Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)
Raspunsuri - Pagina 12
MadameBovary spune:
Sorana, e infiorator ce ai povestit. Nu-mi vine sa cred cand aud chestii de genul asta si multumesc lui Dumnezeu inzecit si inmiit ca atunci cand tata era sa moara pe patul spitalului, doctorii nu s-au uitat la bani sau la orice altceva, ci le-a pasat de el in primul rand! Noi am avut noroc ... altii ... ![]()
Kay, ce tre sa dezbateti in familie? Ce i-ai luat organului pana la urma? De pe site, ah? De astepti sa-ti vina acasa... ![]()
Va dau cafea la toate, eu imi beau ceaiul. Haideti, trezirea!!
violeta69 spune:
aoleu,ce ati patit?
bey mie sa nu-mi ziceti din astea "de bine" ca io mi-s sensibiloasa si o data ma podideste 

eu credeam ca aici ne-am adunat ca sa fim vesele si prietene chiar daca la plesneala

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
sorana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Nu cred ca vrei sa intri in subiectul asta pe un forum public! Atat am de zis! Ai privatul pentru rufe murdare, nu pot sa inteleg de ce-ti versi nervii aiurea. Dar in fine, tu mereu ai stiut cel mai bine cum stau lucrurile! ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Despre cine e vorba aici? Am facut ceva?
Scrie si tu cui te adresezi .....
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
rhoneea spune:
Gabitza o
cuvinte nu am 

Oana da zi bre ce i-ai luat organului sa stim si noi ![]()
Vio vezi daca spaga ce mi-ai dat-o n-o fost buna ti-am dat numai juma de parola 

Tantzo ce e ?cum,ce s-a intamplat??
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
violeta69 spune:
sorana
, MB i-a raspuns lui kay(care intre timp a sters postarea)...io mai aveam putin si faceam o din asta
....ufffff
Irina
,cand dadui io spaga? haiiii?![]()
sau am memoria scurta 
ii tin pumnii Gabitzei sa-i fie bine tatalui ei,Doamne-ajuta 
Vio,mamica lui Mihnea
kay spune:
violeta, da, am sters postare. dar nu pt ca m-am simtit amenintata, ci pt ca doar nu-mi pasa. m-am enervat, normal. dar mi-a trecut la fel de repede
oricum eu nu voi mai scrie aici, nu are rost sa alimentez, sa dau apa la moara cum se zice. imi sunteti foarte dragi, m-am atasat foarte mult de voi... dar nu are rost.
misha, te rog sa-mi raspunzi la offline. vreau din tot sufletul sa ajut !
cu mare drag si destrabalare placuta,
mahalagioaice dragi 

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
rhoneea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay violeta, da, am sters postare. dar nu pt ca m-am simtit amenintata, ci pt ca doar nu-mi pasa. m-am enervat, normal. dar mi-a trecut la fel de repede oricum eu nu voi mai scrie aici, nu are rost sa alimentez, sa dau apa la moara cum se zice. imi sunteti foarte dragi, m-am atasat foarte mult de voi... dar nu are rost. misha, te rog sa-mi raspunzi la offline. vreau din tot sufletul sa ajut ! cu mare drag si destrabalare placuta, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Nu soro nu spune asta

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
violeta69 spune:
kay,io tot nu am inteles care si cine si cum a decalnsat problema...
io zic sa te mai razgandesti o data ca si tu ne esti draga 
hai, ca azi e doar o zi ,mai asa...te rog 

daca vrei io fac si plecaciuni!!!
stai sa-mi dreg glasu'
Vio,mamica lui Mihnea
kokiy spune:
Off
Gabita imi pare tare rau,dar eu te inteleg ...sunt in aceeasi situatie,tatal meu are cancer faringian,dar a refuzat operatia "vreau sa mor netaiat
"...a facut 40 zile citostatice si se simte mai bine,cine stie cat o sa dureze pana o sa cada la pat ...
MB cui te adresezi asa impunator
?mie mi-a scapat mesajul citat de Sorana ...si nu mai manca floricele ca ingrasa,ale tale sunt dietetice de contin asa putine calorii,pe punga mea de Chio Chips scrie 432cal/100g ![]()
Am scapat de alaptat 
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)