Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanziana27 Fetelor va tin pumnii celor care vreti sa slabiti. Eu inca alaptez, kg s-au dus ca topite, nici nu am luat mult in sarcina 12 kg. Acum sunt incerc sa mananc sau sa adopt un regim de viata pentru a scapa de constipatia mea care s-a agravat dupa a 2 a sarcina. Mamica fericita de boboci de toamna: Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008) Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea poze noi cu David |
Exista o fibra "minune" pentru reglarea tranzitului (fie constipatie, fie opusul, aduce tranzitul la normal), curata colonul si mai are si alte efecte benefice. Se numeste Psyllium, se gaseste in farmacii sub forma de praf de dizolvat, cu varii denumiri comerciale.
Nu stiu nimic despre Psyllium in raport cu alaptarea, dar cauta pe internet sa citesti ce face, si cum face, si vezi daca ti se potriveste.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
bitza2008 spune:
300 ti-am trimis pm
Eva mamica sexy si ambitioasa!!Eu mai am ceva de dat jos, dar nu ma pot abtine de la mancare...toata viata am fost scandurica fara sa ma abtin de la ceva si acum mi-e greu poate la primavara
Revin...
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
Didididi spune:
Felicitari Giulianna! Este o greutate buna.
Dar are deja fimoza sau crede ca o sa faca in viitor?
Didi
AlexaM spune:
Felicitari Bitza!!!!
Giuliana si noua ne-a spus la fel de fimoza. A zis ca pe la 6 luni tre sa mergem. La noi este deja dezvoltata fimoza..adica EXISTA acum. Daca incerc sa trag de preput in jos (cum fac din a doua saptamana) ramane cam juma' de centimetru deasupra putulicii ca un con cu varful in jos si nu merge tras mai mult.
Asa e de la inceput si nu s-a ameliorat deloc. Din pacate.
In rest: are 7.000kg. E dezvoltat foarte bine. Totul ok...
De diversificare ne-a spus sa incepem de la 5 luni si jumatate cu o linguritza pe zi de suc de mar, de portocala, morcov... Atat si de la 6 luni sa incepem diversificarea propriu-zisa. Asta e doar asa de antrenament.
Vedem...eu parca tot as astepta pana la 6 luni si abia apoi incepem antrenamentul...vedem.
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
_giulianna_ spune:
Zice ca are deja.
Alexa exact la fel si la noi.
Despre diversificare ne-a zis sa incepem cu portocala, mandarina, legume multe si bune care nu baloneaza, mar, banana, mar cu biscuiti (biscuitii sa fie rasi apoi picurat peste ei ceai sa se inmoaie) nici nu mai stiu ce ne-a zis ca sunt bulversata acum. Am aflat ca un prieten are leucemie si sunt data peste cap complet.
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Ne-am intors de la control. Trebuie sa mergem la Grigore Alexandrescu pentru fimoza congenitala. Ufff nici nu stiu ce sa fac si cum sa fac. Mi-a zis ca mai bine sa ma duc acm decat sa aiba probleme mai tarziu. Si mai bine acum cat e mic decat mai incolo cand o sa constientizeze. Mi-e frica! Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
Teo a avut fimoza congenitala. L-am operat la 1 an si 4 luni, la Budimex, la dr. Bogdan Andrei.
Parerea mea, trebuie "executat" cat mai repede ca sa nu ramana cu traume... si pana la urma recuperarea dupa operatie e mai putin traumatizanta decat procedurile mecanice cu care se lauda unii (decalorare fortata progresiva); oricum la Teo nu mergea decalotarea fortata. Desi unii asa credeau.
Am preferat sa astept pana dupa 1 an (dar sa nu trec de 2) pentru ca opratia implica anestezie, si nu am vrut sa supun un copil atat de mic anesteziei... dar poate astia sunt doar piticii mei.
Succes.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
_giulianna_ spune:
Deci este o operatie in adevaratul sens al cuvantului.
Maica-mea mi-a zis ca si frate-miu a avut si ca nu l-au operat, doar l-au "executat mecanic" ca sa zic asa.
La Budimex s-o practica operatia si la Alexandrescu lucru manual?
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Piersicutza spune:
Bitza La Multi Ani !!! cu intarziere
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Eva Maria de Andreutac
Alessandra de danucu
Poate nu am fost eu pe faza, s-a schimbat cumva parola de la mailul comun? Mi-o dati si mie pleease?
Mai am 3 capitole de recuperat si savurat.
fericita mami de Anna
Piersicutza
AlexaM spune:
Gaia.nevia ...anestezie generala sau locala?
Si daca poti, pls, spune-mi ce trebuie facut dupa si in cat timp se vindeca.
Mersi mult!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
_giulianna_ spune:
Mi-am mai amintit ceva.
Ne-a dat 3 sticlute de vigantol (pe reteta, pentru prima data).
De trei ori pe zi cate 5 picaturi pana termin prima sticluta iar celelalte doua normal, cate 2 picaturi pe zi.
Ticker Edi