Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari

Merge groaznic site-ul asta, ma enerveaza la culme.

Clau, m-au sunat si mi-au spus ca ar avea nevoie de mine, initial propunerea lor a fost sa merg 4 ore, deci jumatate de norma si i-am refuzat. Pana la urma au acceptat oferta mea sa lucrez de acasa si sa merg doar ocazional, ceea ce-mi convine. De exemplu azi merg dupa ora 14 (dupa ce mananca Carla) si ea sta cu soacra mea iar eu ma intorc pana la urmatoare masa, ce la de 18. Sper sa fac si fata

Melly, Ameliei sa-i treaca iritatia.

Malinka, ce faci?

Radcamern, imi pare rau pentru job... Si eu sunt putin ingrijorata pentru viitor, intr-o oarecare masura am acceptat sa ma intorc si ca sa-mi confer siguranta pentru perioada de dupa maternitate.

Irlandeza, deci e batut in cuie, te vor astepta 7 carucioare la aeroport

Carla e dezastru cu ce mofturi si crize face la mancare, la 10 doar 80 ml de lapte a baut, i-am dat mar din borcanel cu o masura de cereale si a urlat de parca ii dadeam cine stie ce porcarie. Imi vine sa ma , pe cuvantul meu daca pot sa inteleg de ce face asa. Nici suc nu bea, nimic nimic.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare
Am trecut si noi cu bine de primul vaccin, numai toata noaptea a fost cam agitat s-a trezit de 3 ori, sper sa fie de la vaccin. Dar imi este un somn.
Melly foarte buna cafeaua. Nu stiu ce faci dar sti sa faci o cafea grozava.

Si noi iesim azi.
Am plecat sa fac un pic de curatenie ca Alex a intors toata casa pe dos.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

hello fetele...

am revenit dar...cu noutatile mai tarziu ca acum tre' sa hranesc nazdravanul...

noi iesim, pe la 13 jumate la mara, da? veniti, fetele?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Incet incet, ati aparut. Pe Dflavia o intelegem, dar Malinka? Stiti ceve de ea?

Ancaurn, azi nu ai facut prezenta. Cum esti, Cum sunt copii?

Anca81, sper sa te descurci, sa nu te stresezi prea tare. Si sper sa mai ai timp si de cate o iesire in gasca.

Ana, bine ca ati scapat de vaccin. Asa a fost si Mada, cam agitata dar trece.

Si eu asi iesi dar nu ma risc cu boala asta. Daca stau in casa poate imi trece mai repede. Sa vad maine cum sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

uite ca aparui si tu mai Malinka! si acu asteptam explicatii, nu fetelor?!

de iesit eu nu ies ca am de facut papa la piti si e si cam rece!poate alta data!eeee...si am si o febra musculara de mor!

no va tzuc

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Multumesc pentru sustinere fetelor!

Eu sunt inca pe maternitate dar ieri m-a sunat o prietena sa imi spuna ce se intampla la serviciu. Sper sa imi gasesc altceva pana in aprilie ca somajul e ffffff mic si ratele f mari.

AdrianaSM
, ai fost la dr? Ce a zis de Estera?

Va pup!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Incet incet, ati aparut. Pe Dflavia o intelegem, dar Malinka? Stiti ceve de ea?

Ancaurn, azi nu ai facut prezenta. Cum esti, Cum sunt copii?

Anca81, sper sa te descurci, sa nu te stresezi prea tare. Si sper sa mai ai timp si de cate o iesire in gasca.

Ana, bine ca ati scapat de vaccin. Asa a fost si Mada, cam agitata dar trece.

Si eu asi iesi dar nu ma risc cu boala asta. Daca stau in casa poate imi trece mai repede. Sa vad maine cum sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, sper sa ies. De fapt am sa speculez putin si am sa merg doar ca e urat afara, sa ma pot intalni cu voi cand e soare . Acum la inceput trebuie sa merg mai des sa adun informatiile de care am nevoie dar ulterior sper sa-mi fie mai usor. Oricum deja sunt rupta de obo, Carla a marait toata ziua, azi noapte am avut o migrena + fel de fel de ganduri si n-am dormit iar la 14 trebuie sa plec. Dar noi suntem super mame, ne descurcam oricum, nu?

Flavia, multi pentru tine

Malinka, hai cu noutatile ca te asteptam cu sufletul la gura

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

'Neata! In sfarsit merge! De doua ora ma chinui sa deschid forumul si nu mergea. Bine, intre timp am mai facut una alta. Acum ii fac mancarea puiului mic: orez cu carnita si cu amestec mexican.
Malinka tocmai incercasem sa te sun si nu ai raspuns. Bine ati revenit. Of, ce-as iesi, dar merg iar pana la servici. Inca azi si maine cate putin, apoi duminica intru de tot.
Anca81 deci incepem cam deodata cu munca. Succes. Zicea Flavia (am vorbit cu ea putin mai devreme) ca nici Stefania nu vrea sa pape, in continuare.
Carmenofff, ce rau imi pare, mai ales ca am inteles ca-ti placea ceea ce faceai. Lasa ca o sa-ti gasesti tu altceva, ca esti fata desteapta. Tinem pumnii!
Irlandeza te asteptam in gasca.
Mihor dupa cum spuneam mai sus, as iesi, dar trebuie sa merg putin la lucru. Sper insa sa ne vedem pe joi, vineri daca e vreme buna.
Melly si Dragos se tot irita mai nou. Dar cred ca e de la dinti, ca se stie ca in perioada de crestere a dintisorilor treburile (amandoua) sunt mult mai acide. Tratam cu crema la greu. si bai de aer, bine-nteles.
Ana bine ca ati scapat si inca destul de usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

eu ma bag la plimbare.
daca ploua sau daca e iar ceata nu ies...daca e vremea ca si acum ies sigur

Mergi la inceput