Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nikolici - cat este de frumoasa Karinuta. Imi pare rau ca doarme Edwin ca il luam sa-i arat pozele cu iubita lui. . Si tu esti o super draguta zambitoare si imi place tare mult noua ta coafura. Te prinde tare bine. Va pupam si numai bine.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare !!
Multumesc de urari Babytza Claudinna, Andy.p,300,Felicic
A fost cea mai frumoasa aniversare ever...Lucas a zis TATA... pur si simplu ne-am topit el se pregatea de cateva zile tot zicea itit, titi, si tot ce se putea cu "t". A zis si ceva "imam" deci se apropie si MAMA in curand. Azi l-a filmat sotul cand spunea TATA dar nu stiu sa pun filmul...300 help!!!
As dori si eu parola pls!!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am reusit acum sa-i dau sa manance 120ml..eu chiar nu pricep de ce nu vrea sa manance

denisa

nikolici ff frumoase pozele

angelinna spor la organizat

Nocomici celor doi frumoasi

Spor la cure fetelor..eu ma chinui sa nu mai slabesc,ca-mi placea de mine mai grasutza,dar n-am nici o sansa

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy-p - ce te invidiez!! Auzi la tine:"eu ma chinui sa nu mai slabesc". Eu as vrea sa slabesc.. dar ce-i drept nici nu ma chinui. Pap mult, de toate si mi-e lene sa fac sport Dar ma plang ca nu pot sa slabesc .
Poate la primavara daca am noroc sa-mi vina cheful de ceva miscare..
Puici multi pt voi

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Buna,
Ca de obicei eu nu reusesc sa postez mesaje zilnic, dar asta e...mai rarut, ca-i mai dragut. E bine ca totusi reusesc sa va citesc.
La multi ani Alessandra de Danucu si hunilor - Robi si Edi de Luminita si nu in ultimul rad noua, la implinirea a 4 lunite!!! Yupiii!!
Nikolici, foarte frumoase pozele, sunteti o familie superba. Felicitari!
Eva, bine ai revenit, da-i inainte cu regimul, poate ma impulsionezi si pe mine...mai am de dat jos restantele de dinainte de sarcina
Nocom, Matei e un dulce...mi-l si imaginez cum canta el pe WC...
Daca vreti sa ne vedeti la botez si nunta, va invit sa intrati la pozele de la semnatura...am atasat cateva.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura ms mult

Andreutac La Multe Lunite Evei-Maria, pe obrajori

La Multe Lunite celorlalti bobocei si La Multi Ani Bitza, multi pt Lucas.

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

bitza ca sa pui filme trebuie sa le salvezi in rezolutie mai mica si format suportat de situl pe care vrei sa le urci,. Cred ca poti folosi orice soft de editare video, este unul si in windows, movie maker se chiama. Eu am gasit pe net multe gratis care sa converteasca 3gp in alte formaturi mai accesibile.

Daca imi dai mai multe delatii (ce formate filmul, daca a decupat deja sotul tau partea care te interesa, daca aveti vreu soft al camerei video instalat pe pc si um se numeste... eventual putem continua pe privat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laura ori n-am citit eu bine ca seara Alexa papa mai mult de 90 ml?

De ce vrei s-o fortezi la mai mult, tu mananci zilnic acelasi lucru in cantitati egale? Cu cat o indepo cu atat mai vartos va refuz mancarea. Daca totusi totalul pe 24h e nesatisfacator, indeasa-i un bibe cand doarme. In somn iau orice matzele astea mici. mamica slaba. A si ca sa te ingrsi iti trimit pe pm regimul meu. Aici potzice - mananca oricand si orice, nu da inpoi de la dulvciuri si nu alerga dupa 2 copii .

Io legan un carutz. Trebuie neaparat sa reglez finntele si sa cumpar un bouncer! Se gasesc si mai ieftinee 3 milioane dar sa fie bune? M-ar intersa, pana urma indiferent de pret, un model pecare sa-l putem folosi cat mai mult, nu doar pana la 9 kg...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari si de la noi dupa o absenta mai indelungata

Chestia e ca mi s-a stricat de tot calculatorul, Eva e super funny ca dupa discutia avuta cu tine a crapat si al meu. M-am distrat de minune pe tema asta. Acum merge din nou, a fost doar o problema de virusi.

Avem si noi ceva noutati - m-am hotarat sa ma reapuc de lucru, voi face in continuare achizitii pentru firma la care lucrez insa de acasa. La birou voi merge doar ocazional 2-3 ore, timp in care soacra mea draga va avea grija de Carla sau o voi lua cu mine. Mi-a fost greu sa iau decizia asta, insa pana la urma m-am hotarat sa incerc si sa vedem cum va fi.

Un mic sondaj: cate dintre voi lucrati si in ce conditii? De acasa, la birou, cine sta cu piticii etc.

Andy, am vazut ca m-ai intrebat cum stam cu mancarea, well, stam groaznic. Inapetenta 100%. Mananca cam 120 ml la o masa si 5 mese pe zi. Cu diversificarea suntem tot in stand-by. N-a luat in greutate decat vreo 180 g in 2 saptamani deci nu e bine deloc. Sper sa-i treaca odata si sa manance din nou cum trebuie.

Eva, felicitari pentru cele 6 kg. Keep it up!

In afara de faptul ca nu prea mananca Carla este extraordinara, o iubesc enorm. E atat de vesela si de expresiva. E foarte atrasa de jucarii, sta si se joaca cumintica cate 30 de minute, se rostogoleste intr-o veselie pe toate partile, sta si in fundulet sprijinita si mai nou si singurica cateva minutele. E o scumpa

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

io fur din timpul de munca si mai stau cu voi adevarul ca atunci cand fac o pauza, ziua, citesc, seara cand ajung scriu si tot asa,
mai tai de pe la calcat si curatenie si iata-ma-s

Nocom: foarte tare Matei
irina: adevarul ca si dr. mi--a spus sa-i dau lamaie daca nu-i trece cu lapte, ceai nu-i prea dau si este mai simplu sa storc cateva picaturi de lamaie( are si vitamina C)
anamona: de la 2 luni l-m luat cu mine in cada, acum il las la jeturi sa se maseze si nu-l mai masez eu inainte (mi-e frica sa nu-mi alunece de la pielicica unsa)
paula: ii place si zgomotul pompelor il linisteste foarte tare (am zis ca nu-s silentioase deloc)
nikolici: superbe fotografiile si micutei sigur i-a placut tortul
bitza: tati avea pampers cand s-a auzit strigat? cred ca al meu sotz ar fi leshinat sigur
Ce baiat mare aveti acum Sa va traiasca

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput