Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay violeta, da, am sters postare. dar nu pt ca m-am simtit amenintata, ci pt ca doar nu-mi pasa. m-am enervat, normal. dar mi-a trecut la fel de repede oricum eu nu voi mai scrie aici, nu are rost sa alimentez, sa dau apa la moara cum se zice. imi sunteti foarte dragi, m-am atasat foarte mult de voi... dar nu are rost. misha, te rog sa-mi raspunzi la offline. vreau din tot sufletul sa ajut ! cu mare drag si destrabalare placuta, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
hei..ce se intampla aici?mi-a scapat ceva?ce aveti mama de impartit...bagati-va mintile in cap.....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Dodo-pui spune:
dragelor
Kay ce s-a intamplat;
Eu azi am fost la analizele de trim3 apoi prin bucatarie si nu gasesc cauza....

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
misha71 spune:
Bey, terminati cu prostioarele.
Tantzico, Kay ce sa-ntimplat? Haideti mai, nu fiti copii. Noi ne iubim oricum
Si la bine si la rau, asa ca lasati supararile deoparte si haideti in mahala
toate stilatele.
Ma duc sa mai citesc din urma, ca nu am terminat 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Referitor la mailul comun, am facut proba cu Rhoneea aseara si a mers sa ne logam amindoua in acelasi timp pe mail.
Zic si io acum (ca alta problema nu are cum sa fie) ori bagati user-ul gresit, ori parola
Sa recapitulam:
user: prietenie.la.plesneala - nu bagati toata adresa si cu @gmail.com (nu uitati de punctele dintre cuvinte)
parola (pe care o stiti): atentie la literele mari, mici si de alte caractere. 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Seara buna, fetelor!
Acu' ca-mi pleca soacra, nu mai merge la parametrii internetul. Sau poate e din cauza ca descarc 7 filme odata???
Ideea e ca mor de ciuda ca nu pot intra pe DC. Stau juma de ora sa incarce o pagina, mai scriu o juma de ora un mesaj, il trimit si tzac, totul se blocheaza. Nu tu mesaj, nu tu nimic!
In decurs de o zi am vazut declaratii aprinse de iubire si mici scandaluri... ca intr-o casnicie adevarata. Pai inseamna ca e de bine, deci dragoste adevarata. Asa ca fetelor, lasati prosteala si treceti la scris. Ca sa am ce bombanii ca scrieti 20 de pagini in cateva ore si eu nu apuc nici sa va citesc, dapai sa mai raspund.
In ce priveste soacra, kay, parol ca nu ti-am trimis-o eu. De era asa ti-o trimiteam pe-a mea, de acum doua saptamani. Vraji, descantece, magie neagra? Ce sunt eu, coana Omida? Daca vreti, pot trimite, fara vraji, doi-zece rusnaci care se cred buricul pamantului. Plina zona de ei. Cica n-a vazut America orase meseriase ca ale lor
. S-ar putea sa li se traga de la prea multa votka? Habar n-am, dar ei chiar cred ce spun.
Sorana, fetita ta e superba... am ras cu lacrimi. Un fel de rasu-plansu' ca si a mea are aceeasi varsta cu a ta. Dar deocamdata stau linistita ca aici in scoala nu au voie sa se pupe sau sa se imbratiseze
.
Fetelor
. Ma duc sa fac lectii ca iar ma iau la harta cu invatatoarea. Uite, asteia ar trebui sa-i fac o vraja sa-i trimit, nu soacra ca se razbuna pe copii, ci doi racheti. Maine stire in ziare... invatatoare americanca ucisa de doi rusi isterizati
.
Doamne, cred ca am luat-o razna. Am voie aici, nu? Hai ca va las ca trage fii-mea de mine sa facem lectii. In ce hal am ajuns...
kariguld spune:
| citat din mesajul lui misha71 Referitor la mailul comun, am facut proba cu Rhoneea aseara si a mers sa ne logam amindoua in acelasi timp pe mail. Zic si io acum (ca alta problema nu are cum sa fie) ori bagati user-ul gresit, ori parola Sa recapitulam: user: prietenie.la.plesneala - nu bagati toata adresa si cu @gmail.com (nu uitati de punctele dintre cuvinte) parola (pe care o stiti): atentie la literele mari, mici si de alte caractere. ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
hallo iubitelor! misho, ii musai sa intru si io pe adresa aia? ca pe mine si asa ma depaseste tehnologia asta....

fetelor cucuietelor...ce as vrea sa mai fiu tanara...(cu mintea de acum....) hai mai ca va trece...io nu'sh ce-a fost, nici nu ma intereseaza, da sa stiti ca si maine e o zi...una mai buna!
sorana, vio, kokiy, invatati mama sa dati explicatii la copii, "greul" abia incepe...cu prostioarele. io nu mai vreau sa-mi amintesc de perioada cand fiimiu ma intreba sau se trezea vb cand nu te asteptai ( la musafiri, in magazin...).
gabito, ma
pentru tatal tau!*************************
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
misha71 spune:
kari, io zic sa intri
de pe acum merita efortul.....![]()
sorana, kokiy, violeta, fara cuvinte
abia astept sa ajung sa traiesc si eu momentele astea. kokiy te-ai scos cu explicatia 
devo am impresia ca au inceput sa-ti "placa" rusnacii
ia uita-te pe geam! atirna ceva? ![]()
Dodo ce cauze cauti soro prin bucatarie? Cauzele de aparitie a celor 80% Edy? Sigur le cauti unde trebuie? 
MAHALAUA LIPSA!!!!!! PE UNDE UMBLATI BRE?
pi toati
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui misha71 Dodo ce cauze cauti soro prin bucatarie? Cauzele de aparitie a celor 80% Edy? Sigur le cauti unde trebuie? ![]() |
Misha am neamuri maine
,tata si mandra din saptamana astaLa Navoadrii

.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mariussimiuc spune:
Helau! 
Imi pare rau ca s-au agitat spiritele pe aici...
De asta m-am si facut mica mica...
Imi dati si mie parola aia?Ca vreau si eu sa ma rad...![]()
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
misha71 spune:
mariussimiuc ti-am trimis parola 
dodo Edyutzu sa nu fie Edyutza ![]()
Andrushko tot la munca esti? Or sa-ti ridice astia statuie! ![]()

de
SOSONICA (6.06.2007)