Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Anca nu stiu daca sunt eu cea mai in masura sa iti dau sfaturi dar iti zic si eu o parere in urma discutiei avute cu pediatra noastra.....mi-a zis ca ea recomanda Milupa de la Milumil...ca este cel mai bun de pe piata si cel mai usor acceptat de copii.....i-am zis ca bebe se trezeste noaptea mai nou tot la 2 ore, el care dormea toata noaptea si mi se pare ca nu-i mai ajunge laptele de seara....si de aceea am intrebat ce lapte as putea folosi daca cumva trebuie supliment.....nu vreau inca sa-i dau ...mai astept cateva zile sa vedem daca sunt tot asa trezirile...chiar daca sunt eu chiauna dar mai astept.....uita-te putin pe ambalajul de la Milumil, vezi ce contine...mie mi se pare chiar ok....dar e decizia ta pana la urma. pe Carla scumpa si mamica ei.
O zi buna fetelor!!!! Pupici!!!

Laptele Milumil e mai dulce si de aceea e acceptat cu usurinta de toti copiii, dar mie tocmai de asta nu-mi place - are un continut caloric mai mare decat celelalte lapturi si face copiii grasi si pufosi. E recomandat in special pt. cai mai slabuti care iau putin in greutate sau pt. cei mai mofturosi, cum e Carla, care mananca putin. Pediatrele sunt incantate de Milumil pt. ca cresc copiii spectaculos si mamele sunt multumite, dar e cu doua taisuri.

Intr-adevar Nan 1 constipa, dar nu acelasi lucru se intampla si cu Nan 2, care are bifidusi. Lui Victor i s-au reglat scaunele dupa ce am trecut pe formula de continuare, ca pana atunci era f. constipat.

In principiu e bine sa schimbi laptele - cu ce ai inceput sa mergi pana la capat. Se schimba doar in caz de intoleranta dovedita.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Scuze! S-a strecurat o greseala de redactionare care a schimbat total sensul - vroiam sa spun NU e bine sa schimbi laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

sunt magnet de stari negative de vreo cateva zile. e o poveste lunga si nu vreau s-o scriu aici, ca sa nu va dau tema de gandire.
cum adica ai platit vaccinul?? mergi pe shema de stat?
stiu ca s-a schimbat de la 1 ianuarie, asta de 4 luni se cheama tetraxim, iar polio nu se mai da oral, e inclus in aceeasi intepatura.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

L-am facut la inceputul lui ianuarie, si am platit 1.800 , m-a intrebat daca-l vreau pe-asta sau pe cel cu plata (care era pasteur). Stiam ca cel de stat se schimba, dar nu stiam ca va fi asta. A... si vad ca pe caietul de vaccinari scrie 17.Xii.08, sivaccinul este Pentaxim D2095... trebuie sa ma mai interesez. Oricum, daca e ceva, s-au acoperit ca scrie data asta nu scrie ianuarie 2009.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Eva ai intuit foarte bine adevarul din spatele reclamei TV - astia nu fac campanie de informare ci isi promoveaza produsul, vizand direct grupul tinta: mamici dornice sa faca orice pt. binele puiutilor lor. Reclama e foarte bine realizata si chiar iti creeaza un puternic sentiment de vinovatie si frustrare care iti da imboldul de a fugi repede la dr. sa faci vaccinul. Sunt tari!

Despre schimbatul scutecelor eu cred ca e suficient daca la schimb cand sunt pline pt. ca e tot una pt. fundul bebelui daca sunt doar usor umede sau au ajuns la saturatie - senzatia e acceasi.

Am folosit si eu Huggies nr.2, aduse din Ungaria, cica mai de calitate decat ale noastre, dar sigur mai ieftine ( 1/2 din pretul de la Carrefour ), erau din acelea cu personaje Disney, dar sincer eu abia am asteptat sa se termine ca iesea pishu din ele pe deasupra in ciuda elasticulul de la spate si in fiecare dimineaza il gaseam murat pana la subsiori.
Pampersul fara elastic e la fel, are acelasi inconvenient ( cel putin la baieti, ca la fete nu stiu ), dar cele cu elastic sunt SUPER. N-a mai scapat nicio picatura pe afara!

Mergi la inceput