Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 17
andanii spune:

n-am cuvinte sa-ti spun cat ma bucur 

sa fie intr-un ceas bun 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am 
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet 
gonghy spune:

No sara buna fetelor!
Io care spuneam sa iau o pauza de forum ca mi se usca si ultimu' neuron paduchios ramas prin cutia craniana
si zic sa stau oleaca sa-l ud,sa creasca iar 'nalt frumos ca bradu'....ce-mi fu dat sa aud acu sara la telefon????????????

Mo socat zapauca de Dorisake ca o trebuit sa tin celula la ureche cu amandoo mainile si daca puteam tzine si cu chishioarilii tineam si cu alea asa de tare tremuram......
Aidutzuuuuuuu.... .....yuuuuuhhhhuuuuuuuuuu felicitari pt
sa ai o sarcina usoara si un
mic frumos,sanatos si mancacios!!!!
Iar la
-cutza Emma 1000 de 

Merg sa desfac o bere
sa imi revin din
ma bucur enorm de mult pentru tine draga Aida.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Da...asta e seara serilor...

As scrie un singur capitol de 20 pagini, numai eu...asa, din prea multa bucurie si uimire...![]()
Aidule, scumpa, stiam ca lacrimile care cad pe obraz sunt sarate...
dar acum imi simt siroaiele pe fata, dulci, pentru ca sunt de bucurie...
Exista minuni, exista D-zeu, si sunt sigura ca sirul de minuni de abia de-acum incepe...
Sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara, un bebe minunat, sanatos!
Si cu acordul tau, noi toate, sa-i fim moase, nase, ursitoare, ce-o fi acolo...![]()
Aaaaaa, si felicitari taticului, din plin!!!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Anina_n spune:
Aida, felicitari !!! 

Ce bucurie ! 
Sa fie intr-un ceas bun ! Sanatate si sarcina usoara !
Kissy va fi surioara mai mare !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Carmenbr spune:
AIDULE.....FELICITARI! (da tip, dar nu pot sa ma abtin)
Stiam eu ca Dumnezeu te iubeste, ca Dumnezeu va iubeste. Nici nu se poate altfel.
Wow....m-a luat tremuratul, mi-au dat lacrimile instantaneu, sunt super emotionata.
Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara, foarte usoara si un bebelus sanatos, mancacios, somnoros si tot ce se mai ureaza. Wow...Kissy e big sister. Abia astept sa ne spui reactia ei.
O sa fie bine Aidutzule, TREBUIE sa fie bine.
Mama, lesin de emotii. Ma bucur nespus pentru tine, pentru voi.
Fetelor, sa ma iertati, dar voi stiti ca multe va citim si ca ne sunteti tare dragi si ca sunteti minunate.
Sa va dea Dumnezeu si voua dupa sufletele voastre.
4 anisori...uraaa!
helbi spune:
Aida, felicitari din toata inima! Sarcina usoara si bb sanatos!
Toate gindurile pozitive indreptate spre Emma! Multa sanatate si putere de lupta!
maru spune:
Felicitari Aida! Sa ai o sarcina usoara, fara peripetii si sunt sigura ca Emma va fi cea mai draga si cea mai buna sora mai mare din lume!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Deianira spune:
Va citesc chiar daca nu scriu ca sunt ingropata sub un morman de carti si trebe sa dau din coate ca sa ajung la tastatura 
.
Aida, SUPER FELICITARI!!! Mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut! O faci pe Kissilina big sister! Suuuuuuuuupeeeeeeeeeeeer!!! Pupici multi la fete
.
Va pup pe toate, sa aveti o saptamana faina
.
Doris-Alina spune:
Deci, fetele...adunarea...
Suntem gazde bune, si se pare ca ne vin musafiri multi seara asta,
sa se bucure alaturi de noi,
asa ca ma duc sa scot sampania
si sa deschid capitol nou, ca acesta se va termina rapid, numai cu felicitari!![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories