Mamici si burtici de Baia Mare (18)
Raspunsuri - Pagina 12
melly23 spune:

ana_mun

sa ai parte de toata fericirea din lume si toate dorintzele sa ti se implineasca!viatza sa-ti fie mereu luminata de fericire, bunatate si pace!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008 
anca81 spune:
Mey ziceti-mi si mie unde gresesc ca efectiv nu inteleg. Am plans de nervi si eu si moaca asta mica 

Prima masa la 6 dimineata - 160 ml lapte. Urmatoarea in mod normal trebuia sa fie la 10. Pe la 8.30 am incercat sa-i dau putin mar din borcanel cu lingurita, urlat ca la nebuni. Pus marul in amestec cu morcov stors de mine (in total 90 ml) in biberon cu tetina pentru lichide mai groase - urlat ca la nebuni. Bun, vine ora 10 - pregatit 170 lapte ca de obicei, tinut biberonul in gura, curs laptele pe langa. Clar, nu vrea. Incercat sa-i dau biberonul cu mar + morcov => urlat. Incercat iar cu lapte => urlat. Pana la urma a baut tot biberonul cu suc in 3 reprize, lapte neam. Ce puii mei sa fac cu ea? Urmatoarea masa ar trebui sa fie la 14, sa-i mai dau lapte pana atunci? Ca totusi incerc sa-i fac programul asta de masa pentru ca e varza si mananca total aiurea.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
melly23 spune:
vorba mea e" nu vrei, nu manca" si pana la masa urmatoare manca un ciu ciu!stiu ca e aspru pentru unele dintre voi dar vorba lui tati "cum te-nvarte un copil nu te-nvarte nimeni" asa ca batetzi cu pumnul in masa!rabdatzi si voi umpic! fitzi dure
doar voi i-ati facut nu ei pe voi, ei nu stiu manca voi trebuie sa le aratatzi ce si cum e viatza!poate fi mai grea, poate fi usoara depinde cum vretzi voi!hai moralul sus!eu ii zic asa lui Amelia cand vad ca nu mananca"nu vrei?!vezi ca pan' la ora x nu mai mananci nik" si daca tot mu vrea atunci ora x ii va fi urmatoarea masa! no gata cu moralul si trecetzi la treaba!
si calme
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008 
AdrianaSM spune:

ANA_MUN

Multa fericire si sanatate

Noi am avut 2 zile foarte grele...
luni la 14 am fost la d-na dr. de familie sa vada ochisorul Esterei....m-a trmimis la oftalmolog.am fots la 2 d-ne oftalolog.verdict: pupila dreapta ii ramane tot timpul marita, nu reactioneaza la lumina, la stimuli...dar nu e din cauza ochiului.I-au verificat fundul ochiului si totul e in regula.de acolo m-au trimis la neorologie infantila, sa vedem dc nu dea colo e problema...ok, marti dimineata la 8 am mers la neurilogie infantila.am intrat numai pe la 10 

cu toate ca am fost primele...i-a facut controlul..nu s-a putut pronunta...m-a trimis sa facem un ecograf la caput.bun. mergem la ecograf.totul e in regula la caput, nu de acolo se trage...
sunt terminata...sunt foarte obosita, suparata...nu stiu ce sa fac...
azi imi face d-na dr.de familie programare la clinica de neurologie infantila din cj, la d-na dr.Benga, si vom merge acolo sa vedem ce ne spune...
in rest Estera e cuminte, totul e in regula...doar ca nu prea vrea sa doarma ca inainte...dar e de inteles...tot purtata de la un cabinet la altul, s-a obosit si ea,micuta...eu in schimb sunt franta...
va pup pe toate...sa aveti o zi frumoasa.
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
ancaurn spune:
Anca81 cred ca la 8.30 era mult prea devreme ca sa manance. Si daca ai reusit sa-i dai totusi doua-trei lingurite, i-ai dat peste cap ora de masa de la 10. Eu zic sa nu-i mai dai nimic, nimic patru ore de la ultima masa. Eventual, daca vezi ca a mancat foarte, foarte putin, incearca dupa 3 ore, dar nu mai devreme. Parerea mea.
ana_mun spune:
salutare fetelor si va multumesc pentru urari.
Imi cer scuze ca am zis ca ies ieri si pe urma nu am mai iesit, dar am avut un motiv bine intemeiat adica febra 38.5. Nu stiu de la ce si cum dar am facut si aseara dar am avut 38.7, iar toata noapte a fost bine nu am mai facut, cred ca acuma sunt bine (sper)

. Am luat in prima faza paracetamol si algocalmin si mi-a trecut febra adica 37, pe urma am mai luat paracetamol si mi-a crescut din nou aseara si asa ma ramas la algocalmin, este singurul de la care mi-a scazut febra. Iar acuma foarte mult transpir. Si beau ceai cu lamaie.
Si uite asa o sa-mi petrec ziua mea in casa la caldurica impreuna cu Alex iar dupa masa o sa fie si Sandu acasa. Eu sper ca nu l-am imbolnavit si pe Alex.
Anca81 bafta in continuare cu diversificarea. Si al meu este tatos, cand il vede pe Sandu este tot un zambet.
Malinka ma ducur ca a-ti rezolvat problema. Bravo pentru Marc cel papacios.
Clauco cum stati cu diversificarea?
Dfavia mersi pentru cafea foarte buna. Si bine ai revenit. Toate trec, stiu din propie experienta. Am pierdut tata si o bunica in acelasi an. Sa se faca Stefi ca mai repede bine.
Melly sa va faceti bine cat mai repede.
Ancaurn inca un pic si incepe munca.
Mami Ana
si Alexandru 
clauco spune:
Anca81, uite cum fac eu: de vreo 2 zile se trezeste la 7. Ii dau laptele (170-180 ml)si mai doarme. Pe la 10-11 i-i dau branza cu mar sau para si piersica sau orice combinatie (nu a fost foarte incantata dar a mancat). Si dupa aia 100 ml suc de mar cu porocala si morcov. Daca mi se pare ca dupa vero ora doua ie e foame ii dau un pic de lapte vreo 100 ml. La 2-3-4 depinde, dau legumele cu carne de pui sub forma de pireu si supica cu sticluta cat vrea. pe la 5 lapte si somnic pana la 7.30-8. La ora aia cereale iar la 10 lapte (180 ml). Bine nu e nimic batut in cuie. Desi ar trebui respectate orele, in fiecare zi e altfel. Asa ca daca vezi ca nu vrea, mai las-o o ora si incearca din nou. Si incearca supica de legume cu piept de pui. A mea e foarte incantata, ii place de o mie de ori mai mult decat fructele. Mai ales marul care nu-l accepta. Doar ca suc reusesc sa il dau sau combunat cu cereale sau branza.
melly23 spune:
offfffffffffff adrianaSM imi pare tare rau sa aud de problemele voastre! si chiar nu stie nimeni nik???!!!poi astia-s teroare!!!offff.doamne da sa fie bine!si sa fie o reactie la cine stie ce!si sa nu fie de la sistemul nervos!

si fi tare
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Anca, Melly, multumesc mult. Asa m-am gandit si eu, totusi are in stomacel piureul acela de mar si sucul de morcovi. La ora 14 e urmatoarea masa, am sa incerc pe la 13.30. Ii dau si vitamine acum - Pikovit, cica pentru pofta de mancare 2.5 ml/zi x 10 zile. De cand ii dau e parca mai rau
. A luat doar 190 g in 2 saptamani si jumatate.
Adriana, si Carla are inca un mic strabism la ochisorul stang, desi medicul de familie mi-a spus ca e OK, sunt putin ingrijorata. Doar dupa 1 an mi-a spus ca e relevant un consult oftalmologic. Imi pare rau ca esti stresata, sunt insa sigura ca Estera e sanatoasa 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
clauco spune:
AdrianaSM, imi pare rau ca ati umlat atata si nici un rezultat. Bine ca mergeti la Cluj ca acolo o sa-i dea de capat (sper) Si sper sa nu fie nimic garb, sa se poata trata.
Ana, imi pare rau ca nu te simti bine chiar de ziua ta. Sper sa te pui pe picioare pana deseara, macar asa pentru o cina romantica.