Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am bantuit pana la ora asta pe-afara. Cine mai e atat de nebuna sa scoata copiii atat de tarziu! Dar sunt chiar disperata cu asta micu - si-a dereglat programul de somn in timpul zilei de tot! Daca nu iesim nu doarme aproape deloc!

Abia mi-am aruncat ochii pe forum sa vad cemai faceti si ce-mi vad ochii? 3x5 pic Vigantol/zi!!!! Adica 15 pic.??!!!? E ingozitor de mult! giulianna da' ce are copilul tau sau tanti dr. a inebunit?

In alta ordine de idei raceala mea s-a instalat pe deplin si de dimnineata nu mai am voce deloc. Dar ca sa vorbesc cu voi nu-mi trebuie voce, nu?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Scuze! m-au "infierbantat" atat de mult cele 15 pic. de Vigantol ca am uitat sa va salut .

Asa ca va spun acum...
Salutare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nocom, poze cu Raluca (nu foarte recente dar nu s-a schimbat de-atunci) sunt url.

Laura, nu irosi o clipa libera fara sa rontai ceva si te ingrasi. Cred... cunosc genul asa sunt si eu dar vad ca m-au dat hormonii peste cap.

Alina . Ma bucur sa te mai citesc printre picaturi. Ale tale, desigur. Sper sa va treaca puseul mai repede sa respiri si tu.

Andreuta imi place mult de tine mireasa, te prinde si coafura. am mireasa frumoasa si fetitza dulce.

Lumi ce mari mi se par bebelusii tai... fata de balerina mea. Pe 10 facem 4 luni dar cred ca nu avem mai mult de 6 kg (cu riscul de a ma repeta ca am scris si ieri despre greutatea fie-mii).

M-am lungit, mai revin...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

giulianna: ai Pm!
babymom: spre disperarea consoartei, mie mi-a revenit vocea a doua zi dupa ce am consumat sirop Eurespal, de trei ori pe zi cate 5 ml. Succes!

eu intru in jeansii de dinainte de gravi, daaar...betelia, intaritura, imi intra in solduri si seara am o roseata, o rosatura mica acolo Inteleg ca oasele bazinului revin la forma initiala dupa 9 luni de zile, babisme sau nu, eu astept, nu de alta dar am jeansi rau

edit: dupa ce m-am holbat la pozele voastre vreo jumatate de ora, am uitat sa zic: sunteti superbe! Andreutac si Eva de andreutac( nu mai bagati oamenii in ceatza, pune si tu anul 2009, nu 2008, ca mi-a trebuit timp pana sa ma dumiresc, nu de alta, dar zapaceala mea este chiar subiect de bancuri printre prieteni, n-o mai accentuati si voi) am fete frumoase si un pupic si pentru norocos!

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Paula-Laura, multzu de info. Cam greu de ajuns pe-acolo dar voi incerca.

Giuliana, sper sa nu sufere bebe mult la operatie.

Despre servici: uit mereu de sambata: ma pot intoarce cand vreau eu, nu e penurie de oameni, inlocuitoarea mea se descurca excelent pe limba si invata f repede, e interesata de activitatea in sine asa ca e k sa stau cat vreau acasa. Ma asteapta o marire de salariu cand ma intorc dar nu cred ca e mare. Pe3 de alta parte asa cum preconizam s-au creat niste posturi noi si eu ... nema. Vom vedea cand ma intorc daca raman cumva pe entry level .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Anestezie generala. Locala ar fi suficient pentru durere, dar ce te faci cu individul inconjurat de halate albe care se zbate ca vrea la mama (sau tata in cazul nostru, ca el s-a internat, eu eram gravi...).
Teo si-a revenit foarte repede, si a plans doar un pic de tot cand s-a dezmeticit si si-a dat seama ca il ustura.
A fost incantat de branula si de plasturi (cam ciudat, huh?)

Operatia a constat in sectionarea pe lung a conului descris de tine, si prinderea cu cateva fire a marginilor taiate, astfel incat dupa ce s-a inchis rana si s-au resorbit firele rezultatul a fost largirea deschiderii conului (ma rog, suna cam ciudat, dar vreau sa zic ca nu a "scurtat" pielea, si ca arata foarte bine si taietura a fost minimum necesar).

Ca ingrijire: o saptamana, pana la control, am pus peste penis un tifon cu rivanol, si de cate ori il schimbam ii dadeam cu apa avene si schimbam pansamentul cu rivanol. A fost un pic tumefiat, si Teo a plans la urinare cam 1-2 zile.
Dupa control ne-a spus sa il decalotam la fiecare 2 zile, sa il spalam (eu tot cu apa avene il spal) si sa dam cu crema de galbenele, inainte de a trage pielea la loc.
Asta fac de atunci, tot la 2 zile. Uneori e smegma, alteori, cel mai des, nu e. Se decaloteaza usor si (cel mai important) dupa decalotare se poate trage pielea la loc foarte usor.
Acum, cand il spal la baie imi aduce aminte "puta, puta". Adica, sa nu uit s-o spal si pe ea.

Cam asta e.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Multumesc mult!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hellooo girls
Giulianna imi pare rau de probleme.... Cand trebuie sa faceti interventia ? Multa sanatate Si mie mi se par foarte multe pic pe zi...15 sunt enorm de multe. David a avut fontanela 4/4 si ne-a dat dr 3 pic pe zi, nu 15.....

Andreutac ai fost superba in ziua nuntii si pozele sunt foarte frumoase. Iar micutza Eva a fost minunata Casa de piatra !!!!!! Si sa va traiasca micuta crestina

Bitza a zis TATA ??? Supeeeeeeeeeeer

Nocom unde sunt pozele ??? Vreau si eu sa le vad

Nikolici foarte frumoase pozele . Micuta a fost ca o zana iar tu esti o dulce

Luminita hunii tai s-au vorbit cu 7190g amandoi ????

Amik esti in listuta, sa imi dai si greutatea de la nastere ca sa o trecem Si ziua ta de nastere.

Noi suntem bine, nu prea am avut timp sa intru. Sambata am facut gratar si am stat pe afara, iar duminica vizita la rude.
Maine facem si noi vaccinul si ne masuram.
La papa am avansat si noi , azi am papat piure de morcov, I-a placut la nebunie, mai mult decat marul

Dya voi ati inceput direct cu 3 legume ? Stiu ca e bine sa dai cate un aliment nou ,, nu mai multe , ca daca face alergie sau nu il tolereaza, nu sti care e de vina. Daca am inteles gresit sorry

Felicia io o sa ti-o fur pe bona asta

Fug la baie si revin sa citesc si capitolul anterior

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Mai citesc din urma sa vad despre ce ati discutat, ma uit si la pozicile noi si revin dupa ce culc baietii.

Din ce am prins in zbor... Felicitari nikolici pentru increstinarea Karinutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andrei de Andrey

Eva de Andreutac

Alesandra de danucu

Edward si Robert de Luminita

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Bitza ti-am raspuns . Aceeasi atitudine fata de papa am si eu, nu reuseam sa ma ingras neam si acum mi se pare arhistraniu sa citesc despre diete.

Mergi la inceput