Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

mey, o vinit primavara? ca asa frumos mirositi toate a dragoste!!!
kay asteptam!
acum plec acasa, vb mai pe seara

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Gata. Raportam sarcina indeplinita cu succes - adica am trimis ceva banuti pentru Sonia, Mihaita si Bogdan-Andrei.

Ma enerveaza rau vremea asta ploioasa, vreau soare ....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

M-am uitat la un film, cred ca trag vreo 2 ore de somn ca m-am pleostit definitiv . Am vazut ce ati trimis pe mail... am ras la ala cu umorul, pe ala cu cuvintele vulgare il stiam deja . Am un chef de duca de nu pot sa va spun. Insa sunt bine in continuare, nu va impacientati. Ploaie torentiala ... feelingul rezista! Vant, stare de cacao ... feelingul rezista! cam asa ceva.

va pup si ma duc in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana
Mai stau sa lucrez cam o ora si apoi fug la banca si pun si cate ceva pentru Soso, Mihaita si Bogdan.

Multumim din tot sufletul si DD sa-ti/va aduca inzecit dar mai ales sanatate

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sorana, !!!

eu sunt taaare fericita nu stiu de ce, dar asa mi-s acu astept o surpiriza... m-a tot aburit al meu azi, ca face, si drege, ca vine mai tarziu... si pana la urma a zis ca are el o treaba la 3 si nu-mi spune ce ... acu mor de curiozitate, tre sa apara si nu mai am stare... da parca vad ca vine si-mi zice ca si-a gasit deodorantul ala pe care l-a folosit in SUA de vanzare la mama naibii in engross si s-a dus si l-a luat daca e ceva demn de mentionat, va zic

umflatel,n-am uitat, dar am 147 de mailuri necitite, dintre care unele chiar ff.f imp si eu nu-mi mai vad capul promit ca pana marti sa iti dau tot ce am

ala micu ne-a parasit???

Madamo, tin-te de stare, sa nu fuga !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

salutare iubitelor....is fara vlaga, am o oboseala din asta....nu'sh ce-i cu mine...
hasbandu a venit acasa, ingrijorat ca cine stie ce am patit! mi-a facut un suc de fructe proaspat....da io tot nu-mi revin...

vreau ceva...nu stiu precis...as evada undeva...sa fie doar liniste, sa nu fac nimik...
la scoala e bine, am fete de treaba si cativa tipi cam increzuti...desigur din America!!!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Gata. Raportam sarcina indeplinita cu succes - adica am trimis ceva banuti pentru Sonia, Mihaita si Bogdan-Andrei.

Ma enerveaza rau vremea asta ploioasa, vreau soare ....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

sorana,multumesc din suflet!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

salutare iubitelor....is fara vlaga, am o oboseala din asta....nu'sh ce-i cu mine...
hasbandu a venit acasa, ingrijorat ca cine stie ce am patit! mi-a facut un suc de fructe proaspat....da io tot nu-mi revin...

vreau ceva...nu stiu precis...as evada undeva...sa fie doar liniste, sa nu fac nimik...
la scoala e bine, am fete de treaba si cativa tipi cam increzuti...desigur din America!!!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

kari,cum este vremea la voi?poate de la vreme ti se trage...la noi e o vreme de tot rahatul.naspa...am o stare,as dormi non-stop...dar nu pot...,nu ma lasa un kupil...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

M-am uitat la un film, cred ca trag vreo 2 ore de somn ca m-am pleostit definitiv . Am vazut ce ati trimis pe mail... am ras la ala cu umorul, pe ala cu cuvintele vulgare il stiam deja . Am un chef de duca de nu pot sa va spun. Insa sunt bine in continuare, nu va impacientati. Ploaie torentiala ... feelingul rezista! Vant, stare de cacao ... feelingul rezista! cam asa ceva.

va pup si ma duc in pat.

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

MB,pai daca te culcasi la ora ai,la noapte mai prestzi sau prestezi altcev?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

sorana, !!!

eu sunt taaare fericita nu stiu de ce, dar asa mi-s acu astept o surpiriza... m-a tot aburit al meu azi, ca face, si drege, ca vine mai tarziu... si pana la urma a zis ca are el o treaba la 3 si nu-mi spune ce ... acu mor de curiozitate, tre sa apara si nu mai am stare... da parca vad ca vine si-mi zice ca si-a gasit deodorantul ala pe care l-a folosit in SUA de vanzare la mama naibii in engross si s-a dus si l-a luat daca e ceva demn de mentionat, va zic

umflatel,n-am uitat, dar am 147 de mailuri necitite, dintre care unele chiar ff.f imp si eu nu-mi mai vad capul promit ca pana marti sa iti dau tot ce am

ala micu ne-a parasit???

Madamo, tin-te de stare, sa nu fuga !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

oana,am vazut ca nu ai mi zis nimic,m-am gandit ca ai uitat,dar sincer nu as mai fi indraznit sa te mai intreb o data,asa ca,iti multumesc ca ti-ai adus aminte!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput