Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Adriana offf, tinem si noi pumnii sa fie doar o nimica toata. Cred ca asteptarea e cea mai grea, pana afli exact care e cauza si ce poti face. Suntem alaturi de voi si va trimitem ganduri bune. sa ne dai de veste cand afli ceva.

Mergi la inceput

Ana multa, multa sanatate! Vitaminizeaza-te repede, pana nu ia si Alex de la tine.

Ce pisici are DC-ul de se misca iar ca melcul turbat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, pai voi aveti program super, papa bine Madalina. Offff, ce n-as da sa pape si Carla asa, sau macar jumatate, sau macar sa pot sa-i dau cu lingurita, orice numai sa nu mai faca circ

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

dflaviaeu am vazut numai o bunica cu caruciorul si o mamica cu un tatic la mara dar pe partea unde e si materna stand pe banca....poate ai ajuns cu 2 minute ai tarziu si eu am apucat sa plec...nu am stat pe loc...
mi-ar fi placut sa ne intalnim

chiar daca mi-a zis sotul de ieri ca azi o sa ploua nu l-am crezut...si uite ca are dreptate...mi-a zis ca si maine e la fel si vineri o sa fie frumos...eu totusi sper sa putem iesi macar maine chiar daca nu e soare macar sa nu ploua...

Anamaria La multi ani

AdrianaSMsper sa fie bine Estera si sa se rezolve cat de repede problema.

Malinka inca tot nu sunt gata toate pozele...dar am pus totusi 3...si o sa tot pun cand o sa fie gata...ce sa faci...si fotografia asta e o arta...daca nu te ocupi de ea...mai bine te lasi http://good-times.webshots.com/album/569807632DuhbGJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Ana_mun LA MULTI ANI !!! si multa sanatate

Adriana SM curaj! toate o sa fie bine pana la urma.

Malinka si eu am cam aceeasi problema cu sotul. tind sa cred ca asa sunt toti. pentru ei e foarte usor sa aiba un copil. vin acasa, se joaca putin cu ei si gata...

Fetelor, noi mergem maine la vaccinul de 2 luni. Ce imi puteti spune de el? cum se manifesta, am inteles ca se plateste?
si bineinteles mai am doua probleme:
1.am vazut la voi suport pentru vanita . unde pot gasi unul?
2.cat dormeau bebeii vostri in primele luni si la ce interval mancau? ca noi avem o vesnica problema(numai ziua, ca noaptea doarme destul de bine si mananca putin). mananca o masa completa(150 ml)si peste o ora, o ora juma' isi papa pumnutii. de dormit...nici vorba, mai motaie cate putin. cu suzeta nu fac treaba numai daca stau cu mana sa nu o dea afara.
cand am fost la control ne-a zis medicul ca e prea grasun. 1 luna juma':5350g

aaaaaaaa, apropo de scutece... noi folosim de la Bella si sunt foarte bune

la toata lumea

P.S. si acum sunt cu el in brate ca altfel nu ma descurc

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Mihor frumoase pozele. Mai vreau!
Nikolleetta 1. suport pt cadita am vazut la Bel-ami langa Pietrosul, cu 30 Ron.
2. Fiecare copil are ritmul lui atat de masa cat si de somn. Nu-ti face probleme. Cu suzeta, tot asa. In cazul meu de exemplu, Cezara a tinut-o in gurita pana la 2 ani mai tot timpul, in timp ce Dragos nici nu vrea s-o vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Nikolleetta noi am facut vaccinul de 2 luni abia luni si a fost foarte bine. Nu am avut probleme deloc. Nu mi-a facut febra, doar a fost un pic cam agitata. Noi nu am platit nimika ca este gratuit, l-am facut ce s-a dat de la stat. Poti sa si il cumperi si sa-l faci, asta depinde doar de voi. Cu mancarea cam din 2-3 ore si somn, noaptea avem o trezire. Acuma imi doarme si Alex bine, a avut cand nu dormea numai cate o jumate de ora, dar am trecut peste si acuma doarme foarte bine.
Adrianasm o sa fie bine. Si foarte bine ca mergeti la cluj la control.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Anca81, circ a facut destul si a mea doar ca nu m-am lasat la ea. Cu show-uri, cu plansete, cu nu deschid gura si gata. Si uite ca am reusit. Tre sa ai nervi de otel si sa vada ca nu scapa de mancat orice ar fi. Si cu timpul se obisnuieste. Acuma fiecare.....Eu recunosc ca i-am dat cu forta de multe ori dar acum nu mai am treaba. Si nu o lingurita....tot castronelul! Asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Ana-mun ...La multi ani si un mare buchet de pentru tine...
insanatosire grabnica...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

adriana...si noi tinem pumnii sa fie toate bine, sa nu aiba nimic estera...capul sus si fii optimista...

anca81...as vrea sa te pot ajuta...dar nu prea am cum...cred ca ai nevoie de...rabdare...habar n-am, sincer...poate fetele mai cu experienta sau cu aceleasi probleme...nu stiu,zau, ce m-as face daca marc n-ar vrea sa manance...cred ca as renunta si i-as da doar lapte o perioada...sau as schimba total, i-as da altceva...nu stiu ce...

melly....cum e fluturica? flavia...pupacim pe stefi sa treaca repede...

mihor...las' ca se face vreme frumoasa si ne intalnim, nu o sa mai ai cand sa te plictisesti singurica...frumoase pozele dar sa stii ca noi nu ne suparam nici daca le pui pe site needitata...ideea e sa va vedem pe voi acolo, atat...:)

nikolletta...nu degeaba se spune ca barbatii sunt la fel...doar mici detalii difera, pana la urma....

pasaport i-am facut individual...nu mai e voie sa fie trecut pe pasaportul unuia dintre parinti...costa la fel cu al adultilor...96 ron...gata in cinci zile, luni dimineata mergem dupa el...
si noi avem putin emotii pentru ca-l ducem asa mic cu avionul dar...daca ziua lui marius e iarna, asta e...ne-om descurca cumva...ideea e ca sora mea are liber o saptamana, tocmai de asta mergem acum, ca vom sta la ea si poate sa mearga peste tot cu noi...

mai scriem cand putem, piticul nu prea are rabdare sa ma lase...
anca81, cum a fost prima zi la lucru? si cum a fost carla fara tine?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput