Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Malinka

irlandeza[/b]...te asteptam in martie, sa ne aduci primavara...

Poate umezeala si ploaie......

Imi pare rau sa aud ca ai probleme, poate se vor rezolva cu bine. Si ai fost f. darnica si iertatoare, eu in locul tau nu-i luam nimic, nici macar la multi ani nu-i spuneam, eu sunt mai rea daca ma calca pe bec.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

'neata si dau eu un pahar de lapte cu cafea pt cine pofteste

mai suntem bine am trecut si peste asta, asa e viata, multumim ca ati fost alaturi de noi

in rest nu de mult am scapat de iritatia de la antibiotic si acuma a facut o iritatie la "pruna" de toata frumusetea si nu trece orice am facut, din contra parca se mai agraveaza, e asa ca un cerc rosu ce ii acopera toata "pruna" dupamasa ma duc la dr ca nu stiu ce sa-i mai fac si sa nu dam in ceva mai grav
de mancat nu mananca nici acuma, sapt trecuta joi parca a infulecat o jumate de borcanel legume ca niciodata, eu nu am mai vazut-o mancand asa, a fost record si am zis gata s-a dat fata mea pe brazda....da de unde, a doua zi n-a mi vrut, a treia zi nici fructe ca nu incercasem demult nici din astea, apoi iar legume la fel facute, in acelasi loc, aceeasi lingurita, aceeasi ora .... nimic
ei eu zic ca atata timp cat ia in greutate inseamna ca-si ea ea ce are nevoie si nu ma mai strezez, incerc in continuare dar cu calm

Anca81 si bravo ca ai curaj sa te intorci la munca, multa forta si rabdare iti doresc
la fel si pentru ancaurn

malinka i-ai facut-o de data asta! dar bine ca totul s-a sfarsit cu bine, sa aveti o vacanta de vis si te asteptam inapoi....

irlandeza cat o sa stai in BM? o sa trimitem numerele de telefon pe mailu comun sa le avem toate, asteptam sa ne suni pt plimbarica

mihor eu am iesit ieri la mara la 1 jumate dar nu te-am vazut, nu ati fost niciuna

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineataaaa.
Mai ce vreme! As tooot dormi. Azi ii dau la bebe borcanel, ca mi-e tare lene sa-i fac ceva. Mai inainte i-am dat o jumate de banana cu mango si cu papaya. i-a placut. Parca l-as fi facut in tarile calde ca daca ii dau mar de-al nostru parca-i dau otrava. Trebuie sa-l amestec macar cu putina banana.
Malinka ma bucur ca pana la urma v-ati rezolvat micile probleme. Sunt convinsa ca mici neintelegeri apar mai devreme sau mai tarziu in toate casniciile. De noi depinde cat de mari le lasam sa devina. Moaaama da' ce cadou. Chiar daca e pt toti trei. Sunt convinsa ca nu te rabzi tu sa nu-i mai cumperi ceva pe langa.Oricum, "La multi ani!" lui Marius si sa fie cuminte si intelegator. Cat te-a costat pasaportul lui Marc? E individual? L-ati facut intr-o zi?

Plec ca a venit taica-meu. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari de la mofturoasele odiseii!

So, mar din borcanel nu papam neam . Asa ca renuntam la fructul asta, cel putin pentru moment si cautam altele.

Flavia, ce sa zic, asa e viata. Eu mi-am pierdut tatal si bunicii, intr-un an de zile s-au dus toti si nu intelegeam de ce mi se intampla mie toate tragediile astea. A trecut, durerea s-a mai estompat, asa e viata, uneori necazurile vin cand te astepti mai putin. Imi pare rau de Stefi, cred ca e bine ca mergi cu ea la medic.

Clau, a fost OK ieri la serviciu, am stat doar 3 ore, azi merg din nou, tot asa dupa masa de pranz a Carlei. Imi pare rau ca n-am iesit ieri cu voi.

Malinka, ma bucur ca ai ramas pe pozitii, serios, te apreciez ca ai reusit si n-ai cedat. Inteleg mai bine decat oricine cat e de greu sa stai acasa cu un pici Duracell si sa ti se spuna ca "tu oricum stai toata ziua acasa, de ce spui ca esti obosita". Oricum ma bucur ca v-ati impacat si ... drum bun catre Londra

Multi tuturor si o zi cat mai frumoasa si fara mofturi

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Deci, sa reluam de unde am ramas.
Irlandeza da-ne atunci adresa de acasa, sa te asteptam in fata blocului. Cu tot cu carucioare.
Flavia Stefania iritata si mofturoasa. Stiu ca nu e usor, dar in mod sigur o sa-i treaca pana la urma. Si iritatia si mofturile. Si multumim de cafea.
Anca81 sigur Carla nu-i neam cu Dragos? Drept ii ca la el n-am incercat marul din borcanel, doar cele de la aprozar. Dar am incercat toate soiurile. Sunt cah. Culmea e ca la inceputurile diversificarii ii placea la nebunie.
Melly cum ati dormit? Lipsesti la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata!

In primul rand, sa-i spunem LA MULTI ANI ANAMARIA !!! sarbatoritei noastre de azi. Multa sanatate, fericire si zile senine alaturi de piticel si sotior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza!si multumim dflavia de cafea!grozava!fara zahar asa cum imi place! Raportam o noapte nasoala de data asta cu treziri la 23, a foast si neadormitul de la 10 si ba atzipea ba plangea pana cand la 23 am infasat-o, apoi trezire la 3.08, unde i-am scos manutzele afara dat ceai, 3.36 dat suzeta ca plangea dupa ea, 3.58 cand i-am dat din nou ceai si nu i-am mai auzit gura pana la 7.30 cand a mancat iar apoi io m-am dus si am mai dormit pan' la 9.30!acu e in curu gol cu tratarea cu aer, trece incet, sper sa nu-mi faca iar surpriza de big kk ca si ieri!si cam atat!aaa...noi am dat la fundic si a avut si la "pruna" dar asa pe margini la inceput cu Bebicina (petrini facut in fabrica) si apoi cu Bephanten simplu nu PLus!si ni se cam duce!ranile se duc mai greu

anca81 bafta in continuare cu diversificarea ca avetzi nevoie!si imi pare rau ca nu papa Carla!iar filmuletzul cu tasu' BESTIAL!!!si Amelia e tatos!ce sa mai doar ii vede mai rar!

dfavia welcome back si fruntea sus ca viata merge inainte!si sorry ca ai iesit ieri singurica dar eu cred ca am scris ca nu ies, nu?altadata daca vrei hai fa o plimbare pe la noi ca mereu suntem acasa si singure!asta suna tuturor!no pupici si la Stefy!

irlandeza ce as ,erge si eu pana in Budapesta! am fost cand eram gravidutza si mi-a placut la nebunie acolo!dar de acolo cu ce vii?cum de nu iei avion pana la baia mare?pup si te asteptam in martie! si lui Patty

gata fug sa imbrac fifitza ca sta deja demult in curu gol! pe totzi!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anamaria

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Da Malinka. Am inceput sa ies singura cu Sofia dar nu imi prea place...tot imi vine sa vorbesc si nu am cu cine ;)) asa ca ultima data mi-am luat un mp3 player si m-am plimbat ascultand muzica.

Multumim pt salteluta...a parut incantata de ea.. Sper sa o tina.

Abia astept sa te intorci din Londra!!!(inca nici n-ai plecat si eu te vreau inapoi :)) ). Si noi ne tot intrebam daca am putea merge cu Sofia in concediu anul asta...cum ar reactiona la avion...cum s-ar acomoda acolo(noi vrem la mare intr-o tara calduroasa)

Am iesit ieri...dar pe cand am ajuns in parc la Mara mandrutza mea a inceput sa planga...am vrut sa merg acasa dar m-am inatlnit cu o fosta colega si a adormit brusc Sofia...asa ca mi-am continuat plimbarea pe Traian, pana in zona Center, unde am mers pana undeva si i-am dat laptic dupa care am urcat pe bulevardul Bucuresti si apoi acasa...nici nu am crezut ca o sa o plimb atat de mult la cum a plans in parc.

Si azi o sa iesim daca nu ploua si nu e ceatza. Inca nu stiu pe la ce ora dar e posibil sa fie tot in jur de 13.30...dam o tura prin parc la mara si daca va vad, merg la voi...daca nu, imi continui plimbarea.

Mergi la inceput

Anamaria

Mergi la inceput