Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

babytza, se pare ca suntem de doua ori in lista. o data pe 21 august si o data pe 21 septembrie

Vladimir Andrei, 21 septembrie, 4000g, 52 cm,natural, epidurala, Apgar 10, Dr.Briceag, Cantacuzino.

ziua mea de nastere e deja trecuta, 10 martie 1982.

iti multumesc mult! si, daca nu te superi, da-mi si username-ul si parola de la contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hai ca n-am somn
Leah scorurile sunt 'frumusele' dar merita, uite:
zi spitalizare mamai+ bebe = aprox 8 milioane
bebe - 5 mil
insotitor - 2mil 900

cu bilet de trimitere de la medicul de familie:aorox 6 milioane
bebe - 2 mil 900, mami tot 2 mil 900

In banii astia intra toate analizele de care are bebe nevoie,medicamente, mancarica bebe in limita disponibilitatii (lapte au, nu se discuta aduc imediat, il prepara ei, foarte prompt, am vazut si niste cereale, nu stiu la copii mai maricei ce dau), mancare mami-3 mese pe zi(bunaaa, de ex.ciulama cu pui si ciuperci si mamaliga) si cazare in rezerva (mami/tati si bebe), asta e super ca nu ia contact cu alti copilasi sa schibe virusi intre ei
Am zis deja ca a fost vizitat bebe si noaptea, ofera toate conditiile pentru bebe (pentru masa, baita), Mikul a plans cam mult si au venit imediat, o data dr, o data asistenta sa vada ce e, daca e totul ok
Se poate merge la urgente, nu e cu programare la internari, desi era full cand am ajuns noi, toate rezervele ocupate si plangeau bebicii, n-am dormit mai deloc, se auzea pana la noi cum plangea un bebic ti se rupe sufletul

La noi totul a debutat foarte brusc, la vreo 2 ore dupa vaccin a inceput o tuse seaca, idioata de mine credeam ca se preface ca sa nu pape, pe seara a inceput sa nu mai poata respira, eram la mama si se inneca, a inceput sa vomite numai mucozitati, dar destul de mult, ardea si era rosu ca racul, nu am avut termometrul la mine, am plecat, s-a linistit in masina si pe la 9 sera era deja rau de tot si am banuit ca de la vaccin (innainte de vaccin piciul nu a avut nimic), i-am scauzt febra dar l-am tinut in brate cam toata noaptea si eu si sotul ca altfel nu mai respira (dr de familie a zis sa-l tinem numai in sus) si i-am pus vibrocil de cateva ori, asa am reusit sa rezistam pana dimineata. Asa ca sambata am decis sa mergem la dr Marcu la Medlie care a acceptat sa ne vada printre programari si a zis ca e nevoie de internare de urgenta, moment in care am inceput sa plang

Nu l-am dus in locuri publice, nu a venit nimeni racit pe la noi(de fapt nu prea a venit nimeni deloc, am devenit pusnica)....cat am asteptat la vaccin erau multi copilasi raciti si cu febra acolo si am stat ceva timp....dar mi se pare incredibil sa ia virusul si sa se manifeste atat de repede si de urat(!!!)

Noi am mers acolo fara bilet de trimitere, dar au fost foarte draguti astazi si mi-au spus ca ar fi bine sa aduc un biletel pana la ora14 cand plecam, ca sa platim mai putin, ceea ce am si facut

Am desoperit ca are si anemie feripriva, deci d-acum vom lua fier, 5 picaturi de 2 ori pe zi

Uf...cat m-am intins

Multi ici

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Deci este o operatie in adevaratul sens al cuvantului.
Maica-mea mi-a zis ca si frate-miu a avut si ca nu l-au operat, doar l-au "executat mecanic" ca sa zic asa.
La Budimex s-o practica operatia si la Alexandrescu lucru manual?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Eu tot la Bogdan Andrei l-am rezolvat pe Serban pe la 1 an si 8-9 luni mecanic ( la el era partiala, adica se decalotase ceva dar nu ceda si facuse un cerc de ceva sub piele - er tot felul de mizerii ) Deci nu cred ca depinde de spital ci de tipul fimozei iar chirurgul decide dupa consult. A, la noi a durt 3 minute cu urlete infioratoare la Serban si lacrimi siroind la mine ( iar eu una ma impresionez mai greu ) si atat. A doua zi nu-l mai durea nika...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

cd ma bucur mult ca sunteti acasa Multa sanatate Mikului

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hai ca m-am actualizat si eu putin, acum ca-mi dorm galmele.

anamona iti multumesc de urari.

Pozele de botez sunt super nikolici. Sunteti o familie reusita!

Ce copii frumosi ai amik!

CD ma bucur ca bebe e mai bine si ati putut sa va intarceti acasa! Sanatate multa Mikului!

Apropos de spitale de stat vs. private, ati vazut pe RealitateaTV ce campanie s-a initiat? Sper sa fie de folos si sa se schimbe ceva in bine in sistemul sanitar, ca din pacate unii au uitat/n-au stiut niciodata ce inseamna sa fii medic.

Mai voiam sa spui ceva, da'm uitat... Oi reveni...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

CD Imi pare rau de ce aud ca ai trecut cu Mikul....speram intr-o imbunatatire grabnica.

Fetelor care ati scris de Dr House ca va uitati...l-am pus pe al meu sotz sa mi ia si mie de pe net toate episoadele...si in fiecare seara ne uitam la unul sau doua episoade....ei si de atunci in fiecare noapte visez diagnosticuri si numai oameni bolnavi....si eu sunt un fel de doctor in vis.E de ras plans....ca ma trezesc in spasme dar nu ma las...tot ma mai uit la film ca este intresting rau.

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna seara,

Ce mai faceti dragelor?
Noi suntem bine, Mihnea e un dragalas (din ce in ce mai tare) si azi mi se pare ca a spus primul MAMA Sigur nu a fost cuvant constient, ca plangea (mai bine zis se tanguia) si a iesit asa, dar mie mi-a placut f mult
Am achizitionat si scaunelul (in sfarsit!!!!) si, giulianna, ca sa nu innebunesc cautand, am luat Chicco Polly 2 in 1. Ca daca mai stateam mult, cine stie ce avion cumparam. Si chiar e OK, zic eu.
Sorry pt prietenul tau....
Diversificarea nu am inceput-o, o lasam pt 6 luni si incepem cu supica.

CD multa sanatate bebelui tau

Observ ca s-au modificat ceva parole pe aici, daca se poate sa le primesc si eu..multumesc anticipat.

Sa aveti o noapte linistita dragi pitici, mamici si tatici.

LE Eu nu am primit parola......

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Vad ca iar a revenit subiectul putzelor de baietei .
Asa e simodina, doar chirurgul decide daca e nevoie de bisturiu pt. sectionarea inelului fibros din jurul glandului sau merge numai cu stilet bont. Dar in ambele situatii eu cred ca ar trebui putina anestezie pt. a scuti copilul de eventuale traume, mai ales daca e mai maricel.

In legatura cu curele de slabire ( din nou subiect favorit! ), cum ati reusit voi performantele astea, adica sa puneti atat de putin in timpul sarcinii! Ca eu...ei bine, am pus peste 20 kg!!! Nu stiu exact cat, ca am refuzat sa ma mai urc pe cantar sa nu ma deprim de tot, dar din maternitate am iesit cu 70 kg!!!!, eu avand 1,62cm.

Ceea ce spunea Eva in leg. cu subiectul asta e perfect adevarat, dar cu o mica "corectie" ca sa-i spun asa - mamele care alapteaza n-ar trebui sa recurga la diete cu un continut redus de carbohidrati, pt. ca atunci organismul va utiliza pt. producerea energiei exclusiv rezervele de grasimi acumulate, iar prin metabolizarea acestor grasimi rezulta corpi cetonici in exces care trec in lapte ( acele toxine despre care spunea anamona ). Deci, pana la urma tot incetisor e mai bine, fara sa excludem total glucidele.

Si...Eva sa stii ca nici eu nu ma las: mi-am propus si eu un target, desi sunt putin mai indulgenta cu mine - pana in iunie, cand avem intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii, sa pot sa arat macar sexy intr-o rochie de gala . Ne sustinem?

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ce mai doream!

Nocom ma intereseaza si pe mine scutecele acelea ecologice. De unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Corrina Activeaza-ti PM ca sa ti trimit parola.Sau da-mi un PM mie si iti raspund imediat.

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput