Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata!

Ancaurn,Melly,Radcarmen, multumesc de raspunsuri. Atunci mai astept. Dar cu galbenus cred ca pot sa incep (un sfert prima data....), nu?

AdrianaSM, ar fi bine sa o duci la un control ofta. Sper sa nu fie nimic. Macar pentru linistea ta sufleteasca.

Ancaurn, ultima saptamana de libertate. Profita de ea! Desi macar te consolezi cu ideea ca nu lucrezi zilnic. Nu?

Dflavia, cum sunteti?

Anca81, Malinka, Ana, unde umblati? de ce nu mai scrieti nimic?

Irlandeza, zii ceva.

Mergi la inceput

Ma duc la treaba. Casa zboara. Eu ma simt tot naspa. Am de facut mancare pa piticel, haine la spalat si tone de vase de pus la loc. E dezastru.
Dar sper pana termin sa apareti si voi....disparutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

AdrianaSM du-te repejor la dr. fie la oftalmolog fie la dr de familie care te va indruma incotro sa te duci. Poate ca nu e nicio problema dar mai bine verifici cat mai repede. Sanaate multa va doresc!

Clauco, un sfert de galbenus e foarte ok pentru inceput. Bafta!

Ancaurn, sanatate la Cezara si sper sa nu ia si Dragos. M-am saturat de virozele astea, zici ca nu se mai termina in iarna asta.

O zi faina va doresc.

PS. Si eu merg sa adun casa ca arata mai ceva ca dupa bombardament.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Asa, mergeti toate la curatenie ca eu ma duc pana la servici sa vad ce noutati au mai aparut in ultimul an si sa-mi iau de invatat acasa.
Dragos vad ca a papat bine la pranz. I-am facut un soi de cartofi scazuti adaptati pt el cu carnita si a ras tot. L-o fi ajuns foamea. Sunt sigura ca mofturile sunt de la dinti. Si-a ros o soseta la varf de-i aproape rupta.
Melly cel mai nasol din toate e ca m-am trezit eu naspa. Da' lasa ca sunt altele si mai si in lumea asta, asa ca nu mai zic nimic.
Adriana si eu zic sa vezi mai intai ce zice medicul de fam sau pediatrul si apoi sa consulti un oftalmolog daca e cazul. Hai ca o sa fie bine. Referitor la nume, o sa corectez mai pe seara.
Claudia cred ca un sfert de galbenus e ok.
Carmen eu zic merci, ca iarna asta e doar a doua oara cand se imbolnaveste Cezara. In anii trecuti, pana acum eram cu cel putin 3 ture de antibiotice.
Va pup si fug. Mai intru mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari si de la noi dupa o absenta mai indelungata

In sfarsit am calculator

Malinka, multi mancaciosului, ti-am spus eu ca Marc nu va face figuri.

Clau, sper sa treaca cat mai repede raceala. Nici eu nu te sfatuiesc sa-i dai inca ficat, e prea devreme totusi. Noi tot in stand-by suntem cu diversificarea, de maine reluam, mi-e o groooooaza.

Avem si noi ceva noutati - m-am hotarat sa ma reapuc de lucru, voi face in continuare achizitii pentru firma la care lucrez insa de acasa. La birou voi merge doar ocazional 2-3 ore, timp in care soacra mea draga va avea grija de Carla sau o voi lua cu mine. Mi-a fost greu sa iau decizia asta, insa pana la urma m-am hotarat sa incerc si sa vedem cum va fi.

tuturor, mi-e dor de voi.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Azi dupa-amiaza am primit o veste "minunata". Firma la care lucram declara falimentul si se inchide. Asa ca tre sa ma gandesc incotro sa o apuc.

No, sa fim macar sanatosi si poate trecem cu bine si de asta...

O seara buna!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Hello fetele.
Multumim de strigare. NU prea am avut timp, si s-a stricat si mousul,
inca n-am ajuns sa cumparam unul nou, si ne chinuim, ba merge, ba nu merge.

Si am luat bilete de avion, in martie venim acasa, sper sa fie frumos si cald.Ca de frig si ploaie sunt satula.
Mai vorbim pana atunci.Va pup

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Neata,
Merge groaznic site-ul asta azi.
Eu ma simt la fel de naspa, nu cedeaza deloc viroza asta, in schimb, Madalina e o cumintica si o scumpa. Imi vine sa o mananc.

Irlandeza, ma bucur ca vii in martie. Abea astept sa ne intalnim.

Anca81, soc! Cum de?

Radcarmen, imi pare rau, stiu cum e. Si mie mi s-a intamplat de cateva ori doar ca nu era criza asta urata si mi-am gasit repede altceva. In cel mai rau caz, poti sa te intorci pana in aprilie pe maternitate pana iti gasesti altceva, nu?

Malinka, Dflavia, Ana, Melly, unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Buna dimineatza si o cui doreste cui pofteste!!!raportam din nou o noapte superba cu trezire doar la 7 20! apoi papat si dormit la loc pana la 9 20 !acu lasat cupilul cu curu la aer ca are o iritatzie de toata frumusetzea cu basici si rani de vreo 2 zile! si plange de cate ori o dau cu crema!!!asta e mai tre sa fie si ceva nasol nu numai bune!de ieri facem si noi tai tai intr-una la toata lumea!si si strigam tai tai!!apoi intr-o alta ordine de idei Malinka UNDE ESTI???

Ieri nici la sala n-a venit si nici o veste nu ne-a dat de joi parca!!!deci fa prezentza ca te sun mintenas sa vad ce ai!!!

irlandeza abia asteptam sa te vedem de fapt sa va vedem in martie!

radcarmen imi pare rau pentru vestea cea proasta!iti tinem pumnii la un nou loc mai bun

anca81 felicitari pentru hotararea de reintoarcere!sper sa nu te stresezi prea tare!si sa-i faci fatza cu brio

adrianaSMA sa o duci la un medic !prima data zic cel de familie sau unul particular si vezi apoi unde te trimite!dilatarea pupilei se face atunci cand mergi la control si se uita cu aparatul numit dioptron si tin minte cand merge-am eu si imi marea pupila nu vede-am bine decat in ceatza!nu ti se pare ca Estera se uita mai altfel cu acel ochi!incearca sa il acoperi pe celalalt sa vezi reactia ei! si sanatate multa!!!

no fug sa invalesc la cur fata va tzuc pe tate fara exception

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Neatza fetelor!
Nu mai iesiti la plimbare?
Si ieri si alaltaieri a fost vreme urata dimineatza dar intre 12 si 15 iese soarele si e numai bine de plimbare...
Eu ies iar azi poate pe la 13-14...se anunta cineva?

Mergi la inceput