Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

seara buna,mahala stilata!si eu pe aici,dar am o stare jalnica...n-am chef de nimic,noroc ca ma mai antreneaza mihaitza cu muzica....
misha,din cate stiu,andreea zicea ca pleaca la bucuresti
kari,cum merge scoala?
va ,pe toate,fug sa mai bag o tura la spalat,ca maine-i sarbatoare...atentie,misha!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui misha71
Dodo ce cauze cauti soro prin bucatarie? Cauzele de aparitie a celor 80% Edy? Sigur le cauti unde trebuie?

Misha am neamuri maine,tata si mandra din saptamana asta..Cat despre cele 80% a devenit din ce in ce mai nesigur.La ultimul eco a stat BB@ craq peste craq si chiorastete dr si Gabi sa vezi ce are intre .....Asa ca sigur voi afla cand voi naste

La Navoadrii .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

dodo,smecheras kupilu,inca din burta lu'mama-sa...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Mishule, la geam nu atarna decat luna... Vezi ce romantica sunt? S-a intors barbatul din deplasare
Uneori asa antipatici imi sunt rusnacii astia cu fudulia lor prosteasca... Cica sunt cei mai tari de pe planeta... si ei chiar cred asta . I-as atarna pe toti la cate un geam. Nu vrei unu? Promit ca il aleg pe cel mai aratos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Dodo, daca la ecograf nu se "arata", erau niste chestii cu sare, cu verigheta . Poti sa verifici acum cat sunt de reale. Vorba lui mishu, smecheras kupilu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

ca-s obosita si ma doare capul de nu va vad... cred ca trag o baie fierbinte si somn de voie sa ma linistesc! sa-mi lase si mie careva pe offline alde informatii ce trebuie impartasite in seara asta, da? Va rog!! mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Dodo, daca la ecograf nu se "arata", erau niste chestii cu sare, cu verigheta . Poti sa verifici acum cat sunt de reale. Vorba lui mishu, smecheras kupilu.
Am auzit despre ele dar nu stiu exact cum si ce si nu mor de curiozitate...sanatos sa fie

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

dodo,smecheras kupilu,inca din burta lu'mama-sa...

Da,smecheri foc,asa a stat si Bodo in burta

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Referitor la mailul comun, am facut proba cu Rhoneea aseara si a mers sa ne logam amindoua in acelasi timp pe mail.
Zic si io acum (ca alta problema nu are cum sa fie) ori bagati user-ul gresit, ori parola
Sa recapitulam:
user: prietenie.la.plesneala - nu bagati toata adresa si cu @gmail.com (nu uitati de punctele dintre cuvinte)
parola (pe care o stiti): atentie la literele mari, mici si de alte caractere.

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

bre, i'os mai grea de cap si kultura....
so, deci userul este: "prietenie.la.plesneala", in loc de 'kariguld"?
si parola...."aia" in loc de "ailalta"? am incercat asa si cica" "parola sau nik name incorecte". sunt io beata sau.....

umflatel, scoala merje bine, ca sta pe loc! avem niste profi....una e din Afganistan....cand a avut asta taica vreme sa invete si sa ajunga profesor academic???? nu ne da note, numa ca avem 5 module de parcurs intr-un am si am cumparat la carti.... in limba jermana, evident!

misho, astept indicatiile cu pricina!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Referitor la mailul comun, am facut proba cu Rhoneea aseara si a mers sa ne logam amindoua in acelasi timp pe mail.
Zic si io acum (ca alta problema nu are cum sa fie) ori bagati user-ul gresit, ori parola
Sa recapitulam:
user: prietenie.la.plesneala - nu bagati toata adresa si cu @gmail.com (nu uitati de punctele dintre cuvinte)
parola (pe care o stiti): atentie la literele mari, mici si de alte caractere.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

bre, i'os mai grea de cap si kultura....
so, deci userul este: "prietenie.la.plesneala", in loc de 'kariguld"?
si parola...."aia" in loc de "ailalta"? am incercat asa si cica" "parola sau nik name incorecte". sunt io beata sau.....

umflatel, scoala merje bine, ca sta pe loc! avem niste profi....una e din Afganistan....cand a avut asta taica vreme sa invete si sa ajunga profesor academic???? nu ne da note, numa ca avem 5 module de parcurs intr-un am si am cumparat la carti.... in limba jermana, evident!

misho, astept indicatiile cu pricina!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

esti durere
e adresa de mail normala (cum sint alea pe yahoo, numai ca asta e pe gmail)
Intra pe: www.gmail.com
tasteaza la user: prietenie.la.plesneala
si al parola ce stii

acu' ai inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

danke, misho!!!!! intre timp ma lamurit kokiy pe PM!
ma gandeam sa aprind lumanarile sa caut mai bine....dar am primit lumina!!!

mei, am niste nervi pe PC-ul asta....dreak nemtesc/arabesc sau ce-o mai fi....acum cateva saptamani, l-am dus la reformatat si dasteptii aia de acolo, au instalat pe el windous in limba TURCA
cand l-am adus acasa si am vazut ce scrie.... nu ma intrebati ce sfinti am pogorat din cer....
du-l inapoi, dureaza alte doua zile de asteptare....dar ne-au dat aia banii inapoi (ca nemtii sunt corecti, daca gresesc ceva si-i vina lor, iti dau imediat banii inapoi!)...in fine...au instalat in limba germana windousul...dar la tastatura nu am litere nemtesti...asa ca daca vreau sa scriu ceva imi iese cam asa: )Ä lßas baga la ydup!Ä= adika ("l-as baga la zdup")
pricepeti???? si trebuie mereu sa-l setez pe engleza, ca sare al naibii numa pe nemteste....

hai ca ma retrag, ca hasbandu vrea masaj....
va pup dulce, somn lin si vise frumoase!

Jean de la Bruyere

Mergi la inceput