte de somnul de pranz nu vrea mancare iar cand se trezeste e morocanoasa si nu vrea sa deschida gura decat la sticla cu cereale cu lapte. Insa, vazand cat a luat in greutate, am pus totul pe seama lor, a cerealelor.

La noi pranzul se reduce doar la risotto. orice altceva vede in castronel, nu-i convine. Si, dimineata nu mananca micul dejun decat dupa cca 4h dupa ce a baut laptele. Cred ca trecem pe lapte de vaca in curand, ca-i probabil prea satios Aptamilul.

Acum a mancat o farama de paine prajita cu unt, iaurtul l-a rasturnat pe masa si pe ea, iar momentan suge din bucatele de mandarina.

adi am sa caut si eu cerealele de care ai amintit.

Yannisa Milena
24.08.2007

Marunzika, dar daca ii reduci din cantitatea de lapte de dimi si ii dai papa normal? Sau e atasata de o anumita cantitate de lapte. Nu ca ar fi rau, dar daca nu prea mananca altceva mare lucru...

Lisa cred ca nu prea mananca de la caldura. Sau de la dinti, desi nu se vede nimic in gurita.

O sa ma uit la filmulet, insa acum nu imi merg boxele :(

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Roxana, nu te speria,e foarte simplu cu pestii daca ai instalatii complete la acvariu. Si spre deosebire de caine, poti pleca in weekend fara teama ca n-are cine sa stea cu ei , daca nu-s pretentiosi ii poti lasa 2 zile fara papa, gasesc ei prin acvariu cate ceva sa manance.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Danielle tare frumoasa papusica ta. E superba.... Ai grija de tine.

Ceamica e tare fain rochita.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

multumesc frumos

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Da,Yaya,am scapat in sfarsit de viroza aia urata la stomac.Ce ne-a mai chinuit!!!
Acum a venit sora mea si de-aia am tras iar chiulul de pe-aici.

http://naokisiryuji.blogspot.com

ma bucur mult mult ca ati scapat de viroza si ai un ajutor cu energiile

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

`neata fetele (la mine e `neata) abia am iesit din spital de aseara si am facut noapte alba,abia am reusit sa atipesc cate 10 minutele asa spre dimineata,urat tare si obosealaaaa
sangerari puternice,de 10 ori mai mult ca la un ciclu normal,da` curgea frate ca m-am speriat ingrozitor,
rezultatul:un frumos de hematom (nu foarte mare) s-a asezat frumusel exact pe "gura" cervixului si nu mai vrea sa plece de acolo,am inlemnit,mi-am luat perfuzia si am plecat spre dormitor,
meditez dar nu am tocmai ganduri bune,am o presimtire asa...ca o sa se intample ce nu vreau sa zic,cel mai tare ma doare ca l-am vazut(cica are putza de baiat ) dadea frumos din picioruse,manute si la un moment dat si-a aratat bucile s-a suparat pe mami ca l-am deranjat din somn,
acu ma gandesc:daca e perfect,nimic in neregula cu el,perfectiunea intruchipata de bebelush (cum zice si doc.) de ce nu sta acolo in burta,de ce mi l-a dat Dumnezeu ca apoi sa mi-l ia?asta nu pot pricepe si pace mi l-a dat,sa il lase acolo,macar inca 3 luni ca tot mai sunt sanse sa ii vad fatzuca si sa il pupacesc tot,nu?
eu cred ca am dreptate

va pup si imbratisez,ma duc la alintat si pupacit BEBE 1

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maruntzika, multumim de cantecel, eu l-am ascultat de la birou (nu ma asteptam sa aud versuri in romana la final). Diseara il testam pe Bubu, dar el nu se omoara cu muzica. Baiatul meu ar manca si pranzul si gustarelele, dar la Alex a fost musai si inca este sa nu manance intre mese. Si ea prefera pilaf si anumita tocana la varsta lui Bubu si acum mananca mai multe feluri. Poate e o perioada si la Puppi, trebuie putina rabdare. Nu mai aveti nici un vaccin atata timp?

Papanash, multumesc de incurajari, sper sa ma descurc cu pestii.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, m-ai sedus si m-ai abandonat cu pestii aia? Te rog nu ma uita cu numarul acela de telefon, ca vin maine si te caut pe partiile montane sau pe unde veti mai pleca.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput