Mamici si burtici de Baia Mare (18)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ancaurn spune:
Buna dimineata!
Mihaelutza, Carmen merci ca mi-ati spus. Am facut modificarile.
Mihaelutza sa ai drum bun si distractie placuta. Te asteptam sa ne povestesti cum e calatoria cu burtica. Si ai grija de bebe.
Carmen da-i repede cu ceai cald cu miere si lamaie si o cutie de vitamina C. Sanatate!
Malinka unde esti? In oras, sau ai plecat la Sighet? sa fie bine.
Rodica hai si povesteste-ne cum se impaca Draius cu burtica si cu ideea de a avea un fratior sau o surioara.
Irlandeza cam rar in ultima vreme. Sper ca nu esti suparata.
Camelia.t unde ai disparut de atata timp? Da o veste sau mergem peste tine la servici sa te vedem.
Restul fetelor, unde umblati? Weekend-weekend, dar si de la forum va luati vacanta?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihatp spune:
anca un mare pentru "prezenta" noastra pe listuta
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
clauco spune:
Salutari la toate fetele!
Eu am reusit sa ma imbolnavesc. viroza sau raceala, stie naiba. Ma simt groaznic, ragusita, tusesc....naspa. Dar stresul meu cel mai mare e sa nu ia si Madalina.
In rest toate bune, copil mic e cuminte, copil mare la fel. Parca a stiut zile astea ca nu-s bine si a fost cumintica, a papat, a dormit bine.
Da ce liniste e aici pe forum. Unde sunteti toate?????
O intrebare pentru fetele mai avansate cu diversificarea. Pot sa-i dau ficat de pui la 5 1/2 luni? Sau e prea repede? Dar peste? Carnea de pui i-o dau deja de vreo 2-3 saptamani.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
hello! hop si noi!eu am avut o zi faina relaxanta adica!fetitza cuminte, vizita la buni care se simte mai bine, plimbat prin real cu fratelo in rest singura si apoi venit acasa si scos la plimbare pitica si sotziorul la Mogosa!!! sunt foarte relaxata si in ! abia astept maine sala!
clauco eu cred ca e ok sa-i pui ficateii dar asa cate putin pentru inceput dar pestele parerea mea doar dupa luna a 8 a!sanatate multa si baga repede un ceai cald cu lamaie si miere!!
radcarmen sanatate multa si tie si multi voua!
mihaelutza vacantza placuta!
va pe toate si totzi bebei si viitorii bebei fara exceptzie!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008
radcarmen spune:
Multumesc de urarile de sanatate, sper sa imi revin cat mai curand si sa nu cumva sa ii dau inapoi ceva lui Vlad care abia maine scapa de antibiotic.
Legat de diversificare:
- ficat de pui, eu nu am fost de-acord sa ii dau decat de pe la vreo 7 luni. Este un aliment greu si care trebuie dar rar, pentru ca stiti ca in ficat se aduna toxinele si la om si la animale. Eu nici acum nu exagerez cu ficatelul. Daca papa bebeii galbenus de ou este foarte suficient pana la o anumita varsta.
- pestele face parte din categoria alimentelor puternic alergizante si nu se recomanda inainte de 1 an. Eu asa am si facut, dar fiecare face cum crede ca este mai bine pentru copilasul sau.
Bafta la introdus alimente noi...si nu va grabiti prea tare ca au vreme sa manance mancare toata viata.
Va doresc noapte buna si vise frumoase.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
ancaurn spune:
Buna dimineata si pt toata lumea.
Claudia noua nu ne place ficatelul nici unuia, asa ca nu le dam nici copiilor. Suplinim fierul cu altceva. Peste eu o sa-i dau doar dupa 1 an, pt simplul fapt ca singurul peste care-mi place e cel prajit. dupa cum vezi, eu merg cam pe gusturile noastre. Era mai simplu sa-ti zic ca habar-nam, dar la ora asta asta a iesit.
melly23 spune:
buna dimineatza si o cui pofteste cui doreste!!!sper ca nu mai suntetzi in weekend sa va tragetzi pe cur!
raportam o noapte splendida!fara trezire decat la 8 dimineatza si neinfasata again!cred ca are toanele ei cu infasatul!numa cand vrea ea!
no haidetzi sa vedem ce noutatzi avetzi!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008
ancaurn spune:
Singura mea noutate e ca nu vrea sa manance. A tooot tras dintr-un bibe de 200ml de la 7 la 9.30, apoi a dormit pana acum, ca-l aud ca maraie deja. Eu m-am trezit cu fundu-n sus cum se zice, o am acasa si pe Cezara plina de muci si infundata de tuse. Dar voi sa aveti o saptamana minunata, ca mie nu mi se arata. Si e ultima saptamana inainte de a incepe muncaaaa
melly23 spune:
ei mai hai moralul sus!nu poate fi dracu asa de negru!!!lasa ca poate e doar o etapa!cat despre cezara baga in ea ceai, coldrex tot ce are nevoie apoi bago in pat sub multe paturi sa transpire si in 2 zile e pe picioare!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AdrianaSM/AdrianaSM.jpg)
AdrianaSM spune:
Buna dimineata si de la noi...
La noi n-a fost o noapte chiar asa de ok...nu stiu ce se intampla dar de cateva nopti Estera manaca tare des si noaptea...nu stiu de ce...
Acum sa va spun ce ma nelinisteste..vineri am observat ca pupila de la ochiul drept al Esterei este vizibil mai mare decat cea de la ochiul stang. si asa e mereu...nu stiu de ce...cea stanga se mareste sau micsoreaza in functiede lumina,cum e normal, dar cea dreapta ramane mereu mare.nu stiu ce se intampla...vi s-a intamplat asa ceva? sunt asa de suparata...
Melly, felicitari pt noaptea linistita... pt Amelia.
Clauco, imi pare rau ca esti racita.Sper sa nu ia si Mada de la tine... sa tefaci bine...
Mihaeluzta, drum bun sa ai...ai grija de burtica sa nu te obosesti prea tare...
Nikolleetta, felicitari pentru botez, ai un baietel foarte simpatic...sa-ti traisca.
Ancaurn, daca mai ai timp de listuta, pls sterge al doilea nume al Esterei,adica Iarina...asa as fi vrut sa o mai cheme, dar sotul n-a fost deacord...deci a rams numai Estera.
O zi buna sa aveti toate...
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu