Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)
Raspunsuri - Pagina 7
anamona spune:
Hei...
cand va inceta ploaia asta rea?..... pitica mea le doarme pe rupte de la vremea asta.
Nocom - super tare piciul tau
Nikolici - vazut poze: karinutza e o duuulce crestinutza iar tu esti o mamica foarte frumoasa
Angelynna - ai uitat de marturii, eventual si de cruciulitzele marturii.
Slabit miraculos in lunile 3 si 4 - stiu: explicatia logica asta este: organismul foloseste rezervele de grasime pt a produce laptic, functioneaza insa asta la toata lumea?
Evaf - m-am uitat la pozele tale de dupa nastere si ma intrebam de unde ai avut tu 6 kg sa dai jos si inca sa mai vrei sa scapi si de altele. Pe langa faptul ca ai un chip frumos, arati extraordinar de bine, daca ar fi dupa mine nu ai avea nevoie sa mai slabesti, dar stiu.... fiecare are standardele sale.
Oricum felicitari pentru asta!
Referitor la toxine eu nu am spus ca nu e bine sa mai alaptezi, doar ca slabind f mult in timp f scurt se pot duce toxine in laptic ceea ce l-ar face sa nu mai fie asa hranitor.
Pe de alta parte, se vor duce toxine si daca mananci gras, prajit si mai stiu eu ce alte bazaconii super gustoase de la care nu putem sa ne abtinem.
Asa ca, Dzeu stie cum o fi mai bine...oricum fiecare procedeaza dupa cum crede de cuviinta.
Eu mai am de dat jos 5 kg din 8 cu cate am ramas dupa nastere. 2 kg pe luna in cazul meu mi se pare suficient, oricum nu cred ca as slabi mai mult daca as scoate din meniu o bucatica de cioco alba, 2 -3 felii de paine zilnic si ceva gatit mai gras o data pe saptamana.
Iar in situatia in care nu voi mai incapea niciodata in blugii mei, pe mine ma linisteste un singur cuvant:SHOPPING (doar stiti bancul cu localizarea punctului G la femei!!!)
sanziana27 spune:
Fetelor va tin pumnii celor care vreti sa slabiti.
Eu inca alaptez, kg s-au dus ca topite, nici nu am luat mult in sarcina 12 kg. Acum sunt incerc sa mananc sau sa adopt un regim de viata pentru a scapa de constipatia mea care s-a agravat dupa a 2 a sarcina.
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
andy.p spune:
Denisa o sa mai slabesti cand va incepe Edi sa umble ,eu voi fi atunci gen scandura
Ramo astept regimul
Anca noi stam si mai prost vnu mai mancam decat 90 la o masa si seara recuperam la greu prin 2 mese.
De azi am inceput cu sucul de morcov..nu va zic ce mutra a facut la prima lgt
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
angelynna82 spune:
Tare mi-ar place sa fiu si eu scandura, da' de unde...ca sa fiu slaba tre sa tin mai mereu regim/cure, pana sa raman insarcinata ajunsesem la greutatea mea normala...acum ca ma gandesc ca va chin sa ajung din nou la fel
Anamona ms mult, am gasit marturii si carduri pt masa...tre sa il conving pe tati diseara
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
alexa si mami spune:
il banuiesc de ceva puseu pe cipri mic. nu a dormit o ora de azi dimineata pina acum, in schimb maninca non stop, deci iar l-a poreclit ta'su "atirnatu'"
bitza pt intirziere, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
nikolici, absolut superbe pozele, iar tu si micutza karina .
andreutac, superbe si tu si eva casa de piatra!
nocom, in sfirsit m-am lamurit si eu dupa 4 ani cu pusul fetelor jos in fata altarului:)
ramo, facem un club al fomistelor?:) eu daca nu maninc ma cert cu toata lumea, sunt de belea, maninc ca sparta, bine ca ma ajuta organismul si mai ales alaptatul. sunt cu kg sub cele de di'nainte de sarcina
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
Nocom spune:
300 cum diferenta de varsta este ideala, io zic GO FOR IT!! Ceva poze cu printesa??
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
claudinna spune:
Andreea, ff frumoase pozele! frumoasa mireasa, gatita, minunat buchet din trandafiri roshii!
Casa de piatra!!
dulce foc bebelusha creshtina!!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Anca, ma bucur ca ati revenit si ca avem vesti despre Carla.
de ce zici ca a luat putin in 2 sapt? pai in luna a 6-a de viata, tr sa ia cam 100 g/ saptamana. diferenta nu mi se pare semnificativa...
plus ca poate sa ia in saptamanile viitoare mai mult. in luna a 6-a parca 500 g e ok
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
mi-a scapat cate ceva....
andreutac - felicitari ai fost o mireasa superba. Mi-a placut foarte mult buchetul. De micuta Eva nu mai am cuvinte - e frumoasa foc, arata ca o papusica
300 - esti mortala cu regimul tau
alexa si mami spune:
linisteee! alexa face nani si cipri e cu ta'su afara la plimbare prin ploaie in marsipiu si cu umbrela
anamona, nu stiu cum, dar eu n-am vazut-o pe thea:( unde vad si eu poze cu voi?
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami