Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

cancer la colon in ultima faza.maine intra pe citostatice si kimioterapie.
va pup

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

offf, imi pare tare rau...cum e viata asta.
gabito sunt alaturi de tine. cu inima, cu sufletul, cu minte....
daca te pot ajuta cu ceva....
.
mi se pare asa nedreapta viata asta, cateodata....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabitz, conteaza si pe mine! Stiu ca nu esti din Bucuresti (parca asa tin minte), dar daca pot sa te ajut cu ceva...tell me! Toate suntem alaturi de tine cu gandul, cu iubire si cu rugaciuni pentru sanatate. Maine oricum intentionam sa ma duc pana la biserica, o sa il mentionez si pe tatal tau. Va fi bine, fii puternica!

Kari, am frate si e insurat de vreo 8 ani. Pe cumnata-mea nu o avem la suflet in multe momente, e genul ala care nu iubeste nicio fiinta vie decat in scopuri egoiste si nu prea ne iscodeste vreo iubire prea mare in ceea ce-o priveste. Maica-mea nu se agita prea tare, dar are mereu ceva de comentat. Slava Domnului ca nu trebuie sa stea impreuna decat atunci cand ne intalnim la o masa sau la o vizita, ca s-ar fi devorat pana acum .

Ripley, ti-am dat PM cu parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mei, da mie ce parola mi-ati dat? ca nu merje deloc....
deci, astep si io un PM...nu in seara asta, dar maine....

va pup dulce, ma rog pentru Gabita si tatal ei....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

mei, da mie ce parola mi-ati dat? ca nu merje deloc....
deci, astep si io un PM...nu in seara asta, dar maine....

va pup dulce, ma rog pentru Gabita si tatal ei....

Jean de la Bruyere

nici la mine nu merge....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mai fetelor, voi unde incercati parola aia? Adresa de mail o gasiti pe prima pagina, la primul post, jos de tot. Mie imi merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Gabitzo - imi pare rau .... ma freaca o chestie - nene da' aia de l-au operat n-au vazut???? Adica ma gandesc ca pana la urma poate au facut mai mult rau ... offf.

Kay, Umflatel, Dodo - Sa strangeti toti banii de care e nevoie si sa fie puiutii bine ...

Fetele parola merge. Username-ul de pe prima pagina si parola v-o mai trimit si eu o data pe pm. Zau ca merge.

Kari nu inteleg -cum adica nu 2 conturi de pe un ip? Ca eu intru pe contul meu DC de pe "n" IP-uri plus ca am contul DC din 2002, cate ip-uri oi fi schimbat ....

Kay ... super surpriza
Daca mi-o face vreodata al meu una d-asta ... dar nu face ... ca nu se pune cu nebuna
Uneori ma gandesc ca poate mi-ar fi placut o soacra, adica o bunica pentru copil, mai ales ca mama mea nu mai e ... pe urma imi amintesc cam ce imi facea soacra-mea cand abia nascusem, cum se purta cu bebelusul si imi apare gandul "bine ca am scapat sanatoase"
Cam ciudata situatia la noi - copilul nu are voie cu bunica decat sub supraveghere, intre timp bunica s-a mutat departe si nu a mai vazut-o pe fi-mea de 3-4 ani. Mishto e ca-l suna pe sotul meu sa-i zica ceva de nu-s ce matza de a ei dar niciodata nu intreaba de nepoata-sa

Si revin la doctori: Fata care imi face curat, o tipa serioasa, cinstita, muncitoare, are o fetita cu 1 an mai mica ca fi-mea. In decembrie vomita copilul, o doare burtica, sar parintii cu copilul la spital. Acolo un dr. le zice ca e toxiinfectie, sa tina regim, le da NoSpa si ii trimite acasa. Acum 2 saptamani au operat-o de peritonita! A stat copilul 3 zile la "septici" dupa o operatie de 2-3 ore! Si asa a avut noroc, ca ajuns pe ultima suta de metri .... Deci toxiinfectia aluia era criza de apendicita!!!! Se intampla intr-un mare si apreciat spital din Bucuresti .... Fetita a stat cele 3 zile la "izolare". Pe patul de alaturi era bebelusul Garbriel. Copilul are si acum cosmare ... practic l-a vazut murind ...

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Buna dimineata!
Sa va dau, sa nu va dau.... hai ca va dausi
Treeeeziiiiireeeeaaaaa

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Gabitza te pupam tare-tare, te imbratisez si mai tare si iti sunt alaturi cu toata inima !!! Doamne Ajuta

sorana, nu-mi vine sa cred deci chiar saracutul copil... doamneee

eu m-am enervat de dimineata, trebuie dezbatut subiectul in familie...

in alta ordine de idei, azi e intalnirea, am la mine fetele care imi fac curat, tre sa vina cadou organului pana la 12, sper sa nu fie acasa... pe urma tre sa vad ce si cum pt sambata, ca e cu dans si cantec, e ziua organului si se lasa cu petrecere mare-mare el se ocupa de tot, da tre sa ma stresez si io, macar asa, de imagine

mareee,maaareee, cel mai mare

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

GabitzaDoamne ajuta!
Azi am facut analizele de trim 3,luni o sa am rezultatele sper sa fie ok.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

O gramada de cafea am bevoie in dimineata asta ... mi-e un somn de mor.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput