Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
anca_27 spune:
Mult doritul somn a durat 20 de minute...Acum am reusit s-o readorm....pe burta, mult mai greu ca de obicei si inca scartaie. Si e deja 1. Si maine am exam si din 200 de pagini am parcurs 14.
Cateodata ma gandesc `ca-mi cer osanda` cum zicea bunica, alti bebei au reale probleme, operatii de sute de mii de euro, si eu ma plang...de somn/nesomn si alte cele.
Alexa, ce dulce e Dodo, mai ales acolo cu prietena lui, pe care o iubeste.
Eli, super idee cu agatatul de aplica, o s-o aplic si eu mai incolo.
Ce-a mai crescut Balacila.
Bertha, cata iubire intre frati, Doamne-Doamne!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
criss703 spune:
Anes , vezi s-a ales Remus cu miel de Pasti , doar stiu prea bine cum il cheama ca doar e primul nostru bebeloi de nota 10
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
carmendu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Am intrebat-o daca e posibil sa fie din cauza calduri din casa si a spus ca da, trebuie sa cumparam umidificator, oala de apa pusa pe soba nu e indeajuns. Deci, in prima faza cumparam umidificatorul si vedem cum se comporta apoi... |
daca te hotarasti sa cumperi umidificator, incearca sa nu iei chicco. scoate un mic harait si ar putea sa va deranjeze.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Amalia spune:
Alexa super poze am vazut...si niste comentarii mortale! Si Dodo e tare dulce in filmulet....ce se mai legana el acolo!
Eli asa deci, tu erai cu cheltuitul, ha? Super ideea cu jucariile atarnate asa! Pup doua falcute grasane de bebe! tare ii mai seamana lui Luca la falci..
Bertha ce copii frumosi ai! Vorba sotului.."samanta buna"
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
gabriellag spune:
citat din mesajul lui Alexa.1983 LA MULTI ANI OLIVIAAAAAA....... AM PUS SI NOI POZE Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008 ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... |
O scumpete de baiat! Sa-ti traiasca !
Ce frumos sta el cu tusca lui...
Gabriela - mami de rechin!!!
David Bogdan 1 dec. 2008
Amalia spune:
Eli ma bucur ca ati trecut cu bine noaptea de dupa vaccin!
Mirtha ce mai faci?
Alra ma bucur ca a papat mai bine papusica ta!
Mav tu cum esti cu piticul?
Diana n-ai mai zis o vorba depre voi...
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
gabriellag spune:
citat din mesajul lui Olivia26 Neata! Mercic, dragutele mele, azi fac cinsteeee! Sa cante muzicaaa Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 Povestea nasterii Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
La multi ani , o zi frumoasa si insorita iti doresc!!!!
Gabriela - mami de rechin!!!
David Bogdan 1 dec. 2008
criss703 spune:
Mami Olivia , multa sanatate tie si puiului tau
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
kita spune:
salutare... nicid e citit nuam mai citit dara'mite de scris...
Azi facem si noi doua luni, pe la trei plecam la control, si nici pana acum nu m-am hotarat pe ce schema sa merg, si ce vaccin sa cumpar daca ma hotaras pentru schema privata; dr. pediatru zice sa nu ii fac Infarix, ci sa ii iau vaccinul de la pasteur
Elilov mi-au placut pozele baiatului tau, ca sa nu mai spun ca iti dau brevet pentru inventia cu caruselul