Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)
Raspunsuri - Pagina 13
violeta69 spune:
KAY TE ROG NU PLECAAAAAAA

si un buchet mare de flori(ma,daca eram barbat cred ca eram tare bun/a
)nu? ![]()

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Anina_n spune:
Gabitza, Doamne ajuta, sa-i fie bine tatalui tau ! 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
MadameBovary spune:
Subiectul ala nu-si are rostul aici. Daca cineva are ceva de impartit cu mine, sa o faca in privat, nu sa-si spele rufele in public. Nu vad rostul impartirii pe tabere sau mai stiu eu ce. Fiecare cu ale ei, fiecare cu ce stie si cu ce face. Atat!
Daca mai aveti probleme cu loginul la mailul comun: cred ca daca e deja cineva logat nu se mai poate intra... cel putin asa am dezbatut aseara problema in conferinta
. Asa ca aveti putintica rabdare daca vedeti ca nu merge si incercati un pic mai tarziu.
p.s. Misha, te asteptam cu vesti!!
violeta69 spune:
MB 

Vio,mamica lui Mihnea
MadameBovary spune:
Kokiy, pe cutia/punga mea zicea de calorii in functie de cate portii sunt... o punga are cam 4 portii (zic ei) si una si jumatate, cam asa, insumeana vreo 100 de calorii. Parol, pe cuvant de cercetas, jur, asa scrie! ![]()
Rectific ce ziceam mai devreme: Irina mi-a adus la cunostinta ca SE POATE sa te loghezi de pe calculatoare/ip-uri diferite in acelasi timp pe mailul comun. Deci daca nu merge... perseverati, vi se va deschide pana la urma ![]()
sorana spune:
Fetele, fetele ... aici e de distractie.
E drept ca si pe mine ma apuca ... melancolia blegoasa
si mai pun o chestie serioasa pe aici ... dar imi revin la "normalitate"
Hai sa va inveselesc cu intrebarea Monicai de ieri "Mami, se cresc greu copii?"
A .. si mi-a povestit ca ea il place pe x dar y se tine dupa ea, o place pe ea "daca vreau ma pupa si pe gura"
cred ca o sa avem probleme mari peste ... foarte putini ani ca are "lipici" la baieti.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kokiy spune:
Lasa,lasa Sorana sa vezi cand o incepe scoala ce-o sa te mai
...
Azi am fost s-o ridic pe ficamea de la scoala...in troleu full, incepe ea sa citeasca pe zidurile prin dreptul carora treceam ...eu ma si gandeam,ce fata desteapta am ...cand apare intrebarea: mami ce inseamna mu*e
...dupa ce mi-am tras suflarea am bagat :vine de la neologismul mui*n,care mai inseamna si fata,de obicei este folosit in expresii po****re ,si pe post de injuratura,asa ca nu e bine sa-l folosesti...marturisesc ca-mi venea sa ma pup pentru spontaneitate ...nu mai vorbesc de gura-casca din troleu ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
sorana spune:
A .. pai deja citeste. Si anul trecut, cand ea inca nu citea, mergeam pe strada cu nasii si baietelul lor, care s-a traznit sa-si etaleze cunostintele in fata lui fi-mea silabisind de pe garduri "p u x x "
Si apoi foarte incantat de el cuvantul intreg ![]()
La mxxx inca n-am dat explcatii dar la cuvinte cu p si f am mai dat 
Ma rog vad ca a inceput sa le invete ... si sa nu le foloseasca ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
violeta69 spune:
mi-am amintit ca si pe mine m-a intrebat Mihnea ce inseamna m**e![]()
![]()
![]()
era scris pe o banca....si cand am intrat in banca a inceput sa intrebe acolo ce inseamna m**e![]()
asta se intampla pe la 6 ani...si intre timp a uitat si a mai vazut
scris, dar nu s-a amintit asa ca a intrebat-o si pe bona ce inseamna ![]()
asta nu a stiut ce sa-i explice si el suparat a intrebat si in tramvai![]()
si se uita lumea la ei si bona sa intre in pamant de rusine ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
MadameBovary spune:
eu o sa il trimit la taica-su, sa-i explice el ![]()
va pup ca am niste treaba si sunt iarasi in intarziere. ne cetim diseara!