Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Iepurila, cum ai facut trecerea la noul lapte, eu stiu ca se face gradat - adica in prima zi 1 doza din laptele nou, restul lapte vechi, a doua zi 2 doze lapte nou, restul lapte vechi etc. Te intreb pentru ca si eu as vrea sa-i schimb Nan-ul dupa 6 luni cu o alta formula adecvata varstei si nu stiu inca ce sa aleg. Carla e tot consti de la Nan, doar daca ii dau suc de morcov face kk cu consistenta normala, altfel e conglomerat

Babytza, Moni sper sa nu fi racit, am scos-o afara zilele astea chiar daca a fost umezeala. Ea n-a avut nicioadata nimic

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata

Monica, eu tocmai m-am rezit din a n-a repriza de somn - de data asta ceva mai odihnita - am pus de ceai de tzitzi si-ti trimit cei mai multi si o vesela pentru azi.

Caea vreau si eu, muuuulta.

Sabinnelule, ce ai, doar oboseala noastra obisnuita sau e mai rau? ici inveselitori. Era sa zic de la Valcea. Anticipez nu ajungem pe-acolo decat la botez, care probabil va fi pe 14 februarie sau pe 21, pana la lasatul secului. Am noroc ca vad ca se baga tata la organizare asa ca il si pe el desi nu citeste pe DC.

Zi-mi si mie daca stii de cand s-a bagat schema pasteur ca obligatorie ca mie mi-aut bani pe vaccin luna trecuta.

Ange vreau cafeeeeeaaaaa... Iarasi.

bebelina mea mai are 2 palme si cade din pat. NU s-a rostogolit dar s-a tarat intr-un mod dubios. Vad ca se rostogoleste cand ridic tzitzi de langa ea si ar mai vrea - in somn. Si bine-nteles ca m-am dus cum la ea si am stampilat-o sub barbie si a inceput sa protesteze cand am dat sa plec asa ca cine sta pe umarul lu mami?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

babytza si anca81: dupa trei zile cu 3,5mlx3ori pe zi De Eurespal, vladutz nu a mai avut nimik, nici muci nici tuse. Cu de la mine putere i-am dat si Nurofen, 2,5 mlx2 pe zi, doua zile, dar sunt sigura ca la noi Eurespalul a avut efect. Mai practic o metoda neortodoxa de aspirat cu batista bebelusului: nu mai pun aspiratorul, trag eu cu gura

cred ca azi stau cu bebe bona are niscaiva treaba, tati de-abia s-a dat dus la birou

capitolul neajunsuri: bineinteles ca am pierdut si primele hohote de ras ale copilului tot bona a vut parte de ele, in contrapartida a tintit-o cu un jet puternic in gura si ochi.

Ptr ca el doarme toata noaptea, iar pampersul nu a fost bine pus, de la elastic a facut o roseata/rosatura pe piciorus, il dau cu bepanthen unguent si il tin la barbatziile goale, de aici si accidentul cu ochitul

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Sabinnelule, ce ai, doar oboseala noastra obisnuita sau e mai rau? ici inveselitori. Era sa zic de la Valcea.
Zi-mi si mie daca stii de cand s-a bagat schema pasteur ca obligatorie ca mie mi-aut bani pe vaccin luna trecuta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

sunt magnet de stari negative de vreo cateva zile. e o poveste lunga si nu vreau s-o scriu aici, ca sa nu va dau tema de gandire.
cum adica ai platit vaccinul?? mergi pe shema de stat?
stiu ca s-a schimbat de la 1 ianuarie, asta de 4 luni se cheama tetraxim, iar polio nu se mai da oral, e inclus in aceeasi intepatura.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicia si mie mi-a zis farmacista sa fac asa, cu gura si in prima faza era sa lesin cand am auzit. Apoi cand am vazut dispozitivul mi-am dat seama ca no way sa ajunga ceva la mine in gura Asa ca la fel fac si eu. Nu am pus aspiratorul decat aseara, prima oara. Apoi l-am curatat inca odata inainte de nani cu metoda nr 2. Si azi dimineata la fel. Pun sterimar inainte si curat apoi nasucul. e adevarat ca ma cam ia ameteala cand trag de cateva ori... DAr macar respira cupilul cum trebuie si nici nu mai stau cu aspiratorul dupa mine. Desi i-a placut f tare cu aspiratorul, radea cu gura pana la urechi

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza, multumesc de raspuns . Eu ii dadeam la masa de 5, deci penultima. Poate ar trebui sa ii dau la alta masa. Mai studiez problema.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! eu sunt cam obo dupa o noapte cu multe treziri ....
Moni te sustinem si azi!!!!
Anca nu stiu daca sunt eu cea mai in masura sa iti dau sfaturi dar iti zic si eu o parere in urma discutiei avute cu pediatra noastra.....mi-a zis ca ea recomanda Milupa de la Milumil...ca este cel mai bun de pe piata si cel mai usor acceptat de copii.....i-am zis ca bebe se trezeste noaptea mai nou tot la 2 ore, el care dormea toata noaptea si mi se pare ca nu-i mai ajunge laptele de seara....si de aceea am intrebat ce lapte as putea folosi daca cumva trebuie supliment.....nu vreau inca sa-i dau ...mai astept cateva zile sa vedem daca sunt tot asa trezirile...chiar daca sunt eu chiauna dar mai astept.....uita-te putin pe ambalajul de la Milumil, vezi ce contine...mie mi se pare chiar ok....dar e decizia ta pana la urma. pe Carla scumpa si mamica ei.
O zi buna fetelor!!!! Pupici!!!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Andy.pmultumesc de intrebare,ma descurc cu bb bine doar ca trebuie sa-l mai iau in brate cand se plictiseste si sa ma plimb cu el prin casa si tare ma mai doare spatele .Am totusi noroc ca e cuminte mai putin cand e de culcare face scandal dar in rest nu am treaba cu el.

Ratonelu imi pare rau ca-ti plange sufletul de durere si ingrijorare ,te intelegem toate pt ca si noi suntem mame si aici poti sa-ti descarci sufletul de cate ori simti nevoia.Te pup si sunt convinsa ca fiecare dintre noi vom spune o rugaciune si pt puiul tau.

Angelynna,Babymom
Babymom,Andy.p,Ramonzaca sper sa punem de-o intalnire o data cand se va mai incalzi.Ce ziceti?

Anca,si Sergiu se constipa si il durea burtica rau de la Nan de aceea am acceptat si eu schimbarea laptelui Nan cu Vitalact.

Mai da cineva la bb laptele vitalact?ma bate gandul sa-l schimb desi merge pana la 12 luni si la Sergiu ii merge bine de el dar am eu impresia ca il cam umfla sau orice lapte praf cred ca-i umfla nu?
Ce zici Babymom sa-i schimb lapticul?

Tot vad ca vorbiti de vaccinuri dar nu am fost destul de atenta asa ca va rog sa-mi spune-ti si mie pt ce e Prevenarul si Rotarixul ca mie doctorita nu mi-a pomenit de asa ceva decat de cel care l-am facut si anume Infanrix hexa si cel care urmeaza sa-l facem Infanrix penta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am vorbit cu doctora cealalta. Ma asteapta la ora 6 la intrare la Romar, sa nu inatrzii DEci azi ne vedem cu bebe sigur sigur. Abia astept Parca sunt mai optimista decat ieri, poate unde stiu ca acolo au si un eco mai performant si e si injineru cu mine

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput