Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutare, fetele!

Am lipsit un pic, ceva reactii nedorite dupa vaccinul de vineri.... febra, agitatie, mici varsaturi... mi-ati lipsit, va pup pe toate, fara exceptie si pe Ramo, Ananmona si Claudinna ca v-ati gandit la noi! . Va multumim si de urari, la randul meu un sarbatoritilor de azi: Eva Maria de Andreutac si Alessandra de Danucu, si cu intarziere, Bitza si felicitari pentru Lucas, cred ca tati s-a topit tot!!

Azi, la 4 lunite, raportam asa: Robi : 7190 gr, 67 cm si Edi: 7190 gr (!) si 66 cm. Raportam si nopti ceva mai linistite (culmea!), cu o trezire pe noapte in jur de ora 3-4, apoi dormit dusi pana la 07.00... zilele sunt in schimb mai grele, tipam mai des, acum de la vaccine cred, si iar imi aduc aminte ca am doar 2 maini cand ii apuca pe amandoi... of. In rest, suntem bine.

Multa sanatate pentru Mikul mic!! Ma sa fie totul bine.
Fetele care mai vorbiti cu CD, asteptam vesti!!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu scriu tot in reprize

tuturor sarbatoritilor de azi!!

andreutac am vazut si eu pozele cu voi..ce dragutza esti,iar printzesa superba

bitza hai pune filmuletzul sa-l vedem

alina baga si tu rapid un somnic..eu vb care nu pot dormi neam ziua

CAnd am botezat-o pe Alexia tot de pe jos din fata altarului am cules-o si eu

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

laura, somn ziua?! niet la mine
luminita, multa putere pt hunii tai! felicitari pt evaluarea micutzilor, de fapt grasunilor:)

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
anamona, nu stiu cum, dar eu n-am vazut-o pe thea:( unde vad si eu poze cu voi?

am trimis cateva poze pe contul comun de yahoo - enjoy!

Mergi la inceput

Ce mai vroiam sa spun:

Nausica, ma intrebai cum ii deosebesc pe huni... nu e greu, chiar nu sunt identici, si chiar daca ar fi, noi ne-am obisnuit cu ei si ne e usor... desi marturisesc sincer ca i-am incurcat de 2 ori cand erau mai mici, si i-amm pus pe fiecare in patul lui fratica.... nu parea ca i-ar fi deranjat...

Ada, hunii mei au regurgitat cu regularitate pana la 3 luni. Nu mult, dar dupa fiecare masa, desi eliminau aerul cum se cuvine... explicatia: cica sfincterul nu era maturat.... acum, la 3 luni, cred ca o posibila cauza ar fi faptul ca nu elimina aerul sau ca mananca precum hunii mei. Pup baietii si mama harnicutza!

Claudinna, demult vroiam sa iti spun ca-mi face placere sa citesc retetele tale in materie de hrana bebe! Le salvez , mi-e mult mai usor asa decat sa citesc carti... super!

Irina, si Robi pofteste (fratica nu), dar deocamdata e doar in faza in care se uita si saliveaza... asa ca incerc sa nu mai pap de fata cu ei... riscul e ca asa ajung sa pap doar seara, cand vine tati acasa... pofteste la absolut orice duc la gura, chiar si un pahar cu apa...

Nocom pe dragutul de Matei, dar si pe Daria; Nikolici am vazut pozele cu Karinutza, super de fata ai!! Apropos de poze, vizionat si pe ale Andreei, pe care o felicit din nou!

Monica, astept cu nerabdare vesti....!!!

Anca, eu mi-am propus sa stau 2 ani acasa cu unii, sper sa ne tina finantele, dupa toate calculele e ok, dar mai stii?? Dupa, nu stiu... ori lucrez doar juma de zi, ori schimb jobul si lucrez de acasa macar cativa ani, cu riscul de a ma transforma intr-o tanti casnica, ce cunoaste/face prea putine lucuri ce nu au legatura cu bbiii. Nu stiu altii cum sunt, dar eu simt ca trece timpul muuult prea repede si nu vreau sa pierd nicio clipa din evolutia picilor, vreau sa le fiu alaturi 100% si mai mult decat atat... cat timp se va putea....

hm, am scris un car de cuvinte... se vede ca am lipsit de pe forum cateva zile...

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Recuperand din cap trecut: si ai mei se sperie daca stranut/tusesc mai tare, si mai mult decat atat, daca se sperie unul si plange, automat celalalt se sperie de plansul lui fratica....

alexasimami (si cipri), multumesc mult!!!

nici eu nu pot sa dorm ziua... desi ieri am picat pe la 17.00, cu un bebe pe picioare.... hunul nr 2 era cu tati in sufragerie, la o alta repriza de somn...

Luminita

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

300 in auchan am vazut in promotie un bouncer de la primii padi, pana in 2 mil. Oricum eu zic sa nu cauti unul prea evoluat pt ca bebeii se pare ca nu stau in el decat pana pe la 5-6 luni (asa mi-au zis 3 mamici cu copii mai mari), si nu cred ca anda o sa aiba atunci mai mult de 9 kg

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ne-am intors de la control.

Vestea buna
Avem 7200g! Sunt super incantata de evolutia lui Edi, nu ma asteptam in veci sa fie asa. Ne-a ajutat DD si ne-am recuperat repede.

Vestea mai putin buna
Trebuie sa mergem la Grigore Alexandrescu pentru fimoza congenitala. Ufff nici nu stiu ce sa fac si cum sa fac. Mi-a zis ca mai bine sa ma duc acm decat sa aiba probleme mai tarziu. Si mai bine acum cat e mic decat mai incolo cand o sa constientizeze. Mi-e frica!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Ne-am intors de la control.

Vestea buna
Avem 7200g! Sunt super incantata de evolutia lui Edi, nu ma asteptam in veci sa fie asa. Ne-a ajutat DD si ne-am recuperat repede.

Vestea mai putin buna
Trebuie sa mergem la Grigore Alexandrescu pentru fimoza congenitala. Ufff nici nu stiu ce sa fac si cum sa fac. Mi-a zis ca mai bine sa ma duc acm decat sa aiba probleme mai tarziu. Si mai bine acum cat e mic decat mai incolo cand o sa constientizeze. Mi-e frica!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Of, imi pare rau! Dar si e zic sa te duci, sa rezolvi acum, cat e mititel! Si, in alta ordine de idei, poate n-ar strica sa-l mai vada un doctor inainte, just in case...

Sper sa fie totul bine, sa ne tii la curent!

Luminita

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Bun revenit Evei, Ancai si Luminitei.

Legat de sondajul Ancai: tb sa ma intorc la serv spre sf martie. Tb deci sa gasesc o bona. Mi e teama ca la cat de alintat am baiatul, o sa mi l bata femeia. Oricum ar fi ideal sa fie mai tanara, ca tb purtat in brate sa vada el totul.

Despre slabiteu in sarcina am luat 10 kg, pe care le am dat intr o saptamana (bb, apa, uter). Dar am luat 25 pana atunci (cam in 3 ani). Dupa gustul meu ar tb sa mai dau jos 6-7 kg, ca eram eu tanara, dar ffff slaba. Oricum metabolismul mi s a schimbat dat dereglarilor tiroidei (tind spre hipo). Parerea mea este ca fiecare varsta are greutatea ei ideala.

Didi

Mergi la inceput