Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Imi pare rau ca nu am reusit sa ma intalnesc cu voi, am iesit pe la 14.30, pana am ajuns in centru a mai trecut o ora (am intrat prin niste second-uri), apoi m-am intalnit cu fina mea si cu fetita ei si am stat la povesti, apoi a venit sotul cu Bogdi si am intrat la tuns cu el si apoi catre casa. Dar sper sa fie si saptamana viitore la fel de frumos si sa ne intalnim.
Malinka, pupacim pe Marc cel papacios. Daca deschide gurita si e curios, o sa-ti manance bine.
Si eu ma bucur ca v-am cunoscut si ca ne intelegem si ne distram cand ne intalnim. Abea astept sa va vad.
Nikolleeta, frumoase poze, sotul meu il stie pe sotul tau. Tot la medicamente e si el. Si lasa, o sa treaca perioada asta grea, o sa vina si timpul cand v-a dormi cate un somn bun ziua si o sa-ti fie mai usor, mai creste, invata sa se joace cu jucariile, va fi bine.
Ancaurn, foarte misto bancul tau. I l-am citit sotului meu. Asa!!!
Melly, imi pare rau ca nu m-am intalnit cu voi.

Azi fata mea a mancat tot ce i-am dat. Fara mofturi si figuri. Nu pot sa inteleg de ce intr-o zi mananca de toate si in alta se crizeaza si nu vrea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Gata pe ziua de azi. I-am facut lui Dragos baie in vana mare, in suport. I-a placut la nebunie. Imi pare rau ca n-am fost inspirata sa-i fac si poze. Sper sa nu ratez maine momentul. Acum doarme rapus de oboseala. Pe Cezara o culca taica-sau mai tarziu, asa ca eu sunt libera ca pasarea cerului. Ce bine e!
Nikolletta felicitari pt micul crestin. E tare dulce si vad ca a fost foarte cuminte atat la biserica cat si la chef. Ce peripetii ati avut? Cu timpul, o sa vezi ca peste putin timp o sa te miri ce copil cuminte ai, o sa ai timp si de alte alea. Din pacate nu tine mult. Vin apoi o serie de luni intregi in care respiri doar doua trei ore pe zi cand doarme, asta daca nu tii neaparat sa ai casa bec. Apoi, de pe la doi-trei ani, cand incep sa se mai joace singuri, sa coloreze, etc. e chiar bine. Asta daca nu-ti mai trebuie inca unul (exemplu eu) si o iei de la capat. Da' ca sa te consolez iti spun ca la al doilea e muuuult mai simplu.
Melly asa, asa, ca de la intai ma apuc si eu si nu cred ca-i cazul sa te ajung.
Malinka si eu ma bucur ca suntem o gasca asa de faina. Tin minte ca atunci cand am nascut-o pe Cezara au fost vre-o 4-5 luni cand nu stiam pe nimeni cu bebe si ieseam singura mereu. Era tare nasol. Apoi, le-am agatat in parc pe Claudia si pe prietena ei, dupa care am mai tot agatat prin parc cate o mamica si am ajuns mai mult de-o gramada. Cam ca acum. Si cu multe mai tin inca legatura, iar Cezara are trei colegi de grupa pe care ii cunoaste din parc, de cand avea cateva luni. E fain. Ma bucur ca i-a placut morcovelul lui Marc. Nu cred sa ai probleme cu diversificarea. Tineti-o tot asa.
Claudia fata tine la silueta. Ia sa-i dai in fiecare zi apa plata cu lamaie, sa vezi ca nu mai face mofturi!. Glumesc, desigur. Felicitari pt reusita de azi si va tin pumnii sa fie tot asa de acum incolo, iar Carla si Stefania sa va calce pe urme.

Mergi la inceput

Noapte buna somn usor, 7 purici pe-un picior, 7 si pe celalalt, sa va traga jos din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna seara!

Ancaurn iar ma tragi de urechi dar sa stii ca am lipsit motivat. Vlad e iar bolnavior si nu tare am chef de nimic.

Ati scris mai mult de o gramada, bravo voua, abia am reusit sa ajung la zi.

Imi pare rau pentru socrul tau dflavia. Dumnezeu sa il aiba in paza sa!

Melly, multa sanatate bunicii tale.

Imi pare rau fetelor care ati inceput diversificarea ca bebeii nu papa. Stiu di eu cum e...din pacate. Va tin pumnii poate isi revin si se dau pe brazda.

Va doresc o seara frumoasa si un vichend linistit!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

baimarencele

Melly, 10 kg am pierdut incepand cu octombrie. Dar am grija (in mare parte) ce mananc, sport nu fac ca n-am timp, mi-am luat banda de alergat dar e pe post de umeras. Am zis ca reiau miscarea de luni.
Am inceput serviciul din iulie, si ma cam epuizeaza, asa ca nu-mi vine sa mai misc un deget in afara de mamicit dupa ce ajung acasa.
Bravo pentru kg in minus, foarte bine ai slabit!

Anca, sunt baimareanca, pe la inceputuri am mai scris, cred ca inainte de a incepe serviciu. Apoi am mai reusit sa mai intru pe la puiuti de randunici.
Datele:
Mihaela (13.04.1975) si Luca (09.04.2008), DPN 01.04.2008, Euromedica, Dr.Roman, 3270 gr si 51 cm la nastere.
Incerc sa vin cat de des.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'netza tuturor!!!si o pentru cine doreste cine pofteste!raportam inca o noapte nasoala cu treziri la 12 1 4 6 si 7 intr-un final!!!oare ce naiba are!!

Malinka n-ai venit aseara!cum suntetzi?nu v-ati impacat? mai lasi sotziorul sa fiarba in suc propriu? dar tot nu mi-ai raspuns la intrebarea "nu ti-a dat explicatii pe unde a fost pan la 12?"hai bafta ca stiu ce inseamna, ceapa lor de barbati!arata-i tu who's the boss

mihatp bine ai venit printre noi, again, si bafta in continuare cu slabitul!

radcarmen un weekend linistit si voua!!si multi de la noi!

ancaurn cu riscul de a fi rea sau chiar sa supar pe careva sau cum vrei tu sa zici, imi explici si mie fraza asta asa mai pe intzelesul meu ca deh...is mai imatura fatza de tine "Melly asa, asa, ca de la intai ma apuc si eu si nu cred ca-i cazul sa te ajung."

si week end misto tuturor!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

'Neata!
Melly Hai nu te supara!Era la faza cand ai zis ca ai mancat conserva de peste, cu calorii putine. Si te incurajam sa o tii tot asa, ca sa nu te ajung dupa ce incep si eu. Tu ai inceput cura si sportul inaintea mea, asa ca sper sa nu o lasi mai moale sa te ajung eu (referitor la nr de kg slabite). Scuze daca ai inteles altceva.
Carmen pt motive intemeiate nu te tragem de urechi. Sanatate multa, multa lui Vladut si un sf de saptamana frumos si tie.
Mihatp ai inceput serviciul dupa doar 3 luni? Cred ca nu ti-a fost usor. Am trecut si datele voastre in listuta.

Fetelor, am adus niste modificari listutei, in special zilelor de nastere. Va rog sa va uitati si sa-mi spuneti daca e ok, daca era mai ok inainte sau daca aveti alte sugestii. Idea a fost sa scurtez putin totul, ca deja ocupa aproape toata prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ancaurn nu e vorba de suparare dar pur si simplu era formulat cam ciudat chiar si de aceea te-am rugat sa imi explici inca o data fraza!!sper ca tu sa nu te fi suparat pe mine!!!poate in ceea ce am scris paream ofticata dar sa stii cfa nu eram decat doar putin nedumerita!merci de explicatzie si multu voua!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna seara,fetelor.vad ca toate va chinuiti cu bebelusii,ba nu mananca,ba nu dorm.noi abia asteptam marea intalnire cu bebe nostru
ancaurn e ok cu modificarile pe care le-ai facut la listuta,dar mi-ai trecut gresit data nasterii,sunt nascuta pe 3 mai,nu pe 15.se mai intampla,si...stii cum se zice"cine munceste,normal ca greseste,cine nu munceste nu are ce sa greseasca".
fetele...eu plec marti in italia si daca nu mai apuc sa scriu pana atunci va doresc niste zile si,in special nopti,linistite alaturi de bebeii vostri si sa pape sa creasca mari.
va pup pe toate si va doresc multa sanatate.
ne reintalnim dupa ma intorc,prin 5
februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Neatza! Buna o fi la voi ca la mine nu e ptr ca in loc sa imi treaca mie raceala parca se accentueaza.

Va servesc calda, aburinda.

Ancaurn, iti multumesc ca m-ai facut mai tanara, dar eu is nascuta in 1975 nu in 1977. Mersi anticipat de modificare.

Sa aveti o zi linistita ca vreme faina nu cred ca se face la cat de groasa e ceata.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput