Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

VA IUBESC
si io

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

MB,hai ca te pun io la treaba sa-mi scrii un articol
io atata am de treaba anu' asta ca tare as vrea sa ma trezesc abia la anu(adica in 2010) si totul sa fe rezolvat(in bine,sigur!)
dar,din nefericire(sau o fi din fericire?!) trebuie sa le iau in piept...noroc ca-s dotata
anina
devoska
dodo

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si eu va iubesc pe toate, toate.
Si cand mai vin dupa o pauza de NUMAI O ZI recuperez ce-am pierdut
Deci am facut si eu ca voi inainte sa citesc capitolu asta si am trimis o prostie pe mailul comun

Mai stau sa lucrez cam o ora si apoi fug la banca si pun si cate ceva pentru Soso, Mihaita si Bogdan.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

MB,hai ca te pun io la treaba sa-mi scrii un articol

Anytime!

I love you in the way I understand love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

si de la mine... all ...

Cred ca am scapat de alaptat...am trecut cu bine de noptea cu nr.4 ...inaintasi se calmeaza si ei

Ma bucur mult pentru Aida

Incerc sa stau departe de DC,nu de alta da' mi-a creat dependenta ...si daca ma duc la job,ioc internet,deh!e restrictionat...asa ca incerc sa ma detasez un pic,altfel intru draq in sevraj ... ...mie ca iau clienti la alergat si bat vanzatorii ...pe aia de la OPC ii

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Pai, fetelor, si eu va iubesc! Primul lucru cand intru pe e sa citesc ce-ati mai scris la 'plesneala'... asa ca.... concluzia o trageti voi
Mishu, un mare de la mine si Andrei, uite intreba de tine, cand te mai vede "acoio" si arata ecranu'.Si, crede-ma, ca stelutele alea lungesc toate mesajele..,eventual mesajele de la semnatura, ca in paginile in care n-ai scris tu, se poate citi normal. Pe verificate-lea
Dar, cum zisei ca plec dupamiaza... de-abia vineri apar din nou p-acilea.

Eu va pe toatele, fara deosebire...
Dar nu plec inca...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

M.B. imi place noua ta semnatura Poate reusesti sa-mi trimiti parola la mail-ul comun

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri.
Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie "Te rog sa ma trezesti la ora 5.00" si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca.
In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul. Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat: "Este ora 5.00. Trezeste-te !"

Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri.
Se poate ca Dumnezeu a creat barbatul inaintea femeii, dar intotdeauna exista o ciorna inainte de capodopera.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Neata.
Mai este paine ca am venit cu usturoiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am intrat si eu pe mail-ul comun

mi-e somn, fi-mea n-are stare, am facut peste... eu urasc pestele cu mirosul lui cu tot, da am zis sa le mai schimb menuil nesatuilor... si am mancat si eu niste fishy...

maine am intalnirea pt balul de caritate, va anunt ce se hotaraste daca vreti sa veniti

v-am at,ca mi-a luat 2 ore sa intru pe forum ,si acum m-am enervat si nu mai vreau sa scriu !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput