Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

nikolletta... si pentru micul rares care azi face 2 lunisoare de viata...sa creasca mare, frumos si sanatos si sa-i bucure pe parinti lui...si pe tine te asteptam in gasca, sa echilibram un pic balanta ca prea sunt multe fete...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

RARES

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani ANA-MUM!

AdrianaSM suntem alaturi de tine cu sufletul si ne ca micuta Estera sa fie bine si sa va intoarceti de la Cluj cu vesti bune. Spune-ne cand mergeti la Cluj ca sa putem sa ne rugam toate fetele pentru voi si vei vedea ca totul va fi bine. Doamne ajuta!

Malinka, jos palaria pentru lectia data sotului tau. Esti un caracter puternic, esti horatata si asta e un lucru foarte bun. Ii doresc LA MULTI ANI si multa sanatate sotului si vacanta placuta la Londra. Cat priveste zborul cu avionul, cred ca Mark va dormi din cauza presiunii. Vlad a adormit instant cand a decolat avionul si s-a trezit in timpul aterizarii.

Melly, mergi astazi la sala? La ce ora?

Pupici la toata lumea!

PS: Fetele cu "mancaciosi" in dotare, ia uitati aici pe FOTOMODELUL MAMEI CEL DULCE. Se vede cu ochiul liber ca e mare mancau, nu?

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

RARES
Mai Carmen chiar fotomodel ai tu acolo. Mi-a placut tare mult poza nr 47 (am uitat sa copiez link-ul). Si mie nu mi se pare exagerat de slab. Asa a fost si Cezara mea tot timpul. Intr-adevar, in general copiii de varsta lor sunt mai dolofani, dar asta nu inseamna ca cei mai slabuti nu sunt ok. Important e sa fie sanatosi.

Eu sunt super nervoasa. Am fost pe la servici. Am plecat pe la 13.30 si m-am intors la 16. Am lasat copii cu soacra-mea. Tot ce avea de facut era sa-l culce pe Dragos pe la 14.30. Era hranit, schimbat, tot. Cezara dormea, avea mancare pregatita pe masa. Ei si ce credeti? Vin acasa, cica Cezara n-a avut chef sa manance mancare si i-a facut paine prajita cu margarina. Ok, nu-mi convine, dar nu-i cine stie ce. Dragos-marait. O intreb daca a dormit si-mi zice ca l-a pus la somn dupa ce am plecat eu (deci cu o ora mai devreme decat era cazul) si n-a dormit decat 10 minute (pai cred si eu - la ora aia). Pleaca, hranesc copilul si ma duc sa-l culc. Eiiii, patul din dormitor era plin de firmituri. Si-mi zice Cezara ca i-a dat soacra-mea paine la Dragos in patul din dormitor. Cata minte ii trebuie unui om sa dea unui bebe care face dezastru cand mananca, paine in pat? CATA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

da da si pentru ca se vede ca am un neuron lipsa vreau sa urez lui RARES la muuuuuuuuuuuullte lu8nitze in continuare!

radcarmen da, merg azi la sala de la ora 8!dar faza e ca nu mai ia pe nimeni pana dupa intai a luni urmatoare!suntem multi deja!uneori suntem si 20 pe o sala relativ mai mica!!!iar cei care vor veni de la intai cred ca vor intra in alta grupa!dar asta nu stiu sigur!si noua ne-a cerut, daca putem sa venim de la noua, dar eu clar si scurt am zis"no can do, culcat bebe la ora aia"

ancaurn eu cred ca nu prea are minte!!!scuza-ma dar paine in PAT???!!!hai ca era ceva daca ii dadea pe jos, sau la masa sau oriunde unde e mai usor de curatat cat despre culcatul aiurea uite ca te-a rezolvat, aiurea binenteles!de aceea nu prea las eu cupilul cu careva ca ma tem de mintea lor inapoiata!la mama am lasat-o ultima data si ii povestesc ieri la tel ca i-am dat mamaliga cu branza si cu iaurt si ea imi zice, asta dupa vreo 2 saptamani, "si cand a fost Amelia ultima data la noi iam dat umpic de mamaliga" noroc ca am fost binedispusa si nu i-am zis cateva!dar data viitoare cand o sa o las pe piti cu ei o sa mentzionez clar ce si cum!!!asa ca nu te ingrijora ca asa sunt toti ce sunt intre varstele 45 si .....

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Melly multumesc ca m-ai avertizat. Deci nu are rost sa merg din Baia Sprie pana acolo ca sa nu ma ia. Offfffff! No, asta e. Nu am ce face. Si sotul asta al meu nu vine mai repede acasa ca sa pot ajunge macar la aerobic. N-am mai fost de 3 saptamani si simt ca ma "imbacsesc". Sa ai spor la antrenamente.

Sa aveti o noapte faina!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

merci merci!!!potzi veni ca cine stie poate ai noroc !eu de fiecare data am vazut fetze noi asa ca cine stie!!! tu unde faci aerobic?merci mult pentru spor!la fel si tzie!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Bona sera!

La multe lunite si multi ani micutului RARES.

Ancaurn, te inteleg ca te-ai enervat. Parca in ciuda le face toate invers. Trebuie sa faci un pic de instructie. Dar vezi sa nu se enerveze sa zica ca nu mai sta cu ei. Vezi cum faci.

AdrianaSM, Cand mergi la Cluj? Sa ne spui.

Anca81, cum a fost la lucru? Trebuie sa vieniti intr-o zi pana la noi. Sunt curioasa cum reactioneaza fetitele. Si sa incercam sa le dam mancare deodata poate se molipseste (dar a ta de a mea, nu invers)

Malinka, ma gandesc ce experienta interesanta si frumoasa o sa ai. Abea astept sa vii sa ne spui impresii si bineanteles poze, multe poze.

Radcarmen, foarte frumos copilasul tau.

Melly, spor la taebo.

Ana, cum ai perecut? cum stai cu febra?

Dflavia, tot asa te chinuiesti cu papatul? Biata de tine. Cum e cu iritatiia? Ai fost la medic?

Ariana2005, spune-mi te rog, se mai face Papanicolau gratuit? Trebuie programnare? Mai am 2 sapt si am 6 luni de la cezariana. Asa am inteles ca se face..

Sunt happy ca am luat scaun de masa la Madalina. Am gasit un anunt pe internet, o tipa din Baia Mare vindea. Am sunat-o , mi-a trimis poze si era asa cum am vrut (cu rotile, se lasa 3 trepte pe spate, se regleasa la diferite inaltimi). 200 Ron a cerut si mi-a mai dat bonus o paturica si o jucarie care o tragi si canta. Si culmea, locuieste la un bloc de mine. Si culmea, sotul meu si al eu se stiau.

Mergi la inceput

Malinka unde ai fost?iar n-ai venit azi!nu te teme ca n-ai pierdut nik!azi cristi, antrenorul nostru dintotdeauna, a lipsit si a fost inlocuit de altul1total altceva, alte miscari!naspa intr-un cuvant asa ca azi m-am cam tras pe cur! afost o zi pierduta!cristi a fost bolnav dar vineri va fi prezent! deci n-ai pierdut chiar nik!in schimb eu da!kgggggggggg-elllle!!! asta e !data viitoare va fi mai bine!

ameliei i-a mai trecut din iritatzie, e mai bine si acu ne pregatim de dus si somn!Doamne da sa doarma mai bine!

no va pup pe toate fara exceptzie!

noapte buna

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

irlandeza ce as ,erge si eu pana in Budapesta! am fost cand eram gravidutza si mi-a placut la nebunie acolo!dar de acolo cu ce vii?cum de nu iei avion pana la baia mare?pup si te asteptam in martie! si lui Patty

Pana la Bud. vin cu avionul. De acolo vin cu o masina inchiriata, ca tatal meu nu stie drumul si nu se incumeta. Avion la baia mare nu este direct, decat cu escala la Bud., Bucuresti si apoi BM. Cam mult de urcat si coborat cu bagaje si carucior. Plus ca ajung mai tarziu decat cu masina.
O sa stau 3 sapt., pt. cine m-a intrebat. Dar am o multime de treaba si programare la masaj, ca am probleme cu un picior de cand am fost gravi. Analize, dentist, gine...........stiti voi, aici e scump, asa ca profit cand vin acasa.

Ancaurn, mersi de nr.

Ce sa va aduc de aici? Aveti nevoie de hainute....

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput