Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)
Raspunsuri - Pagina 8
Marunzika spune:
'neata!
Am trimis un cantecel pe mail-ul comun, Puppi danseaza cu placere cand il aude!
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Mariana sanatate bunicutei, zbor lin si sa va intoarceti cu bine!
Iar am cantarit Energia si mi-a aratat cantarul 11kg; i-am scos cerealele din meniu (pai la sfarsit de august avea 8900g, deci a luat cam mult, parerea mea), iar acu in afara de iaurt, banane+mandarine+mere, risotto si paine nu prea vrea nimic altceva. Pranzul e o catastrofa! Dar insistam!
Yannisa Milena
24.08.2007
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Mariana sanatate bunicutei, zbor lin si sa va intoarceti cu bine! Iar am cantarit Energia si mi-a aratat cantarul 11kg; i-am scos cerealele din meniu (pai la sfarsit de august avea 8900g, deci a luat cam mult, parerea mea), iar acu in afara de iaurt, banane+mandarine+mere, risotto si paine nu prea vrea nimic altceva. Pranzul e o catastrofa! Dar insistam! ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
-am Energia!Si M a luat destul de mult din oct pina acum,si la fel am fost sfatuiti:nu cereale,biscuiti,napolitane,chec,etc!Papam cu mare placere fructe,iaurt,branzica de toate felurile,iaurtele ,,fara numar'',ousoare,cremwursti de piept de pui Meda,sunca de pui/curcan....
Dar ca si Puppi,face mare scandal la masa de pranz!Inafara de piure de cartofi cu unt si lapte,n-am mai descoperit vreo leguma agreata.Papa pulpe de pui la cuptor sau gratar,dar NICIODATA ciorba sau supa!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui diwana Aseara am facut un experiment (incununat de succes Ai vostri n-au probleme? Mai sunt care sa doarma cu lumina aprinsa? Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Diwana, pupici la pitic. Imi pare tare rau pt faza cu rahitismul, insa te inteleg. Ma bucur ca ati mers la medic si macar stiti o treaba. Mai bine te duci degeaba, decat sa nu te duci. E f important sa manance sanatos, sa ai grija sa ia Ca din lactate, dar sa si iesiti afara la soare, chiar daca e frig. Musai 20' pe zi sau 2-3h pe saptamana. Soarele ajuta la producerea vit D, ca, la randul ei, ajuta la fixarea Ca si la intarirea oaselor. Si nu stiu daca ii dadeai fluor sau ceva pe baza de fluor, dar stati departe, pt ca fluorul scoate Ca din oase!!!
Despre lumina nu e o problema absolut deloc. Puii nostri incep sa inteleaga ca sunt indivizi diferiti de noi, mamicile si in afara de independenta si "puterea de decizie" pe care le afiseaza, au parte si de anxietati, incep sa inteleaga ca pot exista pericole, ca pot ramane singuri, ca exista necunoscut, ca nu sunt complet in control, asa cum se poarta si simt cateodata.
Eu zic ca e ok sa i-o lasi, daca asta vrea el. Nu conteaza daca mai sunt si altii care dorm la fel, conteaza ca Rares simte ca asta il linisteste si ii confera siguranta si e ok. E doar o perioada, care va trece cand va fi pregatit.
Va doresc refacere rapida.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Ceamica, Erina, felicitari pt talent! E super ce stiti voi sa faceti. Eu ma mosmodesc la 5 perdele pt parter de cateva luni si nu reusesc sa le scurtez (ma rog, nu am nici masina de cusut), asa ca le-am pus asa lungi si se taraie pe podea vreo 10-15cm
.
Poate ma loveste inspiratia si mi-oi lua o masina mica de cusut sa le pot face.
Eu nu le am pe astea cu "lucru' manual"
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
ceamica spune:
Greyeras , Luy vin cu placere ! Sunt tare curioasa ce-o sa faca al meu cu doua fetite ca el e terminat cand le vede. Se uita ca un blegoman dupa ele si nu reuseasca decat sa zambeasca .
felicitari Eliza ptr primii pasi! pupam mandra mamica gabitz !
Multumesc Erina ! Eu am brodat o singura data ,mi se pare greu , asa ca ma inclin !
Diwana esti super , m-ai facut sa rad !
Ramonaiani imi pare tare rau prin ce treci .
multumesc mult mamici ptr aprecieri , sunteti tare dragutze 

Annisia , ma bucur sa citesc ca ai simtul umorului tare dezvoltat. F bine , ca eu scriu asa telegrafic de uneori ma intreb daca se intelege si tonul glumetz. Ma rog , glumele mele !
Nu mi s-a parut deloc ca-ti displace cum esti
, asa ca daca o semana cu mami ii urezi sa-si gaseasca jumatatea ( ca tati )
revin
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Mariana sanatate bunicutei, zbor lin si sa va intoarceti cu bine! Iar am cantarit Energia si mi-a aratat cantarul 11kg; i-am scos cerealele din meniu (pai la sfarsit de august avea 8900g, deci a luat cam mult, parerea mea), iar acu in afara de iaurt, banane+mandarine+mere, risotto si paine nu prea vrea nimic altceva. Pranzul e o catastrofa! Dar insistam! ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
Marunzika, cereale de bebe ii dadeai? EU le-am scos pe alea din oct anul trecut, de cand am fost in RO. De atunci ii dau www.weetbix.com.au/" target="_blank">Weetbix, am mai zis eu de ele. Le manaca cu placere dimineata in lapte. Arata ca niste biscuiti dreptunghiulari, dar sunt din grau. Eu ii pun 2.5 la 200ml de lapte si le papa cu mare placere dimineata, se topesc si se fac o pasta moale, exact ca cerealele de bebe si sunt fff usor de mancat. Se pot manca si asa goi, pe post de snack. Au fff putin zahar si sare, cel mai putin din toate cerealele de pe piata!!!
Apropos, fetelor, se gasesc si in RO, eu am gasit intr-un magazin de alimente naturiste exact cutia de pe website, exact ca la noi!!!
In DE nu am gasit, dar am luat ceva similar din Real. Era o cutie galbena si se numea ceva de genul "Vetabit", Veetbit".
Uneori ii pun doar 1 bucata si adaug niste fulgi de porumb, ca aia de ii mancam noi in RO cand eram mici.
Eu zic ca e pacat sa nu manace cereale, ca sunt fff sanatoase. Dar cred ca poti gasi o alternativa care sa ii aduca aport energit suficient si nu prea mare.
Lisa doar micul dejun il papa cat de cat, restul sunt o nebuloasa totala!!!!

Sa imi zici ce parere are Puppi.
Lisa
Marunzika spune:
M-am mai linistit sa aud ca sunt si alti bebei ce nu mananca pranzul. Pupam Mihnutu dragutut si Lisa eleganta.
Eu i-am tot dat la pranz cereale cu lapte pt ca inainte de somnul de pranz nu vrea mancare iar cand se trezeste e morocanoasa si nu vrea sa deschida gura decat la sticla cu cereale cu lapte. Insa, vazand cat a luat in greutate, am pus totul pe seama lor, a cerealelor.
La noi pranzul se reduce doar la risotto. orice altceva vede in castronel, nu-i convine. Si, dimineata nu mananca micul dejun decat dupa cca 4h dupa ce a baut laptele. Cred ca trecem pe lapte de vaca in curand, ca-i probabil prea satios Aptamilul.
Acum a mancat o farama de paine prajita cu unt, iaurtul l-a rasturnat pe masa si pe ea, iar momentan suge din bucatele de mandarina.
adi am sa caut si eu cerealele de care ai amintit.
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Ne-am vaccinat marti, pana acum totul e ok, dar au spus ca febra poate aparea dupa 7 zile. Pana in 2013 luam pauza cu vaccinarea. De fapt, Puppi e in pauza, caci eu abia marti am inceput schema de revaccinare, trebuie sa mai merg la 1 luna, la 3 luni (cred) si la 1 an.
La analiza parului au descoperit ca am radacina slabita, au pus asta pe seama sarcinii. Acum trebuie sa folosesc "Regaine frau" pt 6 luni, de 2x/zi.
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
N-a ascultat nimeni cantecelul :( ?
Vad ca-i liniste pe aici...asa ca ma duc si eu sa animez Energia, poate doarme si ea mai mult la pranz si nu mai trebuie sa ma bag si la pranz in patut cu ea.
Sta lipita de mine permanent! O stig reao, iar ea zice "eaooooo"!
Yannisa Milena
24.08.2007