Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carla e topita dupa ta-su, dovada mai jos:

Iar aici stam singure in fundulet

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

se pare ca nu o sa reusim sa iesim...la ora 12 i-am dat morcov+mar, a mancat si de atunci ma chinui sa ii dau si laptele si nu vrea nicicum...asa ca, incerc pe la 13 jumate iar...
fetelor...cam in cat timp ar trebui sa reusesc sa inlocuiesc o masa de lapte si ce cantitate de pireu de fructe ar trebui sa ii dau? deci ii dau de vineri, morcov+mar crud pasat...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, din cate am citit cam 130-150 g inlocuieste o masa intreaga. Oricum eu zic sa nu te grabesti, piureul de legume are putere calorica mai mica decat laptele care e baza acum. Asta din ce am citit eu, sunt pareri si pareri. Si eu am avut probleme cu Carla din cauza sucului, dupa 100 ml de suc n-a mai baut lapte. Bine, acum nu bea lapte nicicum, dar ma rog, sper sa fie doar o faza.

Care sunt noutatile?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Anca81 tare scumpa Carlita cum rade ea la tati. Si sta foarte bine in fundulet deja. Dragos intai s-a ridicat in picioare si abia apoi a fost in stare sa stea in fund. Acum Dragos ii rade la Cezara exact ca si Carla la tati a ei, ca Cezara ii zice "burtic" si el se sparge de ras.
Malinka nici Dragos nu accepta lapte dupa ce i-am introdus mancarica solida. Chiar daca manca doar doua-trei lingurite. ii dadeam lapte dupa o jumatate de ora, o ora, depinde cat manca din piureut. Deci nu-ti face probleme. Fa cum iti dicteaza Marc fara sa-ti faci probleme si o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Malinka, nu-i si da laptele dupa o masa solida (chiar daca a mancat putin). Mai lasa-l vreo ora, doua si apoi. Unde ai fost atatea zile?

Anca81, cand pui filmuletele cu Carla, parca o vad pe Madalina. Se vede ca sunt din aceasi perioada (chiar zi), caci tote fazele sunt identice. Si cu rasul la tati (pe care il adora! nu-si dezlipeste ochii de la el cand e acasa si toata e zambete, iar cand mai si vorbeste cu ea, e in extaz). Exact ieri am filmat-o si eu cum sta in curut singurica. Dar inca nu stiu sa pun filmulete. O sa incerc.

Mergi la inceput

Am reusit sa revin un pic...va rog sa-mi scuzati absenta...

Deci...sambata am plecat la sighet, m-au dus niste prieteni, lui marius nu i-am zis ca plec, doar a gasit casa goala...a fost cam socat si disperat ca am plecat, cred ca nu-i venea sa creada...a vrut sa vina dupa noi sambata seara dar i-am zis ca e mai bine sa mai stea putin singur, sa analizeze si el situatia si noi sa ramanem pana luni acasa la ai mei...unde, a fost chiar bine, toata lumea s-a ocupat de marc si eu am stat tare relaxata...imensa diferenta, alta viata...una e sa stai singura zi de zi cu un pitic de 5 luni care are o energie debordanta si alta e sa fie mai multe persoane care sa se ocupe de el...macar din cand in cand...
marius a acceptat cam greu dar n-a prea avut ce face...a venit luni dimineata la sighet, am stat mult de vorba (da, ancaurn, comunicarea e cheia) si parca, parca, a inteles de ce ma plang ca e greu sa fiu mereu singura...a promis ca incearca sa nu mai vina tarziu acasa...sa vedem ce-o mai fi...
va multumesc mult pentru suport...
eu stiu ca nu e ceva iesit din comun o cearta...si ca asa cum vine asa trece...doar ca, uneori, ma cam satur si eu sa las de la mine si sa privesc cu optimism inainte...

asa...marc...prima oara, joi, cand a implinit 5 luni i-am dat morcov fiert si pasat...a mancat, cred ca i-am dat prea mult si a varsat tot...
vineri si sambata i-am dat morcov crud pasat iar de duminica i-am pus si mar...e un dulce cum deschide el gurita, e curios mereu la ce ii dau...acum, cred ca o sa ii mai dau si maine doar morcov+mar si de poimaine ii mai bag ceva, nectarina cred...ce altceva as putea sa ii bag? adica din ce sa fac combinatiile?

azi a baut laptele la ora 14...cred ca i-a fost deja foarte foame...deci la doua ore dupa ce a mancat pireul de fructe...
in mod normal i-as fi dat fructele la ora 11 dar azi la 11 dormea si-am putut doar la 12...ideea e ca n-as vrea sa renunt la o masa de lapte inainte de a-i da cantitate suficienta de pireu...

stiti ca va ziceam ca marius implineste 30 de ani saptamana asta...si nu stiam ce sa ii iau...pana la urma, cadoul lui e un cadou pentru toti trei...saptamana viitoare, din 4 februarie pana in 9 februarie, mergem la londra, aseara am platit biletele de avion si azi i-am facut lui marc pasaportul...o sa stam cinci zile la sora mea...

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

si acum...un mic conspect...

anca81...e super draguta carla...si cred ca iti creste inima cand il vezi pe tati ca se joaca cu ea si e asa frumoasa comunicarea intre ei...in fundulet sta chiar foarte bine, draguta de ea...
bafta multa cu lucrul...sper ca nu vei fi prea obosita...si, ca nu lasi gasca balta...vezi, capeti bataie daca ne uiti...

ancaurn...pupici sa se faca cezara bine, sa nu se imbolnaveasca si dragos...si sa iti intri usor in ritm...mersi mult de suport...

flavia...ce mai zici tu? cum mai sunteti? stiu ca e greu...dar, viata merge inainte si trebuie sa iti vezi de ea...pentru tine, pentru stefi, pentru voi...hai, capul sus...

melly...pupacim fluturica cu fundulet iritat...speram sa treaca cat de repede...
ne vedem maine la sala, aseara am ajuns tarziu in oras, asta e...

clauco...si la voi, insanatosire grabnica...

ana...ce vaccin i-ati facut lui alex?

irlandeza
...te asteptam in martie, sa ne aduci primavara...

mihor...ai inceput sa iesi singurica cu sofia? pozele de la botez, ne arati si noua?

numai bine tuturor...

Povestea minunii mele

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara buna!

uite ca s-a dezvaluit si Malink !bravo!o decizie buna !si sa stii ca la fel voi face si eu cu prima ocazie!ca daca tot inghitzi se aduna cam multe si numai bine nu iese apoi!te pup si abia astept maine la sala sa te vad cu zambetul pe buze!LMA sotziorului si felicitari pentru excursie! vreau si eu!!dar la mine nu cred ca va fi vreodata!cu avionul mergetzi?o sa ne fie dor de tine!!!pupppppp

caluco ca sa pui filmele e suficient sa-ti faci un cont pe tube si sa le uploadezi!pup si bafta!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Malinka, ai avut mare curaj. Si se pare ca ai luat o hotarare buna. Imi place finalul. Excursie la Londra. Merita sa incercam si noi.
Poate ajungem prin Honolulu
La Multi Ani sotului tau si va doresc sa va rezolvati problemele cat mai repede. Sper ca mica vacanta sa va prinda bine.

Anca81, ai fost la job? Cum a fost?

Melly, o sa incerc sa pun pe youtube. Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Irlandeza, deci e batut in cuie, te vor astepta 7 carucioare la aeroport

Cel din Budapesta.......o sa ma uit dupa voi.

O sa am nevoie de un nr. de telefon de la voi, ca eu acasa nu am net, si nu voi putea intra.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput