Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
mav spune:
salut!!!!
sunt la birou mi-era dor.... glumesc, am venit dupa adeverinta...
ginye, uite www.trilulilu.ro/petreradu1/4dff79264b1f60" target="_blank">cantece de leagan pt puisorul tau!
daca dai o cautare cu google dupa 'cantece de leagan', mai gasesti si altele.
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Despre somn: - Dr. Richard Ferber de la Centrul pentru Copii cu Probleme de Somn din Boston recomanda ca bebelusul sa doarma in patutul lui si sa fie Mami de Sara (8 dec 2008) _ Bazar pentru Sonia si Andrei Emma este iubire |
[size=4]ar trebui pus link pe prima pagina la aceasta postare cu somnul.... fetele cu parola, va ocupati voi?[/size=4]
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
gabriellag spune:
citat din mesajul lui elilov3 neata fetele olivia LA MULTI ANI!!!!! sa fi sanatoasa si la punga groasa dragele mele noi am fost cumintei dupa vaccin am papat, ne-am jucat, am vb si am dormit...nu am facut temperatura si am durmit cumintei toata noaptea...yupiiiiii poze noi sa vedeti ce jucarii i-am agatat de aplica..daca tot nu cumpar carusel si alte cele macar inventez http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=12 Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
Ce baiat frumusel! Cred ca-ti vine sa-i manaci obrajorii dimineata cand se trezeste, nu-i asa? Mie cateodata mi-e atat de drag ca mi-e frica sa nu-l strag prea atare in brate!!!!
Gabriela - mami de rechin!!!
David Bogdan 1 dec. 2008
criss703 spune:
Alexaa ce tare seamana Dodo tau cu tineee mai ales ochiii , tre sa fi tare mandra de el
Si Didonelu (stiu ca e fetita da asa o alintam noi )meu a trecut cu bine de noaptea dupa vaccin fara febra si plansete , acum doarme langa mami care butoneaza de zor ...si se pregateste sa mearga maine la un seminar YPS finantat de UE poate ati mai fost careva ca e sub 35 ani .
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
kita spune:
Si pe bebe Vlad il adorm numai pe burta; din Municipal din prima noapte l-au pus asa si am tot incercat in timpul zilei sa il dezvat si sa imi adoarma pe o parte dar mai mult de maxim 30 de minute nu am reusit, si urmatorul somn venea ffoarte greu; asa ca daca il las noaptea sa imi doarma pe burrta imi doarme toata noaptea, el isi intoarce nnumai capul de pe o part pe alta, si imi doarme si linistit de pe la un 22.30 pana la un 6.30 (cu un marait pe la un 4.30, dar pentru ca nu a plans am vazut ca a adormit la loc);
Problema e ca la plimbare nu imi dparme deloc caci este pozitia de stat pe spate si se foieste si apoi da in plans;;; Si nici prieten cu suzeta nu e...de imi vine sa o leg cu un elastic;
spiridusul spune:
la multi ani olivia
sa ai o zi frumoasa si senina
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Ramo2007 spune:
Olivia, La Multi ani, sanatate, fericire, iubire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!
Alexa, noi avem soba...centrala trebuia pusa de vara trecuta, dar daca nu m-am simtit bine am amanat pentru vara asta...am o oala cu apa sus pe soba, dar se pare ca nu e indeajuns...si vreau umidificator.
A venit comanda cu rochita si pantofii...sunt super si se potrivesc...imi era frica frica ca nu ma cuprinde rochita, ca mai aveau doar 34, dar e ok, ma tine un pic de tot la umeri.Tre sa fac ceva ca o sa fiu imbracata numai in negru.Rochita are un cordon, ori il schimb si pun unul roz, ori aplic pe el o broderie frumoasa roz.Soata o sa poarte camasa roz...nasul la fel (nuante diferite) si nasa tot bluza roz...si bineinteles bubulina o sa fie roz..si taoate aranjamentele in sala roz.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
anes spune:
citat din mesajul lui criss703 Anes , vezi s-a ales Remus cu miel de Pasti , doar stiu prea bine cum il cheama ca doar e primul nostru bebeloi de nota 10 |
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune Remus (10.10.2008)
Otiliav spune:
In sfarsit merge si la mine forumul.
Olivia, sanate, fericire, multe clipe frumoase alaturi de baietii tai!
si cozonaceilor nascuti pe 27!
Ce de baieti frumos am admirat.
Anes, sa va traiasca micul crestin. Ma uitam la pozele voastre, admiram baiatul atent si am inchis din greseala un mesaj tare lung .
Alexa, e frumos foc baiatul tau dar ... scoate limba, face poze sexy .
Elilov, mie nu mi se pare grasan, e lat in spate, lun, un voinic in toata regula.
Mav, ce ne pacalisi cu serviciul . Adica el bea apa dar daca te mulgi si ii dai lapte il refuza? Sau nu vrei sa il inveti cu lapte muls?
Alra, poate-i vine pofta lui Nicole daca-i facem galerie. Oricum se pare ca ai avut o zi mai buna, pasi mici inspre victorie.
Bertha, stai asa ca inca n-am imbatranit anul acesta , mai am mult si bine.
Kita, bafta la vaccin!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
criss703 spune:
Bertha ce copilasi frumosi ai , nazdravanul tau sta ca un profesionist la pozat iar Ioana e o delicata cu ochi frumooosi albastri
Eli draga ce-i faci la Balacila de creste asa frumos ? nu vi vre-o 2 zile si la noi ? Frumos caruselul vostru si il puteti schimba zilnic daca vreti
Ramo si eu tot cam neagra voi fi la botez (doar partea de sus a bluzei o am alba - deh combnatia mea preferata alb/negru) .Chiar ma gandeam si eu ca desi la botez ar merge culori vesele noi tot in negru (eu , nasa ) ne imbracam iar la Paula i-am luat hainute crem , o sa va aratam poze .
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii