Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu mor cand va aud...6 kile la 4 luni si vi se pare putin...
Maria face maine 5 luni si are 6.100 si pe cuvant ca pare falcoasa si grasunica...adica daca ar avea 8 kile nu cred sigur ca as fi mai multumita. Mi se pare ca are pulpite, falcute si tot ce-i trebuie, ce e musai asa sa ia un kil pe luna? Important este sa fie sanatos si sa creasca intr-o luna, mai conteaza cum? In plus celulele adipoase se formeaza acum, cand sunt bebei, apoi se umfla sau nu, dar premisele de a avea probleme de greutate sunt mult sporite de faptul ca a fost un bebe gras...asa ca lasati bebeii in ritmul lor, fetelor, unele zile mananca mai mult, altele mai putin, ce sa-i faci, nu suntem robotzi. Eu una chiar nu imid oresc sa fie mai grasa de atat, prima mea fetita a fost si mai silfida decat Maria, sotului meu i se pare ca asta mica e prea grasa...ce sa mai zic. Eu ma lupt cu kg in plus de cand ma stiu, erau un bebe-sumo la varsta ei si nu as vrea ca ea sa treaca prin tot chinul asta vreodata!

si nu am ce sa mai zic,sunt pe aproape, va citesc, va vad pozele, imi sunteti toate dragi! Am neuronul obosit si nu pot raspunde prea mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am iesit si noi din spital astazi dupa-amiaza, va multumim ca v-ati gandit la noi
Robi e mai bine, acum are tuse productiva si mucisori pe care ii vom aspira in seara asta cu bastista (daca se mai trezeste pana la miezul noptii...daca nu..va papa in somn, chestie care a devenit obisnuinta)
Am fost internati la Medlife (de urgenta - nu putea respira, voma mucozitati), s-au purtat frumos cu noi, ce sa zic, la asa preturi, asa tratament, a meritat toti banii, nu s-au hazardat sa-l imbuibe cu antibiotic, tratamenul a fost cu aerosoli, aspirat si niste picaturi pentru nas, l-au supravegheat tot timpul (noaptea bantuia o asistenta pe langa patul lui, am surprins-o de cateva ori)
Din pacate, cred ca e foarte speriat, alta explicatie nu am, pentru ca plange extrem de mult, cum se misca in pat il apuca si plansul, numai in brate si cu suzi tace si parca ar dormi tot timpul

Maine citesc din urma, acum va las ca sunt franta, pupam toti bebeii si pe mamici
Aveti mare grija la viroze

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Kid, n-am spus nicidecum ca mi se pare mult 6 kg pentru fata mea, ci doar ca in comparatie cu bebeii Luminitei mise pare o piticutza. Anda e grasuta, adica are faci, copane, un curetz round pe care l-as musca intrun si dela 2650 de grame cu cat a iesit ea a crescut enorm de bine. In plus cum sa umblu cu ea in marsupiu daca e mai mare? In plus se tine foarte bine, cap, picioare, umeri, absolut tot. Noooo... mai mult nu era bine pentru noi.

CD chiar voiam sa va sms-sc,insa nu mai e cazul. Insanatosire grabnica, ma bucur ca sunteti mai bine si mai ales acasa.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

of, Cd...imi pare rau pentru Mikul...bine ca ati fost la Medlife si bine ca e mai bine el...o sa ii treaca! mamica curajoasa si bebe cel viteaz! Si acum e fara antibiotic? Slava Domnului ca ati scapat relativ repede si da...Mikul poate sa fie speriat de experienta neplacuta din spital, mic mic el...dar tot simte diferenta dintre caldurica din casa lui si raceala spitalului (fie el si privat), noroc ca o sa uite repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD multa sanatate puiului , vrea mai mult in brate pt ca e bolnavior

kid a mea la 2luni jum avea 6kg...hai ca a mai scazut in spital 200gr ...ea s-a nascut cu 3,4kg iar acum rupe maini;e ... cred ca are vreo 7kg, am sa o cantaresc la nasa ei

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

babytza, stiu ca sunt in lista, numai ca e data gresita.
vladimir e nascut pe 21 septembrie,a avut 52cm si apgar 10.

eu va sunt cumva straina pentru ca am scris doar de vreo doua ori. pur si simplu imi ia asa de mult sa ajung la zi incat nu mai apuc sa si scriu.

baiatul meu a facut 4 luni pe 21. are 7400g. este un viteaz, nu a plans decat vreo doua secunde la vaccinurile facute, nu a avut nicio reactie dupa aceea.
in continuare il alaptez exclusiv. mi-era foarte teama de vizita de 4 luni la dr pt ca a luat in greutate doar vreo 400g in decursul lunii trecute. desi stiu ca nu sunt toti copiii la fel si ca mediile de greutate sunt doar asta, niste valori medii (duuh!), stateam cu frica in san. se pare insa canu avem nicio problema in sensul asta, medicul explicandu-mi chiar si grafic ca bebelusii cu o greutate mai mare decat media la nastere vor avea o evolutie mai putin spectaculoasa (a spus ceva de percentila 50 parca!sa nu vb prostii mai bine ma opresc aici).

este un mare rasfatat. ma urmareste cu privirea, ma soarbe din ochi. doar pe mine si ocazional pe sora-sa. restul sunt buni doar pe post de jucarii temporare.
nu vrea sa stea singur deloc. mie mi-a fost si imi este in continuare extraordinar de drag sa stau cu e in brate - nu credeam ca voi fi asa si la al doilea copil!- insa, amintindu-mi ce m-am chinuit cu alexandra, incerc sa il obisnuiesc cumva sa mai stea si singur, aka in leagan, dar eu langa leagan, sau in patut, dar eu patruland pe langa, etc.

cu somnul de zi stam in continuare prost, in sensul ca are maxim 3 reprize de somn de cate 30-40 min fiecare. seara insa la 7 e imbaiat si culcat. dupa miezul noptii incepe sa se trezeasca pentru papat cam de doua-trei ori, pana se trezeste definitiv, exact cand imi e somnul mai dulce. pentru ca eu, toanta ce sunt, in loc sa ma culc dupa ce adoarme el, frec netul si televizorul, mai citesc o carte, mai vorbesc pe Ym, si uite asa ma apuca...haaaat, ore tarzii.

va admir sincer pe cele care ati incput curele de slabire, cu target-uri si tot tacamul. azi am facut si eu fix 110 abdomene si mi-am rugat sotul sa imi aduca bicicleta medicinala de unde am depozitat-o pe vremea cand nu aveam astfel de preocupari. la dulciuri inca ma mai bag! vad ca dau jos incet dar sigur din grasimea acumulata, asa ca inca trag nadejdea ca nu va fi nevoie sa renunt la tot ce-mi place.
dupa prima sarcina nu am mai ajuns la greutatea de dinainte de bebe. mi s-a schimbat corpul, mi s-au mai latit soldurile, de la masura 34 am ajuns la 36. dar am de gand sa merg la nutritionist dupa ce intrerup alaptarea, apoi la un masaj, ceva.

luminita, ma alatur si eu fetelor care te admira pentu optimismul si puterea de care dai dovada! ai niste copii superbi si esti o mamica speciala! i-am trimis linkul la poza ta unde hranesti hunii unei prietene care are baietel de 3 sapt si deja se plange ca nu mai poate(desi sotul e 24 din 24 cu ea iar copilasul e cumintel, doar ca suge f des).

o seara superba va doresc si o saptamana la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

CD cand ai timp ne dai mai multe detalii legate de MedLife? ca eu am boala pe spitalele de stat si daca Doamne fereste pateste Eliza ceva vreau s-o duc la privat, ca la stat o duc cu o boala si o scot cu doua. Au unitate primire urgente, adica ma pot duce cu ea in toiul noptii sau e pe baza de "programari" ca la gravide? Si scorurile cam cum sunt? Sa ma duc cu indemnizatia pe toti astia doi ani la mine?

Fetele, ajutati-ma cu un sfat ca innebunesc: fata mea face caca de 4-5 ori pe zi, tre s-o pandesc mereu s-o schimb pentru ca e si iritata la poponet si tre s-o sterg, s-o pun cu fundul intr-un lighean cu ceai de musetel, s-o dau cu apa termala si apoi cu crema, dar de trecut nu-i trece neam, fiindca ea face caca atat de des, ca uneori nu mai prididesc s-o schimb. Mentionez ca nu face caca moale sau apos, e consistenta lui normala, chiar tare uneori ca se chinuie sa-l scoata. E normal sa faca caca asa de des totusi, mai ales la varsta asta?

Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare mamici de bobocei!

imi cer scuze ca intru asa rar pe aici dar e f greu david e un bebe fff activ are nevoie de f multa atentie nicio jucarie nu-i capteaza atentia mai mult de 10 min asa ca eu trebe sa ma maimutaresc toata ziua prin fata luisa-i cant sa joc teatruma rog,,,stiti voi

noroc cu scaunul de masa , chicco polly, pe care i l-am montat de cateva sapt i-am dat spatarul pe spate si il mai tin in el si asa mai reusesc si eu sa mai fac o oala de mancare sau sa inghit si eu ceva(cat nu e tati acasa)

noi suntem bine am facut 4 luni deja suntem mari avem 6.6kg si 64cm eu sunt super multumita el nu e un mancacios dar totusi ia in greutate destul de bine(cel mai mult papa 160ml la o masa dar mesele sunt la 4 ore)

dr ne-a zis ca putem incepe cu branzica calcica cu mar si supe strecurate dar inca nu-mi surade ideea de branza calcica am inteles ca nu e prea apetisanta

miercuri facem si vaccinul de 4 luni, sper sa fie ok cum a fost si la 2 luni sa nu facem febra

la kg eu sunt ok adik am ajuns de unde am plecat 59 mai exact, in sarcina am pus 22 dar s-au dus toate deja, alaptatul sa traiasca (si colicii)

cd imi pare tare rau ca l-ai avut bolnavior pe Mikul offf mi se rupe sufletul cand aud de puiuti bolnaviori

vreau sa urez si eu bun venit(cu f mare intarziere) noilor bobocei care ni s-au alaturat si mamicilor aferente babymom, gaianevia, luminita si hunii(postarile tale ma amuza tot timpul, esti o super mamica) ,anamona...scuze daca uit pe cineva

nikolici sa va traiasca micutza crestina

despre intoarcerea la serviciu: se va intampla pe 24 sept 2010 adik exact cand face david 2 anisori, poate sa se darame firma ca nu ma intorc, anii astia nu mi-i mai da nimeni inapoi

va rog mult daca are cineva timp sa-mi trimita si mie user si parola de la contul comun

multa sanatate boboceilor si spor la slabit mamicilor!!!

si in incheiere ca invit sa vizionati cateva pozici cu david-duracell la 4 lunitze

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

leah: si al meu face kk de 3-4 ori pe zi nush daca-i normal, dar el mananca ziua la 3 ore si nu mi se pare iesit din cumun(face kk in timp/dupa ce manaca)

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui amik

babytza, stiu ca sunt in lista, numai ca e data gresita.
vladimir e nascut pe 21 septembrie,a avut 52cm si apgar 10.

Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008) http://picasaweb.google.com/alexandracojocaru2

Ce data e gresita ?? Asa apare in lista cu 21 septembrie Apare altfel la tine ?
Sa imi dai si ziua ta de nastere sa te trec la sarbatorite

Le : fetele care au mai cerut azi parola, ati primit-o ??

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput